DANSK

INTERN PROJEKTLEDER

ROTPUNKT KØKKEN ERHVERV

Til spændende nyoprettet stilling søger vi en Intern Projektleder til Erhvervsteamet i Rotpunkt Køkken i Aarhus

Vil du have rollen som en vigtig krumtap i en driftig erhvervsafdeling og sikre koordination af køkkenleverancer til boligforeninger, håndværksmestre, boligudviklingsprojekter mv.?

Brænder du for at være "et anker" i en back-office funktion og sikre de administrative processer der sikrer at projekterne kommer rigtigt i mål og til rette tid?

Har du et udpræget servicegen og en kæmpestor ‘ja-hat’ og ikke mindst erfaring med alle de spændende opgaver der skal udføres for at levere et køkken?

- Hvis ja - så er det netop dig, der kan blive den nye eftertragtede Interne Projektleder i Rotpunkt Erhverv

I Rotpunkt Erhverv har vi travlt, for vores køkkener og inventar efterspørges af mange. Derfor søger vi, til en nyoprettet stilling, en Intern Projektleder til vores erhvervsteam. Den nye Interne Projektleder overtager projekterne fra Erhvervskonsulenterne efter gennemført salg og har ansvar for at udføre back-office opgaver og koordinering af projekterne.

Om Rotpunkt

Rotpunkt producerer flotte højkvalitets CO2 neutrale og svanemærkede køkkener og inventar. Rotpunkt sælges til privatkunder igennem vores 12 flotte butikker samt via Rotpunkt Erhverv til erhvervssegmentet, såsom boligforeninger, håndværksmestre, typehusfirmaer mv. Rotpunkt har markedets største udvalg af køkken og inventar med flest standardfarver, bordplader, armaturer og bæredygtige materialer på tværs af køkken- og inventaruniverset. Med Rotpunkt’s certificerede miljøprofil er der masser af fordele ved at indrette med Rotpunkt inventar. Rotpunkt producerer og sælger nemlig markedets mest bæredygtige inventar der scorer højeste point både i DGNB og Svanemærke certificering. Derfor er Rotpunkt køkken oplagt som leverandør til fremtidens bæredygtige boliger.

Din rolle som Intern Projektleder

Du indgår i et vigtigt og tæt samarbejde med dine erhvervskonsulentkolleger. Du bliver en krumtap og omdrejningspunkt i erhvervsafdelingen og det er derfor vigtigt at du trives i en travl hverdag med mange forskellige opgaver og herunder sikre:

 • En høj service både internt og eksternt samt en gennemgående høj kommunikation med både kolleger og kunder.

 • Projektplanlægning med alt hvad det indebærer, lige fra korrekt bestilling, rettidig montering og aflevering af projektet til tiden.

 • En proaktivitet og løsning af udfordringer der måtte opstå, inden kunden oplever dem.

Opgaverne du får ansvar for er:

 • optegning i Winner

 • udfærdige og kvalitetssikre oplæg til tilbud, stykliste og fakturering til afklaring hos Erhvervskonsulenterne

 • ordrebehandling

 • projektplanlægning, tidsplaner og opfølgning

 • monteringsplaner med bestilling af montør og opfølgning

 • opfølgning på leverancer og mangler

 • dialog med kunder

 • koordinere, indkalde og afholde møder med kunder efter behov. Eks. lejere og beboere fra boligforeninger eller andre

 • add hoc. opgaver.

Rotpunkt tilbyder dig et job med frihed under ansvar. Dine nye kolleger i erhvervsteamet er et humørfyldt, meget kompetent og (salgs)skarpt team, hvor man sparrer med hinanden og ligeledes har et rigtig godt socialt sammenhold. Dit arbejdssted bliver i Erhvervsafdelingen i Tilst i Aarhus.

Rotpunkt giver dig plads til at være med til at forme stillingen og du vil lynhurtigt kunne mærke, at du bliver en vigtig medspiller til, at I som erhvervsafdeling lykkes optimalt. Så hvis du har godt humør, har energi og vil bidrage ind i fællesskabet med din høje service, har du mulighed for at skabe dig et fantastisk job her.

Du kommer til at referere til Erhvervschefen, der også har base i Tilst.

Faglige kvalifikationer

Du har erfaring som projektleder, intern projektleder eller koordinator. Det vigtigste er dog, at du kender til alle de funktioner og administrative opgaver der skal udføres og koordineres, efter at salget er sket. Du er derfor struktureret, omhyggelig, vedholden, ihærdig og kan bevare det store overblik. Du har naturligvis brancheerfaring indenfor Køkkenbranchen.

Din personlighed

Ligesom det eksisterende erhvervsteam, er du den tillidsskabende type med et glimt i øjet. Du besidder en høj grad af disciplin og trives godt med stor selvstændighed.

Rotpunkt Erhverv tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer + pension og mulighed for teambonus.

Sådan søger du

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores rekrutteringssystem. Send derfor din ansøgning ved at klikke på ‘søg job’. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200 eller tlj@erhr.dk.

Ansøgningsfrist
Snarest muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Sales Manager, Professional Business Unit
Husqvarna
Are you the strong leader who is all into strategic change management, sales planning, and implementation of strategic goals, then you might be the one we are looking for. Husqv...
Business Controller
Husqvarna Group A/S
Are you ready to take on the role as a hands-on business controller in a market-leading group and act as sparring partner to the Head of Country? Then you might be the one we ar...
Key Account Manager
Gardena
Kan du dit relationsarbejde til fingerspidserne, og har du øje for udvikling og ledelse, der løfter forretningen, så er det måske dig, vi søger. GARDENA er en del af Husqvarna G...
Menswear Design Manager (Smart)
Jack & Jones
Work Location: Beijing or Shanghai Are you a Creative Designer with 8-10 years of menswear design experiences? Have proven track record with different brands in fashion industry...
Butikschef
Rotpunkt Kolding
Vi søger en ambitiøs Butikschef til Rotpunkt Køkkens succesfulde butik i Kolding.  Ønsker du et job, hvor du får selvstændigt ansvar for at drive en butik med høj-kvalitetsprodu...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top