DANSK

KONTAKT OS

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Kontakt os som virksomhed

Hvis du mangler en kandidat og gerne vil høre om de løsninger ERHR Effektiv Rekruttering tilbyder så ring til 8680 0111 eller direkte til en af vores dygtige headhuntere. Og lad os gennemgå dine muligheder for en professionel og effektiv rekruttering.

Kontakt os som jobsøgende

Ønsker du at høre nærmere om et af de opslåede jobs, så send os en mail på job@erhr.dk eller ring til konsulenten for det job du ønsker at høre mere om.
Vil du søge et af de opslåede jobs, så sender du din ansøgning og dit CV via vores online ansøgningsformular under det aktuelle job under “Ledige job”i menuen Kadidater.
Hvis du ønsker at komme i betragtning til relevante jobs, der ikke er slået op, så kan du med fordel oprette dit CV i vores CV database. Formularen finder du HER eller under ”Kandidater” og ”CV database”.

Så vil du automatisk komme i betragtning til jobs, der er relevante for dig.


ERHR

Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

T: 86 80 01 11

E: info@erhr.dk

SEND OS EN BESKED OG VI SVARER HURTIGST MULIGT

MICHAEL FOLMANN
HEADHUNTER/EJER

Mail mf@erhr.dk
Mobil (+45) 21 21 64 64
LinkedIn: linkedin.com/in/michaelfolmann
Skype: michael.folmann
VCard: Download vCard

MERE OM MICHAEL FOLMANN
MICHAEL FOLMANN

Michael har en bred baggrund som funktionsdirektør og administrerende direktør i flere mellemstore og større danske og internationale virksomheder. Han har arbejdet som rekrutterings-konsulent/ headhunter siden 2005, både i Danmark, Europa og Asien.

Et stort netværk og flere bestyrelsesposter i virksomheder inden for forskellige brancher, og i mange lande – sammenholdt med en stor forretningsforståelse, gør hans viden indenfor Rekruttering til en værdifuld faktor for kunderne.

Michael har stor erfaring i såvel danske som internationale rekrutteringer, især med fokus på Danmark, Mellemeuropa og Kina.

SKJUL
PETER BJERRING
CHEFKONSULENT, HEADHUNTER

Mail pb@erhr.dk
Mobil (+45) 23 277 287
LinkedIn: linkedin.com/in/peterbjerring
Skype: bjerring.peter
VCard: Download vCard

MERE OM PETER BJERRING
PETER BJERRING

Omfattende erfaring som leder og direktør indenfor salg, forretningsudvikling og generel ledelse fra flere industrier; mærkevarer (FMCG, langvarige og underholdning), IT & Telecom, Tekstil & Beklædning, Management konsulent og Search & Selection. Stor erfaring med ledelse af ledere i drifts- og forandringsprocesser. Har arbejdet meget med udvikling af forretnings- og markedsstrategier på BtB, BtC og BtG markederne internationalt. Taler flere sprog flydende og har været udstationeret i 8 år. Uddannet cand.merc., Aarhus Universitet, BSS

SKJUL
CLAUS BØNLØKKE
HEADHUNTER

Mail cb@erhr.dk
Mobil (+45) 40 40 66 33
VCard: Download vCard

MERE OM CLAUS BØNLØKKE
CLAUS BØNLØKKE

Claus har en solid karriere indenfor salg, ledelse samt forretnings-/strategiudvikling. Bl.a. har han en intensiv erfaring med forandringsledelse, performance management og people management, opnået gennem mange år som leder-/direktør fra internationale og nationale virksomheder som bl.a. ØK, IBM, Atea og TDC. I IT og Telebranchen har han arbejdet intensivt med salgsledelse, optimering af markedsmulighederne samt forbedring af kundeoplevelsen på både operationelt, taktisk og strategisk niveau. Et meget stort aktivt netværk kombineret med hans erhvervskarriere og bestyrelsesarbejde, danner baggrunden for hans succes med rekruttering og outplacement af specialister og executives i danske og internationale virksomheder.

SKJUL
JØRGEN OLE JENSEN
HEADHUNTER

Mail joj@erhr.dk
Mobil +45 6017 1707
VCard: Download vCard

MERE OM JØRGEN OLE JENSEN
JØRGEN OLE JENSEN

Jørgen Ole har en massiv erfaring med salg, marketing og ledelse.

Som salgschef og marketingchef han har haft fokus på strategi, konceptudvikling og som leder har han vægtet coaching og motivation.

Jørgen Ole har boet og arbejdet i udlandet og han har været etableret med selvstændig konsulentvirksomhed indenfor marketing, undervisning og freelance journalistik.

De seneste år har Jørgen arbejdet med rekruttering og headhunting af specialister og ledere på flere niveauer.

 

SKJUL
PALLE HANSEN
HEADHUNTER

Mail ph@erhr.dk
Mobil +45 21 29 71 94
VCard: Download vCard

MERE OM PALLE HANSEN
PALLE HANSEN

Gennem mere end 25 år har Palle oparbejdet en bred erfaring som funktions- og adm. direktør i både den offentlige og den private sektor, bl.a. som Adm. direktør i Esbjerg Kommune, TDC og Accenture. Fælles for stillingerne har været ledelses ansvar for rigtig mange mennesker og et fokus på generel ledelse.

Palle har ligeledes gennem en menneskealder været ekstern lektor på Syddansk Universitet med speciale i ledelse og organisationsteori. Gennem undervisningen har Palle opnået kontakt til forskellige IT-miljøer, dette har medført opstart af virksomhederne: A2i og Certus, som på afgørende vis har været med til ændre markedet inden for deres forretningsområder.

Gennem de sidste par år har Palle brugt sin erfaring og sit netværk i relation til rekruttering.

SKJUL
KARIN HENRIKSEN
BOGHOLDERI

Mail kh@erhr.dk
Mobil (+45) 21 19 39 40
LinkedIn: linkedin.com/in/karinhenriksen1
VCard: Download vCard

MERE OM KARIN HENRIKSEN
KARIN HENRIKSEN

Mange års erfaring indenfor administration, relation management og consumer- markedsføring. Uddannet i finanssektoren og arbejdet flere år indenfor administration, salgssupport, marketing, rekruttering, database håndtering og database optimering. Ansvarlig for bogføring og kontakten til eksterne leverandører.

SKJUL
LINE KAISER
SEKRETÆR

Mail lk@erhr.dk
Mobil +45 5337 0711
VCard: Download vCard

MERE OM LINE KAISER
LINE KAISER
SKJUL
CRISTINA JÜRGENSEN
HEADHUNTER

Mail cj@erhr.dk
Mobil (+45) 21 24 62 79
VCard: Download vCard

MERE OM CRISTINA JÜRGENSEN
CRISTINA JÜRGENSEN

”Cristina har beskæftiget sig med rekruttering, executive coaching og salgstræning/teamudvikling i mange år – senest som selvstændig konsulent. Hun kommer med en tung viden og en skarp profil, samt evnen til at se og læse mennesker, som væsentlig forudsætning og drivkraft for at matche rette kandidat til rette virksomhed.”

SKJUL
JOHN HOLCK
HEADHUNTER

Mail jh@erhr.dk
Mobil +45 24 24 80 86
VCard: Download vCard

MERE OM JOHN HOLCK
JOHN HOLCK

John arbejder primært med rekruttering og udvælgelse af specialister og ledere samt med organisationsudvikling og forandringsledelse.

Med en karriere først i kommunikation- og rådgivnings branchen og derefter i IT branchen, har John en solid ledelsesmæssig baggrund både som funktionschef og direktør og som adm. direktør.

Det har givet en anseelig erfaring med forretningsledelse og -udvikling, salgsledelse og organisationsudvikling. Den indsigt og viden har både kunder og ansøgere stort gavn af, når det rigtige match mellem virksomheder og kandidater skal findes.

John er uddannet cand.merc. fra Aarhus Universitet, har en Master i offentlig ledelse samt en Advanced Strategic Management program fra IMD.

SKJUL
MEI JI (JESSI)
HEADHUNTER

Mail jj@erhr.dk & jj@erhr.cn
Mobil (+45) 61 31 58 47
LinkedIn: linkedin.com/in/jessiji1/
Skype: jessiking
VCard: Download vCard

MERE OM MEI JI (JESSI)
MEI JI (JESSI)

Har arbejdet som headhunter / rekrutteringskonsulent siden 2002, og har med succes løst hundredvis af rekrutteringsopgaverfor multinationale selskaber. Stillingerne har dækket højtstående ledere, ledere og specialister. Har international rekruttering erfaring og et stort netværk i Kina /Asien & Danmark.MSc i Economics and Business Administration fra CBS.

SKJUL
JAN FRIIS
HEADHUNTER / IT

Mail jf@erhr.dk
Mobil (+45) 21 86 21 68
LinkedIn: linkedin.com/in/janfriisnielsen
VCard: Download vCard

MERE OM JAN FRIIS
JAN FRIIS

Har i mere end 18 år arbejdet med IT udviklingsprojekter som både udvikler, direkte projektleder, personaleleder, direktør og som overordnet projektchef for store IT projekter til anvendelse indenfor både de offentlige og private markeder.

SKJUL

ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Projektleiter, Hamburg
CostPartner GmbH
Project Manager / Transport and Logistics Consultant (m/f) We are searching for CostPartner GmbH - and for their office in Hamburg, a Project Manager (m/f) for Transport and Log...
Salg af it-konsulentydelser
IT Relation
Vil du være med til at styrke IT Relations vækst på markedet for IT-outsourcing og digital transformation?  Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor der er højt...
Microsoft infrastruktur konsulent
IT Relation
Bliv en del af den fortsatte succes i IT Relation.  Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed hvor der er højt til loftet, høje ambitioner, høj vækst og høj kundetilfr...
Projektkoordinator
eseebase
Vil du arbejde som projektkoordinator i en specialiseret virksomhed med høj vækst? Da eseebase er i høj vækst, søger vi endnu en projektkoordinator med erfaring indenfor byggeri...
Strategisk Indkøber
Anonym
Strategisk Indkøber – Kolding   Vores kunde er en dynamisk B2B handelsvirksomhed, som primært sælger deres produkter i DK, og har siden starten for 8 år siden oplevet stor vækst...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top