DANSK

VVS FAGLEDER

SWECO A/S

Har du lyst til at arbejde med energi, indeklima, VVS- og ventilationsprojekter? Så er det måske dig, vi søger.

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rådgivningsydelser spænder vidt. Her planlægges og designes fremtidens byer og samfund. Sammen med kunderne skaber virksomhedens arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

I Europa er der i alt 21.000 Sweco-eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden. 1.500 af disse medarbejdere arbejder hos Sweco Danmark A/S.

Sweco Danmark A/S har hovedkontor i Ørestaden hvor vi nu søger nu en VVS-fagprojektleder til VVS-teamet i divisionen Arkitektur & Byggeri, Øst.

Bygningsdesign og projektering

Divisionen Arkitektur og Byggeri Øst arbejder med analyse af eksisterende bygninger samt design af nye bygninger, og erfaringen spænder bredt over boliger, erhverv, skoler til hospitaler og industribyggerier. Divisionen er med i alle faser af projektet, og med strukturerede arbejdsmetoder styres komplekse projekter i den rigtige retning, uanset om det handler om totalrådgivning eller rådgivning på en eller flere ydelser i et byggeprojekt.

Teamet for VVS, energi og indeklima er et internt ’Center of Excellence’ på det installations- og byggetekniske rådgivningsområde, og udgør en væsentlig del af de større og tværfaglige projekteringsprojekter i Sweco Danmark.

Som fagprojektleder i VVS-teamet i Arkitektur og Byggeri Øst - og i Sweco generelt - kommer du ind i en virksomhed i rivende udvikling med et fagligt stærkt miljø og gode og kompetente kolleger. Fokus er i høj grad på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i dagligdagen.

Hos Sweco er overbevisningen, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Her det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Rollen

I rollen som fagprojektleder forventes du selvstændigt at varetage projektering og rammesætning for hele det VVS-faglige område på de projekter, du tilknyttes. Sweco er førende inden for integreret rådgivning, og det betyder, at du kommer til at arbejde tæt sammen med Swecos arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Du bliver en del af et team, hvor det faglige niveau er højt, og hvor sparring med de øvrige VVS-afdelinger rundt om i Danmark og i andre Sweco-lande bidrager til at styrke Swecos position. Du bliver en del af et socialt miljø, hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Rollen som fagprojektleder indbefatter ikke formel ledelse i form af direkte referencer.

Opgaver

Som VVS-fagleder bliver du bl.a. ansvarlig for:

 • Fagprojektledelse af VVS- og ventilationsopgaver, med fagligt- og budgetansvar.
 • Projektering af VVS- og ventilationsopgaver, store som små.
 • Kundekontakt – herunder deltagelse i designmøder med bygherre, kunder mv.
 • Sparring med yngre medarbejder på projekterne og på tværs i teamet.
 • Udarbejdelse af kloakprojekter.

Profil

Du stortrives i et tværfagligt miljø med talrige opgaver og aktiviteter, og selvom du allerede har oparbejdet stor erfaring, er du stadig ivrig efter at videreudvikle dine kompetencer. Din indre mentor gør desuden, at du med dit menneskelige og kollegiale overskud nyder at videregive dine erfaringer.

Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver, et meget uformelt miljø med højt til loftet og hvor et godt grin er med til sikre at hverdagen bliver en leg. Hos Sweco værner man om hinanden - og den velfortjente fritid.

Dine kommunikations- og samarbejdsevner gør, at kontakten med kunder, samarbejdspartnere og kolleger glider let. Du er fagligt dygtig, brænder for faget og har det drive, der kræves, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne.

Hos Sweco er det allervigtigste at levere det projekt, kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet diplom-, civilingeniør el.lign.
 • Har +10 års erfaring fra rådgiverbranchen.
 • Har erfaring fra både nybyggeri og eksisterende bygninger.
 • Er klar til både at sidde med større, komplekse projekter men også gerne har mod på ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.
 • Har et kommercielt mindset og en god forståelse for projektets faser og leverancer.
 • Er i stand til at arbejde selvstændigt med projektering af tekniske installationer og er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger med en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde.
 • Indgår ubesværet i samarbejde på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere.
 • Har gode kommunikationsevner i dansk, både mundtligt og skriftligt.
 • Er i stand til at koordinere med kolleger i andre lande.

Sådan søger du stillingen

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27 22 54 20 eller lt@erhr.dk. Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T:
M: +45 27225420

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Bogholder med struktur og ansvarsfølelse
NNZ Nordic i Odense
Bogholder med struktur og ansvarsfølelse til NNZ Nordic
VVS fagleder
Sweco A/S
Har du lyst til at arbejde med energi, indeklima, VVS- og ventilationsprojekter? Så er det måske dig, vi søger. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rå...
Chef for Konstruktioner
Sweco A/S
Om virksomheden Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rådgivningsydelser spænder vidt. Her planlægges og designes fremtidens byer og samfund. Sammen med...
Køkkenkonsulent med karrierepotentiale
Rotpunkt Esbjerg
Vi søger en ambitiøs og salgsvant køkkenkonsulent til Rotpunkt i Esbjerg.
Projektleder til støjreducerende løsninger - Silkeborg
DAV Nordic
Projektleder til støjreducerende løsninger til Silkeborg

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top