DANSK

KONTAKT OS

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Virksomheder

Mangler du en kandidat, og vil du høre mere om de løsninger, ERHR Rekruttering tilbyder? Så kontakt os på telefon +45 86 80 01 11, og lad os gennemgå dine muligheder for en professionel og effektiv rekruttering. Du er også velkommen til at kontakte en af vores konsulenter direkte.


Jobsøgende

Ønsker du at høre nærmere om en af de opslåede stillinger? Så send os en mail på job@erhr.dk eller ring til konsulenten for det job, du ønsker at høre mere om.

Vil du gerne søge en af de opslåede jobs, kan du sende din ansøgning og dit CV via vores online ansøgningsformular under det aktuelle stillingsopslag.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til stillinger, der er relevante for dig, og som ikke er slået op, kan du med fordel oprette dit CV i vores CV-database.

Formularen finder du HER eller under ”Kandidater” og ”CV database”.

 

Når du kontakter os via formularen, skal du vide, at vi behandler dine personoplysninger. Det gør vi for at kunne svare på din henvendelse og håndtere din anmodning. Derudover skal du vide, at vi sletter oplysningerne, når vi ikke længere har behov for dem, eller er forpligtet til at opbevare dem jf. lovgivningen. Læs mere i vores Privatlivspolitik


ERHR - Rekruttering 

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
T: 86 80 01 11
E: info@erhr.dk

 

ERHR - Rekruttering 

Store Kongensgade 40H 3. sal
1264 København K 
T: 86 80 01 11 
E: info@erhr.dk

SEND OS EN BESKED OG VI SVARER HURTIGST MULIGT

LARS TOFT
PARTNER - HEADHUNTER

Mail lt@erhr.dk
Mobil +45 27 225 420
LinkedIn: linkedin.com/in/larstoftr/
VCard: Download vCard

MERE OM LARS TOFT
LARS TOFT

Lars har mere end 25 års erfaring som leder og forretningsudvikler fra højt profilerede danske og internationale virksomheder. Det kombineret med en passion og stor forståelse for den menneskelige faktor er alt afgørende, når det bedste match skal findes.   

SKJUL
TIM LYKKE JENSEN
PARTNER - HEADHUNTER

Mail tlj@erhr.dk
Mobil +45 54 55 22 00
LinkedIn: www.linkedin.com/in/timlykke/
VCard: Download vCard

MERE OM TIM LYKKE JENSEN
TIM LYKKE JENSEN

Tim Lykke Jensen

Tim har med baggrund fra toplederstillinger en bred forretningsviden om virksomhedsledelse, driftsledelse, salg og marketing og HR. Med mange års erfaring med organisationsudvikling og deraf mange gennemførte rekrutteringer er Tim en kompetent sparrings- og samarbejdspartner i udviklingen af virksomhedens organisation. Tim har blandt andet stor viden og erfaring som tidligere direktør i ejer ledede virksomheder, SMV-segmentet, detailhandel, organisationer, IT & Teknik, bygge- og anlægsbranchen og heri store kompetencer generelt indenfor bæredygtighed.

 

SKJUL
OLE TOFT SØRENSEN
HR- OG REKRUTTERINGSKONSULENT

Mail ots@erhr.dk
Mobil +45 21671655

MERE OM OLE TOFT SØRENSEN
OLE TOFT SØRENSEN

Ole Toft Sørensen har mere end 30 års erfaring som konsulent, foreningsudvikler, facilitator og leder i frivillige organisationer – de seneste 16 år som direktør i DGI Midtjylland. Hertil kommer bred erfaring som bestyrelsesmedlem og formand i såvel offentlige som frie/private skoler. I alle sammenhænge været ansvarlig for utallige rekrutterings- og ansættelsesforløb. Kompetencer og erfaringer som nu skal bruges som sparringspartner i rekrutterings- og ansættelsesforløb med private virksomheder, offentlige institutioner, frivillige organisationer og skoler.

SKJUL
MEI JI (JESSI)
HEADHUNTER

Mail jj@erhr.dk & jj@erhr.cn
Mobil (+45) 61 31 58 47
LinkedIn: linkedin.com/in/jessiji1/
Skype: jessiking
VCard: Download vCard

MERE OM MEI JI (JESSI)
MEI JI (JESSI)

Har arbejdet som headhunter / rekrutteringskonsulent siden 2002, og har med succes løst hundredvis af rekrutteringsopgaverfor multinationale selskaber. Stillingerne har dækket højtstående ledere, ledere og specialister. Har international rekruttering erfaring og et stort netværk i Kina /Asien & Danmark.MSc i Economics and Business Administration fra CBS.

SKJUL
KARIN HENRIKSEN
ADMINISTRATION

Mail kh@erhr.dk
Mobil (+45) 61 55 02 12
LinkedIn: linkedin.com/in/karinhenriksen1

MERE OM KARIN HENRIKSEN
KARIN HENRIKSEN

Mange års erfaring indenfor administration, relation management og consumer- markedsføring. Uddannet i finanssektoren og arbejdet flere år indenfor administration, salgssupport, marketing, rekruttering, database håndtering og database optimering. Ansvarlig for bogføring og kontakten til eksterne leverandører.

SKJUL
MICHAEL FOLMANN
SENIORKONSULENT

MERE OM MICHAEL FOLMANN
MICHAEL FOLMANN
SKJUL

Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Procesingeniør eller maskinmester
Procesingeniør eller maskinmester søges til styrkelse af Combigas´s tekniske tegningsdokumentation ved udvikling og design på biogas- og renewable-anlæg i hele verden
Brandrådgiver
ABC Rådgivende Ingeniører
Brandrådgiver til fremtidens ingeniørhus - ABC Rådgivende Ingeniører
Junior Category Design Manager (Graphic)
ONLY
Work location: Beijing Do you have 7+ years’ graphic design experience for womenswear from fashion companies and with people management skills? Willing to join a leading high st...
Advokat til København
Sønderby Legal
Advokat til Sønderby Legal - København
Sæt skub i din Headhunter karriere
- bliv en del af ERHR´s stærke Headhunter team
Som Headhunter hos os får du muligheden for at drive din forretning succesfuldt samtidig med, at du kan trække på hele ERHR Rekruttering teamets erfaringer, kompetencer, netværk...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top