DANSK

SPILDEVANDSMEDARBEJDER - IKAST-BRANDE KOMMUNE

TEKNIK OG MILJØ

Spændende stilling som Spildevandsmedarbejder tilbydes hos Teknik og Miljø, Ikast-Brande Kommune

Har du interesse for spildevandsområdet? Kunne du tænke dig at blive en del af en interessant og udfordrende dagligdag med myndighedsarbejde og samarbejde med gode kollegaer? Så er det måske dig, vi mangler!

Arbejdsopgaver

Vi har mange spændende og udfordrende opgaver inden for spildevandsområdet og søger derfor en fagligt stærk medarbejder til vores spildevandsgruppe. Da vi er en lille faggruppe i en lille kommune har du stor mulighed for at være med til at præge opgaveløsningen og få indflydelse på egne og gruppens opgaver og organiseringen heraf. Vi har ikke langt fra tanke til handling. Du vil komme til at arbejde med sagsbehandling inden for spildevandsområdet, og dine arbejdsopgaver vil f.eks. blive:

  • spildevandsplanlægning
  • udarbejdelse af tillæg til spildevandsplanen
  • udledningstilladelser
  • løsning af vandhåndteringsudfordringer i samarbejde med forsyningsselskab og bygherrer
  • daglig drift med opfølgning på igangværende sager, høringer og miljøscreeninger

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse med indsigt i spildevandsforhold f.eks. ingeniør, tekniker, teknolog eller lign. samt erfaring inden for fagområdet. Vi tager det som en selvfølge, at du bidrager til den faglige sparring med kollegerne og til at fastholde den gode stemning på kontoret. Du skal kunne trives i en til tider hektisk eller uforudsigelig hverdag, hvor omstændighederne gør, at din egen plan for dagen ikke altid viser sig at holde. Da vi har mange forskelligartede opgaver, skal du kunne håndtere både rutineprægede, administrative og mere komplekse opgaver. Vi har meget borgerkontakt og derfor er det vigtigt, at du kan optræde naturligt med både venlighed og myndighed.

Du skal have kørekort til personbil.

Om os

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling inden for spildevandsområdet. Du bliver en del af gruppen Spildevand i sektionen Miljø & Byggeri under Teknik og Miljø. Miljø og Byggeri består af cirka 35 medarbejdere fordelt på otte hovedfagområder: Byggesag, landbrug, landzone, natur, virksomhed, grundvand, spildevand og vandløb.

Vi arbejder tæt sammen på tværs af de forskellige grupper og har en hyggelig og uformel omgangstone, hvor hjælpsomhed er en naturlig del af vores hverdag. Vi lægger vægt på tværfaglighed og en helhedsorienteret opgaveløsning med frie rammer. Med andre ord udlever vi Ikast-Brande Kommunes HEDEKRAFT – at få idéer til at spire, løsninger til at gro og drømme til at blive til virkelighed.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Der er flextids-ordning.
Aftale om løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og din faglige organisation.

Ansættelsessted

Ikast-Brande Kommune, Teknik og Miljø, Administration Vest, Sjællandsgade 6, 7430 Ikast.

Sådan søger du

ERHR Rekruttering håndterer denne rekruttering. Du skal derfor sende din ansøgning via ERHR Rekrutterings ansøgningssystem på www.erhr.dk ved at klikke på ”SØG JOB” i højre side af jobsiden. Vær opmærksom på, at vi ikke kan modtage data via e-mail på grund af GDPR-regler. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR- og Rekrutteringskonsulent Ole Toft Sørensen på tlf. nr. 21 67 16 55 eller ots@erhr.dk.

Ansøgningsfrist

Snarest muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til snart at høre fra dig!

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ole Toft Sørensen

E: ots@erhr.dk
T:
M: 21671655

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

HSE Manager, Ans
Nutrimin A/S
Rollen kræver typisk stærke HSE-kompetencer, teknisk konceptforståelse og dokumenteret projektledelseserfaring.
EL KONSTRUKTØR, KOLDING
Stillingen er nyoprettet, og er en udvidelse af teamet.
Spildevandsmedarbejder - Ikast-Brande Kommune
Teknik og miljø
Spildevandsmedarbejder - Ikast-Brande Kommune
Direktør – med mulighed for medejerskab.
Anonym
I denne Direktørposition vil der for den rette, være mulighed for et medejerskab.
Key Account Manager, Livsstil/Brugskunst
Anonym
Du får dine egne kunder i Turistområderne langs den Jyske Vestkyst fra top til bund - samt udvalgte kunder i Hovedstadsområdet.

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top