DANSK

KØKKENKONSULENT MED KARRIEREPOTENTIALE

ROTPUNKT ESBJERG

Vi søger en erfaren og salgsvant Køkkenkonsulent, der har ambition og potentiale til mere, til Rotpunkt Køkkens succesfulde butik i Esbjerg

 • Har du et stort netværk indenfor private og/eller erhverv?

 • Ønsker du et job, hvor du får selvstændigt ansvar for at sælge høj-kvalitetsprodukter og hvor den gode kunderelation sikres gennem høj service og faglighed?

 • Vil du sælge et af markedets bedste køkken- og inventarprodukter, med det bredeste udvalg som er med helt fremme indenfor bæredygtigheds certificeringer.

 • Brænder du for at skabe det gode salg og hvor du med dit store netværk, din salgserfaring og forretningssans skaber synlige og unikke resultater?

...Hvis ja - så er det netop dig, der kan blive den nye Køkkenkonsulent i Rotpunkt Esbjerg.

Rotpunkt Esbjerg har travlt og derfor søger vi endnu en Køkkenkonsulent til den flotte og succesfulde butik. Du bliver en del af en stærk og solid kæde og et køkkenbrand som har et stort salgspotentiale og høj efterspørgsel. Du bliver ligeledes en del af et kompetent salgsteam, hvor I arbejder sammen på at skabe den fælles salgssucces.

Om Rotpunkt Køkkener

Rotpunkt sælger sine køkkener igennem flotte selvstændige butikker i hele Danmark. Rotpunkt producerer højkvalitets CO2 neutrale og svanemærkede køkkener og inventarløsninger. De har markedets største udvalg af køkken og inventar med flest standardfarver, bordplader, armaturer på tværs af køkken- og inventaruniverset. Rotpunkt producerer og sælger bæredygtige køkken- og inventarprodukter der scorer nogle af de højeste point i både BREEAM og DGNB Certificeringer, samt størstedelen af sortimentet er også Svanemærke certificeret. Derfor er Rotpunkt køkken et oplagt valg til fremtidens boliger både til privat og til erhverv.

Forventninger til dig

Du kan forvente, at der bliver stillet ambitiøse men passende krav til dig. Det sikres selvfølgelig at du får succes i en spændende og varieret hverdag. Derfor er det vigtig, at du kan se dig selv i følgende:

 • Du kan viderebringe dit opbyggede netværk indenfor privatsalg og/eller erhvervssalg

 • Du kan sælge nogle af de allerbedste køkken- og inventarprodukter på markedet

 • Du yder sublim service og rådgivning til dine kunder

 • Du er ambitiøs og forretningsdrevet med et højt og selvkontrolleret drive

 • Du er indstillet på at skabe resultater fra dag ét og at du vil udvikle dig positivt sammen med butikken.

 • Du vil samarbejde med dine kolleger om at skabe en optimal hverdage og bemandingen i butikkens åbningstid.

Din erfaring:

 • Du kommer med erfaring fra køkkenbranchen, kender alt til at sælge til privatkunder og/eller erhvervskunder og har naturligvis en god forståelse for køkkenindretning

 • Du kan identificere nye salgsmuligheder og mersalg til eksisterende og nye kunder

 • Du er vant til at bruge og udvide dit netværk, og mestrer at skabe de gode relationer

 • Du kender alt til de forskellige processer der i et salg. Lige fra beregning, tilbud, opmåling, optegning (Winner), ordrebehandling, kvalitetssikring og bestilling af montage etc.

Din personlighed

Som person er du den tillidsskabende sælger med et glimt i øjet. Udover et højt energiniveau besidder du en høj grad af disciplin og systematik i opgaveløsningen. Du har et naturligt og imødekommende sælger-gen, godt købmandskab, ordentlighed og sund fornuft. Du er den køkkenkonsulent kunderne godt kan lide at handle med, så du skal have det fint med at glemme pistolsalget og istedet spørge efter ordren og lukke salget på en god og ordentlig måde.

Kort og godt, så er du salgs- og målorienteret og ambitiøs både på Rotpunk’s og egne vegne.

Du tilbydes

En spændende stilling hvor du kan lykkes som sælger og hvor du får personlig og faglig udvikling i meget attraktive rammer. Herudover tilbydes du en løn der forhandles efter kvalifikationer, mulighed for bonus samt pensionsordning.

Sådan søger du stillingen

ERHR Rekruttering forestår den første screening i denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser ske til os. Din ansøgning sender du igennem vores rekrutteringssystem. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200 eller tlj@erhr.dk.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: +45 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projektleder indenfor Trafiksikkerhed (Autoværn, trafikmoduler, trafikværn, rækværk etc.)
DAV Nordic
Projektleder indenfor Trafiksikkerhed, autoværn, trafikmoduler, trafikværn, rækværk
VVS fagleder
Sweco A/S
Har du lyst til at arbejde med energi, indeklima, VVS- og ventilationsprojekter? Så er det måske dig, vi søger. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rå...
Chef for Konstruktioner
Sweco A/S
Om virksomheden Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rådgivningsydelser spænder vidt. Her planlægges og designes fremtidens byer og samfund. Sammen med...
Køkkenkonsulent med karrierepotentiale
Rotpunkt Esbjerg
Vi søger en ambitiøs og salgsvant køkkenkonsulent til Rotpunkt i Esbjerg.
Projektleder til støjreducerende løsninger - Silkeborg
DAV Nordic
Projektleder til støjreducerende løsninger til Silkeborg

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top