DANSK

AFDELINGS/FAGLEDER

HANSEN, INGENIØRER + ARKITEKTER

HANSEN – Ingeniører + Arkitekter søger en ambitiøs og erfaren konstruktionsingeniør, gerne certificeret KK2, til nyoprettet stilling som Afdelings-/Fagleder for certificeringsprojekter

- og har du ambitioner om at blive partner, så er muligheden der også.

 • Vil du med på en vækstrejse der kommer til at tage nye højder, både i projekter, etager og forretning?
 • Har du erfaringen og kompetencerne til at udføre KK2/KK3 dokumentation? - og er du ikke allerede certificeret, så har du ambition om at blive det?
 • Brænder du for at få en helt central rolle i projektudførslen samt være med til at sætte retningen for den fremtidige faglighed og udvikling inden for KK2 dokumentation og opefter?

Kan du svare ja til ovenstående, så er der nu en hel unik mulighed for at få en attraktiv karrierestilling hos HANSEN – Ingeniører + Arkitekter.

”Vi har allerede projekterne klar til at ’gå i luften’ og hjælpe vores kunder med at bygge højere og større, indenfor blandt andet boliger, etagebyggeri og erhvervsbyggeri hvor projekterne kræver certificering. Vi mangler blot den helt rigtige ingeniør til at komme ind i vores team og få en central rolle i udførsel af projekterne og udviklingen af en ny unik forretningsgren i vores virksomhed” – Dennis Hansen, indehaver af HANSEN – Ingeniører + Arkitekter.

Hos HANSEN – Ingeniører + Arkitekter er der en god sund vækst, loyale kunder og masser af gode muligheder for at arbejde med spændende projekter i konstruktionsklasse 2 og opefter. Kunderne efterspørger flere ydelser og derfor udvides forretningen nu med opbygningen af ny konstruktionsafdeling, hvortil projekterne påkræver personcertificeret statiker.

De 4 væsentligste hovedopgaver som Afdelings/Fagleder for certficeringsprojekter vil være:

 • ledelse og udførelse af statisk dokumentation i Konstruktionsklasse 2 og opefter
 • projektering med fokus på optimering af konstruktioner og at holde sig ajour med normer og krav i byggeriet
 • at være med til at sætte retningen for afdelingens faglige udvikling og arbejdsgange
 • være med til at sætte sit præg på virksomhedens kultur og jargon.

”Når du bliver en del af os, vil du opleve, at vi har en moderne måde at arbejde på. Vi har fokus på at kunden får en ukompliceret rådgivning til den aftalte pris. Dette er det vigtigste for os og derfor forsøger vi at forny os i måden at være kollega på og måden vi registrerer vores ugentlige arbejdstid. Hos os planlægger du selv dit arbejde og har selvstændigt ansvar for at nå i mål, vi har lette forretningsgange og systemer, og en åben kultur som er lige til at gå ind i” – Dennis Hansen, indehaver af HANSEN – Ingeniører + Arkitekter.

Dette skal du vide om HANSEN – Ingeniører + Arkitekter:

Hos HANSEN – Ingeniører + Arkitekter er der altid fokus på nyskabelse, innovation og faglighed. Virksomheden udvikler sig sammen med de forandringer, der naturligt sker i byggebranchen. Derfor har virksomhedens opgaver udviklet sig i antal, kompleksitet og ydelser siden opstarten i 2016. I 2021 blev der etableret en tegnestue og HANSEN - Ingeniører + Arkitekter er i dag landsdækkende med tværfaglige projekter i hele landet

HANSEN – Ingeniører + Arkitekter er baseret på en række værdier, som både praktiseres blandt medarbejdere og gennemsyrer relationen til kunder og samarbejdspartnere. Værdier som troværdighed, kvalitet og ordentlighed er i højsædet. Der er 7 engagerede kolleger, og den nye afdelingsleder bliver den første i teamet indenfor dette område. Det er forventningen, at certificeringsteamet og certificeringsopgaverne vokser væsentligt de kommende år.

”Vi har base i Viborg og vi udelukker ikke muligheden for, hvis den rette kandidat byder sig, at udvide vores forretning til en ny afdeling i Aarhus. Vi ser muligheder i Aarhus ift. fremtidig rekruttering samt fordelen ved at være tæt på Aarhus Universitet” - Dennis Hansen, indehaver af HANSEN – Ingeniører + Arkitekter

Dette skal du vide om jobbet:

Du skal have lyst til at blive og tage del i en spændende rejse som nu er igangsat. Du vil få en stor medindflydelse i både projektudførsel, din egen faglige udvikling og udviklingen i at opbygge certificeringsteamet, i tæt samarbejde med indehaver Dennis Kallestrup Hansen. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem og hvordan vi som team, både arkitekter og ingeniører, arbejder tæt sammen.

Vi søger dig der vil tage næste skridt op ad karrierestigen:

Du er faglig dygtig, brænder for faget og projektudførsel og har det drive der kræves i en virksomhed som vores, hvor ansvaret og beføjelserne er givet til hver enkelt medarbejder, helt ude på projekterne. Du får ansvaret for at udarbejde dokumentationen til certificeringer. Derudover får du ansvaret for at bistå konstruktionsgruppen med sparring samt sikre udvikling af det faglige niveau. Vi forventer, at du naturligvis både kender til og har erfaring i alle aspekter indenfor konstruktions- og rådgiverfaget samt at dine kompetencer, arbejdsmetoder og personlige egenskaber naturligvis matcher de krav der er i en stilling på dette niveau. I første omgang vil fokus i jobbet være, at projektere og certificere kundernes projekter.

Din baggrund:

 • Du har minimum 5 - 10 års erfaring som konstruktionsingeniør og ingeniørrådgiver.
 • Du er gerne allerede Certificeret statiker eller du har ambitioner om at blive det og kan opfylde kravene. (Hvis ikke du er certificeret er der selvfølgelig mulighed for at blive dette som en del af din ansættelse)
 • Du kender til, er vant til og har erfaring med at udføre dokumentation i minimum KK2, og gerne opefter.

Du tilbydes:

Du vil få en spændende og udfordrende stilling i en mindre ingeniør- og arkitektvirksomhed, hvor der er korte beslutningsgange. Vi tilbyder dig en arbejdsplads ud over det sædvanlige, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på en virksomhed i vækst. Du bliver en del af et stærkt team, hvor du vil få en solid introduktion og oplæring i virksomhedens ”jargon” og ”best practice”. Derudover tilbyder vi:

 • mulighed for på sigt at indtræde som partner, hvis du ønsker og har ambitioner om det
 • fleksibilitet og selvstændighed i eget arbejde - du planlægger selv din hverdag
 • stort ansvar i en virksomhed i vækst og med masser af opgaver i pipeline
 • konkurrencedygtig lønpakke som forhandles ud fra dine kvalifikationer, gode og ekstraordinære arbejdsforhold samt mulighed for efteruddannelse
 • arbejdssted i Viborg og/eller i Aarhus.

Sådan søger du stillingen:

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores rekrutteringssystem. Send derfor din motiverede ansøgning til os, som vi kan love dig at vi læser. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200 eller tlj@erhr.dk

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Driftsleder - Skive Vand A/S
Skive Vand
Skive Vand søger driftsleder til driftsafdelingen for drikkevand
Medejer til Rotpunkt Køkken i Odense
Rotpunkt Køkken
Medejer til Rotpunkt Odense
Salgskonsulent
Nutrax
Salgskonsulent til Nutrax. Salg af kvalitetsfoder til landbrud og engroshandelere
HR-koordinator
Drømmeland A/S
Besidder du den perfekte kombination af specialistviden, initiativ, og imødekommenhed. Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en veletableret, landsdækkende kæde best...
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale
Allaboutcows
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top