DANSK

ERFAREN ADVOKAT, MED MULIGHED FOR PARTNERSKAB

SØNDERBY LEGAL AARHUS

Til Sønderby Legals kontor i Aarhus søger vi en erfaren og selvstændig advokat. Der er mulighed for at indtræde som Partner hvis det ønskes. Du bliver en integreret del af et fagligt stærkt advokatkontor, hvor du sammen med de øvrige ansatte på Aarhuskontoret er med til at skabe den videre udvikling. Hvis du ligesom Sønderby Legal lægger vægt på god kollegial sparring og høj faglighed, så er muligheden her nu for at komme med ombord hos Sønderby Legal.

Om Sønderby Legal

Sønderby Legal blev etableret i 2016 og har kontorer i Randers, Aarhus og København. Kontoret i Aarhus er placeret på adressen Havnegade 4, med en skøn udsigt lige ud over havneområdet i Aarhus.

Sønderby Legal udlever de sunde værdier
Du vil som advokat/partner i Sønderby Legal opleve, at du både kan leve og fungere i god balance. Det er en vision som ønskes udlevet og praktiseret. Du vil møde et højprofileret advokatkontor, der er anerkendt for dygtighed og høj faglighed. Herudover vil du indtræde i:

  • et etableret advokatfirma hvor alt fungerer i god orden og hvor det er en afgørende faktor, at der er kvalitet i alt hvad der foretages

  • en flad struktur og behagelig omgang og relation mellem kolleger og medarbejdere

  • at Sønderby Legal ikke forsøger at være alt for alle, men vil være meget for dem der har brug for særlig viden og erfaring

  • et advokatkontor baseret på dybe kompetencer indenfor de udbudte specialer

  • at der værdsættes og gives mulighed for at du kan bidrage med artikler, kurser og foredrag indenfor specialer og på den måde udbrede din viden og kendskabsgrad.

Om stillingen hos Sønderby Legal

Du vil arbejde med din egen medbragte klientportefølje, som du selvstændigt får mulighed for at videreudvikle. Du kan tilrettelægge dine klientmøder i hele landet og dermed også gøre brug af Sønderby Legals andre kontorer i Randers og København. Du har personlige kompetencer, erfaring samt er vant til at rådgive og føre sager indenfor flere af følgende specialer (i prioriteret rækkefølge):

  • Erhvervsret

  • Entrepriseret

  • Fast ejendom, Leje, Køb/Salg

  • Landbrug

  • EU-ret

  • Strafferet

  • Fredning & Miljø

  • Forvaltningsret

  • Ansættelsesret

  • M&A, IT-ret, GDPR & Compliance

Har du international erfaring er det en fordel, da Sønderby Legal har klienter i EU og øvrige udland.

Om dig

Det er vigtigt for Sønderby Legal, at du matcher ind i den nuværende organisation – både fagligt og personligt. Du skal med dine kvalifikationer og personlighed rumme en spændende dagligdag med nye udfordringer, et højt aktivitetsniveau og en god og kollegial omgangstone. Ydermere forventes det, at du kan omtale dig selv som selvstændig, struktureret og ambitiøs.

Du har flere års erfaring, gerne (L) og evt. (H), og du kan eventuelt komme fra:

  • et advokatkontor, hvor du har egne klienter og ambitioner om avancement og at blive partner

  • selvstændig advokat, hvor du eks. sidder i advokat-kontorfællesskab og i stedet ønsker at indtræde i en etableret advokatvirksomhed

  • en mindre etableret advokatvirksomhed der ønsker at fusionere selskabet med Sønderby Legal.

Du har bopæl i rimelig kørselsafstand til kontoret i Aarhus, da vi gerne ser, at du er en del af teamet og livet på kontoret. Du skal have gode engelskkundskaber, da der også samarbejdes med internationale kunder.

Hvis du i forvejen har tilknyttet en fuldmægtig eller stud. Jur., er Sønderby Legal indstillet på at du kan medbringe disse ind i din forretning. Du er også velkommen til at tilgå evt. ledig kapacitet hos eksisterende medarbejdere.

Sønderby Legal tilbyder

Du tilbydes attraktive, gode og konkurrencedygtige partnervilkår som forhandles og aftales ud fra kvalifikationer og efter nærmere forhandling.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette

Sådan søger du stillingen

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor al henvendelse skal ske til os. Ansøgning og CV uploades via vores hjemmeside.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du, at…

  • Flere af Sønderby Legals advokater er højt specialiserede blandt andet inden for EU-ret, hvilket betyder, at Sønderby Legal løbende fører sager ved EU-Domstolen.

  • Sønderby Legal er medlem af Lawyers Associated Worldwide, en global sammenslutning af ca. 100 uafhængige advokatfirmaer placeret over hele verden. Medlemskabet gør Sønderby Legal i stand til at sikre bistand til klienter i andre lande eller som ønsker at starte eller udvide deres forretningsområde til andre dele af verden

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: +45 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Product Development Category Manager
Work Location: Beijing, Shanghai or Hangzhou Are you a commercial-minded Product Development Leader with solid experience in sourcing, development and buying womenswear? Do you...
Design Manager
Vero Moda
Work Location: Beijing, China Do you have 8+ years of experience in designing women’s collections and with high end brand experience? Are you a creative, commercial-minded women...
Bogholder
Belden Cekan
Erfaren og alsidig bogholder til Belden Cekan i Gjern
Category Manager - Boligtekstil
Drømmeland A/S
Er du en idérig og positiv sjæl, der brænder for at få det kreative og kommercielle ansvar for Drømmelands Boligtekstil? Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en vel...
Økonomikonsulent
Blå Kors Danmark
Økonomikonsulent til Blå Kors Danmark

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top