DANSK

KONTAKT OS

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Virksomheder

Mangler du en kandidat, og vil du høre mere om de løsninger, ERHR Rekruttering tilbyder? Så kontakt os på telefon +45 86 80 01 11, og lad os gennemgå dine muligheder for en professionel og effektiv rekruttering. Du er også velkommen til at kontakte en af vores konsulenter direkte.


Jobsøgende

Ønsker du at høre nærmere om en af de opslåede stillinger, så kontakt konsulenten for det job, du ønsker at høre mere om.

Vil du gerne søge en af de opslåede jobs, kan du sende din ansøgning og dit CV via vores online ansøgningsformular under det aktuelle stillingsopslag.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til stillinger, der er relevante for dig, og som ikke er slået op, kan du med fordel oprette dit CV i vores CV-database.

Formularen finder du HER eller under ”Kandidater” og ”CV database”.

 

Når du kontakter os via formularen, skal du vide, at vi behandler dine personoplysninger. Det gør vi for at kunne svare på din henvendelse og håndtere din anmodning. Derudover skal du vide, at vi sletter oplysningerne, når vi ikke længere har behov for dem, eller er forpligtet til at opbevare dem jf. lovgivningen. Læs mere i vores Privatlivspolitik


ERHR - Rekruttering 

Bredhøjsvinget 1
8600 Silkeborg
T: 86 80 01 11
E: info@erhr.dk

 

ERHR - Rekruttering 

Store Kongensgade 40H 3. sal
1264 København K 
T: 86 80 01 11 
E: info@erhr.dk

SEND OS EN BESKED OG VI SVARER HURTIGST MULIGT

LARS TOFT
PARTNER - HEADHUNTER

Mail lt@erhr.dk
Mobil +45 27 225 420
LinkedIn: linkedin.com/in/larstoftr/
VCard: Download vCard

MERE OM LARS TOFT
LARS TOFT

Lars har mere end 25 års erfaring som leder og forretningsudvikler fra højt profilerede danske og internationale virksomheder. Det kombineret med en passion og stor forståelse for den menneskelige faktor er alt afgørende, når det bedste match skal findes.   

SKJUL
TIM LYKKE JENSEN
PARTNER - HEADHUNTER

Mail tlj@erhr.dk
Mobil +45 54 55 22 00
LinkedIn: www.linkedin.com/in/timlykke/
VCard: Download vCard

MERE OM TIM LYKKE JENSEN
TIM LYKKE JENSEN

Tim Lykke Jensen

Tim har med baggrund fra toplederstillinger en bred forretningsviden om virksomhedsledelse, driftsledelse, salg og marketing og HR. Med mange års erfaring med organisationsudvikling og deraf mange gennemførte rekrutteringer er Tim en kompetent sparrings- og samarbejdspartner i udviklingen af virksomhedens organisation. Tim har blandt andet stor viden og erfaring som tidligere direktør i ejer ledede virksomheder, SMV-segmentet, detailhandel, organisationer, IT & Teknik, bygge- og anlægsbranchen og heri store kompetencer generelt indenfor bæredygtighed.

 

SKJUL
OLE TOFT SØRENSEN
HR- OG REKRUTTERINGSKONSULENT

Mail ots@erhr.dk
Mobil +45 21 67 16 55
LinkedIn: www.linkedin.com/in/ole-toft-sørensen-0882b840/

MERE OM OLE TOFT SØRENSEN
OLE TOFT SØRENSEN

Ole Toft Sørensen har mere end 30 års erfaring som konsulent, foreningsudvikler, facilitator og leder i frivillige organisationer – de seneste 16 år som direktør i DGI Midtjylland. Hertil kommer bred erfaring som bestyrelsesmedlem og formand i såvel offentlige som frie/private skoler. I alle sammenhænge været ansvarlig for utallige rekrutterings- og ansættelsesforløb. Kompetencer og erfaringer som nu skal bruges som sparringspartner i rekrutterings- og ansættelsesforløb med private virksomheder, offentlige institutioner, frivillige organisationer og skoler.

SKJUL
MEI JI (JESSI)
HEADHUNTER

Mail jj@erhr.dk & jj@erhr.cn
Mobil +45 61 31 58 47
LinkedIn: linkedin.com/in/jessiji1/
Skype: jessiking
VCard: Download vCard

MERE OM MEI JI (JESSI)
MEI JI (JESSI)

Har arbejdet som headhunter / rekrutteringskonsulent siden 2002, og har med succes løst hundredvis af rekrutteringsopgaverfor multinationale selskaber. Stillingerne har dækket højtstående ledere, ledere og specialister. Har international rekruttering erfaring og et stort netværk i Kina /Asien & Danmark.MSc i Economics and Business Administration fra CBS.

SKJUL
KARIN HENRIKSEN
ADMINISTRATION

Mail kh@erhr.dk
Mobil +45 61 55 02 12
LinkedIn: www.linkedin.com/in/karinhenriksen1/

MERE OM KARIN HENRIKSEN
KARIN HENRIKSEN

Mange års erfaring indenfor administration, relation management og consumer- markedsføring. Uddannet i finanssektoren og arbejdet flere år indenfor administration, salgssupport, marketing, rekruttering, database håndtering og database optimering. Ansvarlig for bogføring og kontakten til eksterne leverandører.

SKJUL
ALENA HAMZIC
STUDIEMEDHJÆLPER SOME & MARKETING

Mail alh@erhr.dk
Mobil + 45 22 91 65 53
LinkedIn: www.linkedin.com/in/alena-hamzic

MERE OM ALENA HAMZIC
ALENA HAMZIC

Alena har flere års erfaring indenfor SoMe og marketing, hvilket inkluderer strategisk planlægning, kommunikation og målrettet målgruppeengagement. Bachelorgrad i Uddannelsesvidenskab, og hun er i øjeblikket i gang med en kandidatgrad inden for samme fagområde på Aarhus Universitet. Alena er ansvarlig for SoMe og marketing.SKJUL

Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Category Buying Manager
ONLY
Work Location: Beijing, China Do you have 5+ years of experience in sourcing and buying Jersey, Sweat, Flat Knit categories of womenswear? Are you a team leader with proven lead...
Afdelings/Fagleder
Hansen, Ingeniører + Arkitekter
Afdelings- / Fagleder til Certificeringsprojekter - med mulighed for Partnerskab
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale
Allaboutcows
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale
Debitorbogholder med fokus på inkasso
Global Car Leasing
Er du imødekommende, og har du pondus til at håndtere udfordrende kunder på en løsningsorienteret måde? Så er det måske dig, vi leder efter. Global Car Leasing er specialist ind...
Category Design Manager
Vero Moda
Work Location: Beijing, China Do you have 6+ years of experience in womenswear design for the Chinese young generations’ market and with proven team management skills? Are you e...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top