DANSK

ØKONOMIKONSULENT

BLÅ KORS DANMARK

Vi søger en økonomikonsulent til Blå Kors Danmark. Har du bred erfaring med bogføring, kreditorbogholderi og afstemning samt gode kommunikationsevner, så du kan snakke og sparre med mange forskellige medarbejdere? Så er det måske lige dig vi søger, og du skal endelig læse videre.

Blå Kors Danmark er en social hjælpeorganisation, der hjælper socialt udsatte børn, unge og voksne gennem mange forskellige aktiviteter. Som økonomikonsulent bliver du en del af Blå Kors Danmarks økonomiafdeling på hovedkontoret, der varetager en bred vifte af opgaver inden for blandt andet løn, bogføring, budgettering, budgetopfølgninger, regnskab, controlling, ledelsesrapporteringer og økonomiske analyser. Ligeledes er økonomiafdelingen sparringspartner for de decentrale økonomimedarbejdere og ledere på organisationens enheder.

Økonomiafdelingen består af 10 medarbejdere, og vores nye økonomikonsulent skal gerne have følgende baggrund og erfaring:

  • Bred praktisk erfaring med kreditorbogholderi.
  • Mod på en bred kontaktflade både internt i organisationen og eksternt.
  • Det er en fordel, hvis du er en rutineret bruger af økonomisystemet Business Central.
  • Et blik for at se nye muligheder og udvikle egne arbejdsgange.

Om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmarks hovedkontor er ledelse for alle Blå Kors’ aktiviteter og steder i landet. Her servicerer vi væresteder, bo- og behandlingstilbud, TUBA, Barnets Blå Hus og 55 genbrugsbutikker. På hovedkontoret løser vi opgaver inden for kommunikation, IT, regnskab og økonomistyring samt personaleadministration.

Blå Kors Danmark bygger et nyt hovedkontor i Vejle, som står klar i slutningen af 2024.

Blå Kors Danmark tilbyder et fagligt og udviklende miljø og ser sig som en arbejdsplads, der har udgangspunkt i et stærkt, fælles værdigrundlag.

Dine opgaver

Dine opgaver vil som udgangspunkt være med ansvar og fokus på disse funktioner:

  • Kreditorbogholderi.
  • Bogføring af kassekladder, bankafstemning, bilagshåndtering og økonomiopfølgning for en del af Blå Kors Danmarks genbrugsbutikker.
  • Udvikle og optimere forretningsgange og processer.
  • Ad hoc opgaver i økonomiafdelingen.

Om dig

Din relevante erfaring inden for regnskab og bogføring vægtes højt. Dog ses det gerne, at du er uddannet inden for regnskab, regnskabsassistent eller lign. Det er en absolut klar fordel, at du har arbejdet med Business Central som regnskabsprogram, og at du har erfaring i at arbejde med Excel.

Som person er du:

  • Positiv og analytisk tænkende og har en interessere i at skabe optimale økonomiprocesser.
  • Du trives med rutineopgaver, og du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver.
  • Aktiv og konstruktiv og vil byde ind i et fagligt godt team, hvor der sparres med hinanden og arbejdes sammen.
  • Vellidt af dine omgivelser og en tillidsfuld person, da du får en bred berøringsflade, blandt andet også med frivillige medarbejdere i organisationen.

Du refererer til afdelingslederen i økonomiafdelingen.

Værdier og menneskesyn

Da Blå Kors Danmark er en social hjælpeorganisation, der hviler på et kristent grundlag, forventes det, at du som person kan identificere dig med Blå Kors Danmarks livs- og menneskesyn og være loyal over for det i dit arbejde. Derfor vil Blå Kors Danmark gerne have, at du forholder dig til det i din ansøgning. Læs mere om Blå Kors Danmarks værdier på www.blaakors.dk/vaerdier-og-grundlag.

Ansøgning og ansættelse

Stillingen er en 37 timers stilling.

Arbejdsstedet er Vejle, og alt efter tiltrædelsestidspunkt kan det være, at du i den første periode skal arbejde ud fra Blå Kors Danmarks kontor i Silkeborg. Hele hovedkontoret flytter derefter fra Silkeborg til Vejle, hvor du vil få arbejdsplads i et helt nybygget hovedkontor.

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor al henvendelse skal ske til os. Din korte motiverede ansøgning og dit CV skal uploades via vores hjemmeside på www.erhr.dk.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte ERHR Rekruttering ved Tim Lykke på tlf. 5455 2200.

Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: +45 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Product Development Category Manager
Work Location: Beijing, Shanghai or Hangzhou Are you a commercial-minded Product Development Leader with solid experience in sourcing, development and buying womenswear? Do you...
Design Manager
Vero Moda
Work Location: Beijing, China Do you have 8+ years of experience in designing women’s collections and with high end brand experience? Are you a creative, commercial-minded women...
Bogholder
Belden Cekan
Erfaren og alsidig bogholder til Belden Cekan i Gjern
Category Manager - Boligtekstil
Drømmeland A/S
Er du en idérig og positiv sjæl, der brænder for at få det kreative og kommercielle ansvar for Drømmelands Boligtekstil? Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en vel...
Økonomikonsulent
Blå Kors Danmark
Økonomikonsulent til Blå Kors Danmark

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top