DANSK

SAGSBEHANDLERE, HORSENS

LOWELL DANMARK A/S

Sagsbehandlere til Danmarks førende credit management-aktør

Vil du være med til at sørge for at kredit fungerer bedre for alle?

Som sagsbehandler hos Lowell får du en nøglerolle blandt erfarne specialister med høj faglighed.

”Her er det etiske aspekt i højsædet. For du er med til at sikre inddrivelse af vores kunders gæld på et korrekt grundlag ud fra en ansvarlig tilgang,” fortæller Team Leader Marietta Jørgensen.

Velkommen til!

ERHR Rekruttering søger for Lowell Danmark A/S, til deres attraktive Hovedkvarter i Horsens.

Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Horsens, hvor du har mere end 100 kolleger, der alle er erfarne indenfor forskellige specialer. Vi har et tæt samarbejde i det daglige på tværs af opgaver, funktioner og kontorer. Hovedopgaven for dig består i kontakt til debitorer via telefon og mail samt efterfølgende behandling af sager i vores systemer.

Vi arbejder for nogle af landets største virksomheder inden for finans-, energi- og forsikringsbranchen – Læs mere om os her.

Du taler med kunders kunder - og sikrer fair behandling

Som vores nye kreditorkonsulent får du en dagligdag, hvor du har kontakt med mange mennesker, primært i telefonen. Den gode service er i fokus. Derfor er det vigtigt, at du kommunikerer præcist og professionelt både mundtligt og skriftligt

Derudover er det vigtigt, at

  • Du er empatisk, så du kan forholde dig til debitor, men ligeledes fast og målrettet, så du sikrer bedst mulig løsning af sagen.
  • Du er vant til at arbejde med forskellige IT systemer og kan håndtere mere end et system af gangen.
  • Du er hurtig til at sætte fokus på en ny opgave i en hverdag, hvor nye udfordringer ofte opstår

”Det er en fordel, hvis du har erfaring med debitorbehandling og inkasso, men det vigtigste er din evne til at kommunikere konstruktivt med forskellige mennesker i forskellige situationer. Uanset hvilken baggrund du har, får du en grundig oplæring hos os”, slutter Marietta.

Dine primære mødetider er kl. 8-16 med en enkelt dag om ugen til kl. 18, men vi tager naturligvis hensyn til både familieliv og fritid og har derfor flekstid.

Sociale specialister med hjertet på rette sted

Vi er også gode til – og glade for – at bruge tid sammen udenfor kontorets fire vægge. Vi afholder både større arrangementer for os alle sammen på tværs, mens vi også har en lokal personaleforening. Du kan derfor blandt andet glæde dig til biografture, middagsarrangementer eller en aften, hvor vi snører bowlingskoene og kaster med kugler.

Herudover får du en attraktiv lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring samt tandlægeforsikring. Oveni hatten får du også 6 ugers ferie + en ekstra uge, som kan konverteres til løn.

Du er struktureret og empatisk

Hvis du er den rette til jobbet, passer denne beskrivelse på dig:

  • Du har erfaring fra en lignende kundeorienteret stilling, hvor du evt. har arbejdet indenfor området.
  • Du har øje for, hvad der er vigtigt og kan træffe selvstændige beslutninger.
  • Du har stærkt mennesketække og møder alle i øjenhøjde.
  • Du taler og skriver dansk og gerne et fremmedsprog som fx arabisk eller tyrkisk

Lyder det som noget for dig?

Så tøv endelig ikke med at søge. Send os din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, så ansøg hellere i dag end i morgen.

Ansøgning

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Headhunter Michael Folmann, ERHR Rekruttering via tlf. 2121 6464 som forestår denne rekruttering.

Indsend venligst din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T:
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projekteringsansvarlig Konstruktør/Arkitekt
Panum & Kappel
Har du en helhedsorienteret forståelse af ressourcer, og vil du være med til at sætte dagsordenen for en absolut bæredygtig fremtid, som en del af en arkitektvirksomhed i vækst?...
Konstruktør, Teknisk Team, Bording
Mas-Høvik A/S
Er du dygtig til AutoCAD og Inventor 3D – så har du her muligheden for et afvekslende og spændende job. Du bliver en del af et teknisk team, som er placeret på firmaets domicil...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Indkøber
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Attraktiv jurist- eller Advokat stilling hos Difko, Herning
DIFKO
Du er uddannet Cand. Jur. eller Cand. Merc. Jur., og du har minimum 3-5 års erfaring med juridisk rådgivning og behandling af kontrakter fra en privat virksomhed eller den finan...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top