DANSK

BOGHOLDER

BELDEN CEKAN

ERHR Rekruttering søger en erfaren og alsidig Bogholder til Belden Cekan A/S i Gjern

  • Vil du være ankerperson for fabrikkens daglige bogførings- og lønopgaver?

  • Er du rutineret bruger i at arbejde i SAP?

  • Mester du både klassiske bogholderopgaver og har du samtidig også har flair for Controller relaterede opgaver?

  • Er du en erfaren og pligtopfyldende bogholder, der trives med ansvar og stabilitet i dit arbejde?

Så er det netop dig vi søger, og du skal derfor læse videre...

Belden Cekan i Danmark

Du bliver en del af det kompetente team i Danmark, med arbejdsplads på fabrikken i Gjern i Midtjylland. Du vil få en bred kontaktflade med samarbejdspartnere både nationalt og internationalt.

“På fabrikken i Gjern er vi 40 engagerede medarbejdere, der kommer med forskellige baggrunde. Denne faglige bredde er en af vores styrker. Vi er målstyrede, resultatorienterede og arbejder dagligt med Lean-værktøjer. Vores virksomhedskultur er præget af en flad organisationsstruktur, hvor der er plads til, at alle kan ytre deres holdning... “ Tim Bønding - Plant Director”

Om stillingen

Vi søger en ny bogholder til Belden, da den nuværende medarbejder går på planlagt pension til januar 2025. Der vil derfor være mulighed for en god overgangsperiode med introduktion af opgaver sammen med den nuværende bogholder.

Vi søger en alsidig profil, der selvstændigt kan varetage de klassiske bogholderopgaver og som også har flair for at udføre controller-relaterede opgaver. I denne spændende stilling får du frihed under ansvar, og du vil spille en central rolle i økonomifunktionen, hvor du bidrager til vores succes.

Her i 2024 står fabrikken over for et spændende projekt, hvor der skal indføres digitalisering af kreditorfakturaer, og du vil naturligvis spille en aktiv rolle i denne proces.

Hos Belden Cekan A/S tilbydes du ikke blot en udfordrende og ansvarsfuld stilling, men Belden vægter også dine arbejdsvilkår og trivsel højt. Beldens ‘Great Place to Work-certificering' vidner om et stort engagement i at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes velbefindende er i fokus.

Som bogholder vil du referere direkte til fabrikkens Finance Manager.

Dine arbejdsopgaver

  • På debitorsiden: Du står for bogføring af indbetalinger og afstemning af saldi med søsterselskaber. Debitorhåndteringen er primært centreret omkring ‘inter company handel’, da fabrikken kun har én ekstern kunde.

  • På kreditorsiden: Du håndterer fakturaer både med og uden indkøbsordre samt gennemfører betalinger. Du er ansvarlig for håndtering af rejsebilag. Bankopgaverne omfatter ind- og udbetalinger, afstemninger, håndtering af cashpool-konti samt likviditetsstyring.

  • På lønsiden: Du har ansvar for klargøring af funktionærløn til godkendelse samt postering af både time- og funktionærløn.

  • Andre opgaver: Du bliver ansvarlig for momsindberetning og afstemning, administration af E-boks. Dg vil spille en central rolle i månedsafslutningen, herunder afstemninger og valutakursreguleringer. Endelig skal du håndtere forskellige indberetninger til myndigheder og koncernopgørelser samt yde support til indkøbsfunktionen med relevante økonomiske opgaver.

Kontaktflade og IT-systemer

  • Du får en bred kontaktflade, der omfatter tæt samarbejde med de fleste medarbejdere på fabrikken i Gjern. Herudover får du også international kontakt til Beldens EMEA Accounting Team. Du vil lejlighedsvis deltage i internationale rejser.

  • Dit daglige arbejde vil foregå i en række forskellige systemer, herunder SAP ECC 6.0, BASWARE, Dataløn, Pleo, Excel og CitiBank.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • har stærke kompetencer i og er rutineret bruger af SAP ECC 6.0

  • mestrer de klassiske bogholderopgaver med fokus på kvalitet, punktlighed og ansvarlighed

  • har gode samarbejdsevner og er mødestabil

  • trives i en rolle med varierende opgaver og frihed under ansvar

  • har mindst 5 års relevant erfaring, gerne fra produktionsvirksomhed.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Sådan søger du stillingen

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

For at overholde Belden Inc. koncernens interne processer og forretningsgange, skal du indsende din ansøgning og CV på Beldens jobsite, via dette link: https://careers.belden.com/job-invite/18712/

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du, at…

Belden er en videnbaseret produktionsvirksomhed med patenteret teknologi inden for tele- og datanetværksløsninger. Vores virksomhed er kendetegnet ved, at vi selv udvikler og fremstiller både produkter og specialmaskiner til produktionen. Med et globalt fokus leverer vi til USA, Europa og Asien. Som et datterselskab af det amerikanske Belden Inc., en af verdens førende koncerner inden for sit felt, har vi adgang til en stor global organisation med omkring 10.000 medarbejdere på verdensplan.

Se mere på www.belden.com

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: +45 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Category Manager
Kemp & Lauritzen A/S
Er du passioneret inden for indkøb, forhandling, og ønsker du at tage ansvar for kategoristyring? Og ønsker du samtidig at være en del af en fagligt ambitiøs og inkluderende arb...
Product Development Category Manager
Work Location: Beijing, Shanghai or Hangzhou Are you a commercial-minded Product Development Leader with solid experience in sourcing, development and buying womenswear? Do you...
Design Manager
Vero Moda
Work Location: Beijing, China Do you have 8+ years of experience in designing women’s collections and with high end brand experience? Are you a creative, commercial-minded women...
Bogholder
Belden Cekan
Erfaren og alsidig bogholder til Belden Cekan i Gjern
Category Manager - Boligtekstil
Drømmeland A/S
Er du en idérig og positiv sjæl, der brænder for at få det kreative og kommercielle ansvar for Drømmelands Boligtekstil? Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en vel...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top