DANSK

PROJEKTLEDER INDENFOR TRAFIKSIKKERHED (AUTOVÆRN, TRAFIKMODULER, TRAFIKVÆRN, RÆKVÆRK ETC.)

DAV NORDIC

Vi søger, til den markedsledende virksomhed DAV Nordic i Silkeborg, en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder – med praktisk erfaring og gerne kendskab til anlægs- og infrastrukturprojekter. DAV Nordic skaber sikkerhed på vejene og rådgivningen indenfor dette produktsegment omfatter bl.a. autoværn, trafikmoduler, trafikværn og rækværker og andre relevante produkter indenfor trafiksikkerhed.

 • Vil du arbejde med spændende infrastrukturprojekter og være en nøgleperson i at skabe sikkerhed på de danske veje?

 • Leder du efter en unik Projektleder stilling, hvor du bliver ansvarlig for projektet fra start til slut?

 • Vil du arbejde i en særdeles sund og velkonsolideret dansk koncern, hvor du får frihed under ansvar og selvstændigt projektansvar?

 • Har du en håndværksmæssig baggrund, er entreprenant og med praktisk erfaring med projektadministration og projektudførsel? Måske er du bygningskonstruktør eller lignende.

...Kan du svare ja til ovenstående – så kan du nu komme med på en succesfuld vækstrejse hos DAV Nordic.

DAV Nordic er en solid Dansk virksomhed der vil fremad og de vinder mange udbud og får opgaver hos offentlige, kommunale og private entreprenører. Da opgaveporteføljen er stor, søges endnu en projektleder til hovedkontoret i Silkeborg. Dine 4 overordnede arbejds- og ansvarsopgaver som projektleder vil være:

 • Beregne tilbud, enten ud fra udbud eller kundeforespørgsler.

 • Finde projektløsninger, planlægge og gennemføre projektet fra start til slut og dermed have fuldt ansvar for hele projektet, inklusive økonomistyring og udførsel.

 • Instruere og klæde montagesjakket godt på til udførslen, så de er motiveret og sat godt ind dit projekt.

 • Tæt samarbejde med dine kolleger, hvor der er sparring og en god åben dialog om at finde de gode og rigtige økonomiske løsninger.

...”I DAV opfandt vi autoværnet og leverer nu en lang række trafiksikkerhedsløsninger, f.eks. autoværn, broautoværn, trafikværn mv. Vi er meget dedikerede i vores arbejde og går op i at levere gode projekter. Om det er et større projekt til flere millioner eller et mindre projekt til nogle tusinde kr. så er vi i samme grad på sagen med en stor indlevelse og engagement” – Bjørn Lyng, projektchef for Trafiksikkerhed

Det skal du vide om jobbet som projektleder:

Du skal lede projekter indenfor Sikkerhedsløsninger til de danske veje. Det betyder, at dine dage vil blive varieret med alt fra projektledelse og planlægning til mails og opkald fra kunder og kolleger. Du får et unikt projektansvar med alt hvad dette indeholder, lige fra at lave beregning, tilbudsgivning, finde løsninger, styre økonomi og planlægning over til udførsel. Du vil opleve en positiv involvering på tværs i virksomheden og alle står klar til at hjælpe hinanden. Som projektleder er det vigtigt, at du tager ansvar og ejerskab for dit projekt. Når du gør dette, vil du også opleve, at du ikke kan undgå at blive en vigtig del af beslutningsprocesserne. I DAV Nordic er der ikke langt til hverken ledelsen eller til at dine gode ideer kan blive ført ud i livet.

For at få god succes som projektleder forventer vi, at du:

 • Kan møde tidligt ind så du kan igangsætte og instruere montagesjak så de er klædt godt på til dit projekt.

 • Har en entreprenant tilgang, både med at finde gode økonomiske løsninger og samtidig ved hvad der skal til for at sikre den rette udførsel.

 • Kan håndtere flere projekter på samme tid, i forskellige faser og projektstørrelser.

 • Vant til at kommunikere og være i god dialog med bygherrer i forskellige brancher, lige fra statslige, kommunale og private bygherrer.

 • Kender til Navision eller har generel god flair for IT, så du hurtigt kan sætte ind i programmet

Ligeledes forventer vi, at du har følgende baggrund:

 • Du har erfaring med projektledelse (inklusive tilbud og projektøkonomistyring) af anlægsprojekter, infrastruktur eller anlæg ifm. Byggeri.

 • Du har en praktisk og håndværksmæssig baggrund og viden, så du ved hvordan et projekt skal udføres og hvad der skal til.

 • Du har evt. uddannet som bygningskonstruktør eller anden relevant uddannelse.

 • Du har kendskab til stål.

 • Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende, så du kan kommunikere med f.eks. montagesjak der ikke taler dansk.

Du tilbydes:

Et selvstændigt og spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får en aktiv hverdag med stor selvbestemmelse og samarbejde med engagerede kolleger der interesserer sig for hinanden. I DAV Nordic er medarbejderne det absolut vigtigste aktiv, og det er ikke bare noget der står på et stykke papir. Der bliver investeret i både sociale arrangementer og efteruddannelse der fremmer både faglige kompetencer, motivation og trivsel. Du vil få job i en virksomhed hvor tonen er uformel og hvor alle løfter som ét hold der vil vinde sammen. Du får selvfølgelige en løn, som forhandles individuelt. Herudover tilbydes også pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og en række andre attraktive personalegoder.


Arbejdsstedet er på DAV Nordics Hovedkontor i Silkeborg og vi forventer, at du har bopæl i acceptabel kørselsafstand fra arbejdsstedet.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Sådan søger du stillingen:

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores rekrutteringssystem. Send derfor din ansøgning ved at klikke på ‘søg job’. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200 eller tlj@erhr.dk eller Headhunter Ole Toft Sørensen, ERHR Rekruttering på telefon 21671655 eller ots@erhr.dk

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: +45 5455 2200

Ole Toft Sørensen

E: ots@erhr.dk
T:
M: +45 2167 1655

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projektleder indenfor Trafiksikkerhed (Autoværn, trafikmoduler, trafikværn, rækværk etc.)
DAV Nordic
Projektleder indenfor Trafiksikkerhed, autoværn, trafikmoduler, trafikværn, rækværk
VVS fagleder
Sweco A/S
Har du lyst til at arbejde med energi, indeklima, VVS- og ventilationsprojekter? Så er det måske dig, vi søger. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rå...
Chef for Konstruktioner
Sweco A/S
Om virksomheden Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rådgivningsydelser spænder vidt. Her planlægges og designes fremtidens byer og samfund. Sammen med...
Køkkenkonsulent med karrierepotentiale
Rotpunkt Esbjerg
Vi søger en ambitiøs og salgsvant køkkenkonsulent til Rotpunkt i Esbjerg.
Projektleder til støjreducerende løsninger - Silkeborg
DAV Nordic
Projektleder til støjreducerende løsninger til Silkeborg

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top