DANSK

CHEF FOR KONSTRUKTIONER

SWECO A/S

Om virksomheden

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rådgivningsydelser spænder vidt. Her planlægges og designes fremtidens byer og samfund. Sammen med kunderne skaber virksomhedens arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

I Europa er der i alt 21.000 Sweco-eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden. 1.500 af disse medarbejdere arbejder hos Sweco Danmark A/S.

Sweco Danmark A/S er en del af Sweco Group og har hovedkontor i Ørestaden:

Ørestads Boulevard 41
2300 København S
Danmark

Om divisionen – Byggeri Divisionen

Bygningsdesign og projektering arbejder med analyse af eksisterende bygninger samt design af nye bygninger, og erfaringen spænder bredt over boliger, erhverv, infrastruktur og sportsfaciliteter til hospitaler og industribyggerier.

Divisionen er med i alle faser af projektet, og med strukturerede arbejdsmetoder styres komplekse projekter i den rigtige retning – uanset om det handler om totalrådgivning eller rådgivning på en eller flere ydelser i et byggeprojekt. Der er fokus på helheden, og det sikres, at de bærende konstruktioner matcher bygningens design, arkitektoniske kvaliteter og det tænkte indeklima.

Om afdelingen – Byggeri København

Konstruktioner er et internt ’Center of Excellence’ på det konstruktionstekniske rådgivningsområde, og udgør en væsentlig del af de større og tværfaglige projekteringsprojekter i Sweco Danmark. Teamet har ekspertise indenfor projektering af bærende konstruktioner primært i beton, stål og træ og agerer som den projektmæssige styringsenhed, der inddrager specialister fra andre lande i det omfang, det måtte være nødvendigt. Altid med fokus på kvalitet til tiden.

Kandidaten bliver en del af et team med en dynamisk og uformel ledelsesform, hvor den enkelte har stor grad af frihed og har plads til at planlægge og præge sin hverdag. Der er i årevis investeret i faglig udvikling, der har udmøntet sig i en professionel og agil arbejdsform.

I Sweco har ingeniører og arkitekter et velorganiseret og integreret samarbejde med projektet i centrum. Kandidaten bliver derfor del af en helt særlig kultur, hvor man på tværs af fagligheder arbejder mod et fælles og integreret mål.

Rollen

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor kandidaten bliver ansvarlig for en ’søsterenhed’ til det nuværende konstruktionsteam, så der bliver rig mulighed for sparring med den øvrige ledelse.

For at udfylde rollen, skal kandidaten være en erfaren og proaktiv leder og have stor faglig indsigt indenfor projektering af bærende konstruktioner samt gerne erfaring med konstruktion og byggeri i København.

Det er en grundlæggende tanke hos Sweco, at alle, der tager ansvar, får ansvar. Der er derfor mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel.

Teamet vil i begyndelsen i høj grad være beskæftiget på de store danske projekter i byggeridivisionen, som i dag udgør grundstammen i teamets aktiviteter. Det er en del af opgaven på længere sigt at opnå større bredde i teamets aktiviteter og derigennem at vækste teamet yderligere.

Det er vigtigt for teamet, at teamchefen – udover at have det forkromede overblik – også har forståelse for de problematikker, der opstår i projekteringsfasen, og at han/hun evner at tale med helt ned på detaljeniveau.

Arbejdsstedet er Swecos kontor i Ørestad, København.

Primære opgaver

 • At drive vækst og være initiativrig i opbygningen og forankringen af blivende interne kunderelationer, altså relationer til andre Sweco-afdelinger og divisioner.
 • Bundlinjeansvar og ansvar for teamets økonomiske performance.
 • Ansvar for rekruttering og udvikling af medarbejdere og deres kompetenceområder.
 • Daglig ledelse af teamets medarbejdere med et fokus på trivsel og udfoldelse i det daglige arbejde, fagligt såvel som forretningsmæssigt.

Profil

Faglige kvalifikationer

 • Uddannelse som konstruktionsingeniør eller certificeret ingeniør.
 • Rådgivererfaring samt projekteringserfaring med bærende konstruktioner
 • Erfaring med - eller interesse for ledelse
 • Evne til at begå sig på både dansk og engelsk i en kompleks og international virksomhed.
 • Stærk bundlinjeorientering og forståelse for, hvordan man påvirker resultatet.
 • Et veletableret netværk inden for fagområdet.

Personlige kompetencer

Den ideelle kandidat:

 • hviler i sig selv og har en høj faglig integritet.
 • er en synlig, proaktiv leder og en rollemodel for sit team.
 • er kulturbærer og har gode samarbejdsevner.
 • lytter til kundens behov og arbejder aktivt med opgaveløsningen for at sikre høj kundetilfredshed.
 • tager rettidige beslutninger baseret på en blanding af analyse, viden, erfaring og vurdering inden for deadlines.
 • har visionerne og det personlige engagement, der skal til for at sikre fortsat vækst på konstruktionsområdet.

Kontakt

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, har du spørgsmål eller ønsker noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27 22 54 20 eller lt@erhr.dk.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projektleder indenfor Trafiksikkerhed (Autoværn, trafikmoduler, trafikværn, rækværk etc.)
DAV Nordic
Projektleder indenfor Trafiksikkerhed, autoværn, trafikmoduler, trafikværn, rækværk
VVS fagleder
Sweco A/S
Har du lyst til at arbejde med energi, indeklima, VVS- og ventilationsprojekter? Så er det måske dig, vi søger. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rå...
Chef for Konstruktioner
Sweco A/S
Om virksomheden Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rådgivningsydelser spænder vidt. Her planlægges og designes fremtidens byer og samfund. Sammen med...
Køkkenkonsulent med karrierepotentiale
Rotpunkt Esbjerg
Vi søger en ambitiøs og salgsvant køkkenkonsulent til Rotpunkt i Esbjerg.
Projektleder til støjreducerende løsninger - Silkeborg
DAV Nordic
Projektleder til støjreducerende løsninger til Silkeborg

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top