DANSK

FOR VIRKSOMHEDER

Effektiv Rekruttering er en professionel rekruttering og HR- virksomhed, med årelang erfaring indenfor headhunting af Executives, Ledere og Specialister. Vi løser rekrutteringsopgaver på tværs af organisationer og brancher i både ind- og udland.

Udover erfaringen har vi også modet og bredden til at tænke ud af boksen for derigennem at sikre den bedst mulige løsning for vores kunder.

Vi arbejder målrettet med både Search og Selection, og har gennem et stort antal velgennemførte forløb fået kontakt til et unikt kandidatfelt – på alle organisatoriske niveauer.
Gennem rådgivning af høj kvalitet i alle rekrutteringsforløbets facetter og ved konsekvent altid at forsyne vores kunder med de bedste tilgængelige medarbejdere, gør vi en synlig forskel. Vi satser på relationer med langt sigte.

Test og vores brede baggrund samt vores lange erfaring – er din sikkerhed for et vellykket rekrutteringsforløb. Vi anvender udelukkende testværktøjer, der kan måle sig med det absolut bedste på markedet. Vi er certificeret hos Kjerulf og Partnere. Under hele rekrutteringsforløbet bliver I ajourført med regelmæssige statusrapporter.

Vi arbejder målrettet, hurtigt og med stor træfsikkerhed – uden at det går ud over kvaliteten og fortroligheden. Det er ”Effektiv Rekruttering”

Når organisatoriske nedskæringer, omstrukturering og tilpasning betyder, at en eller flere medarbejdere mister jobbet, så har vi med et vores outplacmentforløb gode erfaringer med at hjælpe disse medarbejdere videre i et nyt job.

ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Technical Sales Manager, Prepress Kolding
Reproflex Scandinavia A/S
Technical Sales Manager der har fokus på både salg, teknik, løbende optimering samt sikring af nuværende leveringssikkerhed og kvalitet.
Maskinfører Østjylland
Entreprenørfirmaet Langberg A/S
Du styrer selv din arbejdsdag og sørger for, at arbejdet bliver gjort godt og til tiden. Der er nemlig tillid til, at alle kolleger gør deres arbejde godt.
Product Marketing Manager, Prague
Green Light Solutions s.r.o.
You are the right person for this role if you have a passion for sharing the product story to the world in ways that will strengthen our brand and boost sales!
Chief Marketing Officer
Green Light Solutions s.r.o.
For our client – Green Light Solutions s.r.o. we’re recruiting: Chief Marketing Officer Work location: Prague, Czech Republic Greenlight is an enthusiastic team of accomplished...
Software Architect/Back-End Developer
Green Light Solutions s.r.o.
Are you an experienced, passionate pioneer in technology, a solutions builder who wants a daily collaborative environment, think-tank feel and share new exciting ideas with your...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top