DANSK

KONTAKT OS

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Kontakt os som virksomhed

Mangler du en kandidat, og vil du høre mere om de løsninger ERHR Rekruttering tilbyder, så kontakt os på telefon 8680 0111, og lad os gennemgå dine muligheder for en professionel og rekruttering. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte en af vores erfarne medarbejdere.

Kontakt os som jobsøgende

Ønsker du at høre nærmere om et af de opslåede jobs, så send os en mail på job@erhr.dk eller ring til konsulenten for det job, du ønsker at høre mere om.

Vil du søge et af de opslåede jobs, kan du sende din ansøgning og dit CV via vores online ansøgningsformular under det aktuelle job under “Ledige job”i menuen Kandidater.
Hvis du ønsker at komme i betragtning til jobs der er relevante for dig, og som ikke er slået op, kan du med fordel oprette dit CV i vores CV database. Formularen finder du HER eller under ”Kandidater” og ”CV database”.

 


ERHR - Rekruttering 

Granhøjvej 8
8600 Silkeborg
T: 86 80 01 11
E: info@erhr.dk

 

ERHR - Rekruttering 

Store Kongensgade 40H 3. sal
1264 København K 
T: 86 80 01 11 
E: info@erhr.dk

SEND OS EN BESKED OG VI SVARER HURTIGST MULIGT

MICHAEL FOLMANN
PARTNER

Mail mf@erhr.dk
Mobil (+45) 21 21 64 64
LinkedIn: linkedin.com/in/michaelfolmann
Skype: michael.folmann
VCard: Download vCard

MERE OM MICHAEL FOLMANN
MICHAEL FOLMANN

Michael har en bred baggrund som funktionsdirektør og administrerende direktør i flere mellemstore og større danske og internationale virksomheder. Han har arbejdet som rekrutterings-konsulent/ headhunter siden 2005, både i Danmark, Europa og Asien.

Et stort netværk og flere bestyrelsesposter i virksomheder inden for forskellige brancher, og i mange lande – sammenholdt med en stor forretningsforståelse, gør hans viden indenfor Rekruttering til en værdifuld faktor for kunderne.

Michael har stor erfaring i såvel danske som internationale rekrutteringer, især med fokus på Danmark, Mellemeuropa og Kina.

SKJUL
CLAUS BØNLØKKE
PARTNER

Mail cb@erhr.dk
Mobil (+45) 40 40 66 33
VCard: Download vCard

MERE OM CLAUS BØNLØKKE
CLAUS BØNLØKKE

Claus har en solid karriere indenfor salg, ledelse samt forretnings-/strategiudvikling. Bl.a. har han en intensiv erfaring med forandringsledelse, performance management og people management, opnået gennem mange år som leder-/direktør fra internationale og nationale virksomheder som bl.a. ØK, IBM, Atea og TDC. I IT og Telebranchen har han arbejdet intensivt med salgsledelse, optimering af markedsmulighederne samt forbedring af kundeoplevelsen på både operationelt, taktisk og strategisk niveau. Et meget stort aktivt netværk kombineret med hans erhvervskarriere og bestyrelsesarbejde, danner baggrunden for hans succes med rekruttering og outplacement af specialister og executives i danske og internationale virksomheder.

SKJUL
JØRGEN OLE JENSEN
PARTNER

Mail joj@erhr.dk
Mobil +45 6017 1707
VCard: Download vCard

MERE OM JØRGEN OLE JENSEN
JØRGEN OLE JENSEN

Jørgen Ole har en massiv erfaring med salg, marketing og ledelse.

Som salgschef og marketingchef han har haft fokus på strategi, konceptudvikling og som leder har han vægtet coaching og motivation.

Jørgen Ole har boet og arbejdet i udlandet og han har været etableret med selvstændig konsulentvirksomhed indenfor marketing, undervisning og freelance journalistik.

De seneste år har Jørgen arbejdet med rekruttering og headhunting af specialister og ledere på flere niveauer.

 

SKJUL
KARIN HENRIKSEN
BOGHOLDERI

Mail kh@erhr.dk
Mobil (+45) 21 19 39 40
LinkedIn: linkedin.com/in/karinhenriksen1
VCard: Download vCard

MERE OM KARIN HENRIKSEN
KARIN HENRIKSEN

Mange års erfaring indenfor administration, relation management og consumer- markedsføring. Uddannet i finanssektoren og arbejdet flere år indenfor administration, salgssupport, marketing, rekruttering, database håndtering og database optimering. Ansvarlig for bogføring og kontakten til eksterne leverandører.

SKJUL
MEI JI (JESSI)
HEADHUNTER

Mail jj@erhr.dk & jj@erhr.cn
Mobil (+45) 61 31 58 47
LinkedIn: linkedin.com/in/jessiji1/
Skype: jessiking
VCard: Download vCard

MERE OM MEI JI (JESSI)
MEI JI (JESSI)

Har arbejdet som headhunter / rekrutteringskonsulent siden 2002, og har med succes løst hundredvis af rekrutteringsopgaverfor multinationale selskaber. Stillingerne har dækket højtstående ledere, ledere og specialister. Har international rekruttering erfaring og et stort netværk i Kina /Asien & Danmark.MSc i Economics and Business Administration fra CBS.

SKJUL
LARS TOFT
PARTNER

Mail lt@erhr.dk
Mobil +45 27 225 420
LinkedIn: linkedin.com/in/larstoftr/
Skype: lt0208
VCard: Download vCard

MERE OM LARS TOFT
LARS TOFT

Lars har mere end 25 års erfaring som leder og forretningsudvikler fra højt profilerede danske og internationale virksomheder. Det kombineret med en passion og stor forståelse for den menneskelige faktor er alt afgørende, når det bedste match skal findes.   

SKJUL
HEIDI DALKJÆR SIMONSEN
HEADHUNTER

Mail hds@erhr.dk
Mobil +45 51880804
LinkedIn: linkedin.com/in/heididalkjaersimonsen/
VCard: Download vCard

MERE OM HEIDI DALKJÆR SIMONSEN
HEIDI DALKJÆR SIMONSEN

Heidi har mere 20 års erfaring inden for markedsføring BtB til for forskellige brancher – herunder især sundhedssektoren, uddannelsessektoren og forskellige jobannoncerings medier. Sideløbende har hun uddannet sig inden for online marketing. 

I 2016 skiftede hun til rekrutteringbranchen og har primært arbejdet med rekruttering af funktionærer og specialister inden for de fleste brancher. 

Heidi har et godt øje for at aflæse virksomheden og den ansættende leder og finde det rigtige match. 

SKJUL
TANJA LUNDGAARD
HEADHUNTER

Mail tl@erhr.dk
Mobil (+45) 53 56 94 14
LinkedIn: www.linkedin.com/in/tanja-lundgaard-543a8719/
VCard: Download vCard

MERE OM TANJA LUNDGAARD
TANJA LUNDGAARD

Tanja har en lang og bred erfaring med rekruttering på alle niveauer, opnået gennem ansættelser som HR chef- og direktør for små og store private- og offentlige virksomheder. Stor indsigt i selv at være ansættende chef, og solid erfaring som kunde hos forskellige rekrutteringsfirmaer, sikrer fokus på ”kundeperspektivet” så opgaven altid løses differentieret, og bruges aktivt i samarbejdet med kunden. Nøgleordene er indsigt og intuition, og sikrer passionen for at ”Matche mennesker” har en høj hitrate.

Tanja varetager også beskikkelsen som censor på kandidat- og Masterniveau indenfor Strategi, ledelse, psykologi og innovation, på de danske universiteter.

SKJUL

ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Ekstern salgskonsulent med passion for teknik og salg
Iversen Trading ApS
Teknisk salg af pumper og instrumenteringsudstyr Er du en ambitiøs og erfaren teknisk sælger, der motiveres af at sælge og finde de rigtige løsninger? Er du klar til at tilbyde...
Projektkonsulent til producerende virksomhed i byggebranchen
Anonym
Har du lysten til at vejlede og sælge projekter til nye og eksisterende kunder, hvor du dagligt anvender dine tekniske kompetencer og grundlæggende forståelse til at foretage be...
Produktionschef - stål
Anonym smedevirksomhed
Produktionschef, Metalvirksomhed i Trekantområdet
Business Intelligence specialist
dao
På vegne af dao, en mellemstor dansk virksomhed med hovedkontor i Vejle, og aktiviteter i hele landet, er vi på udkig efter en medarbejder der kan varetage arbejdsopgaver i rela...
Sælger, Hørsholm
Drømmeland
Drømmeland søger sælger med fokus på kunderådgivning til ny butik i Hørsholm.  Drømmer du om et job, hvor du skal være med til at drive en forretning med højkvalitetsprodukter,...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top