DANSK

ETTEPLAN (TIDL. TEKPARTNER) VOKSER, UDVIDER OG SØGER HARDWAREINGENIØR.

Kan du se dig selv i en rolle som ambitiøs hardwareingeniør i Etteplan, et af de markedsledende udviklingshuse, og vil du være med til at fastholde Etteplan i denne position og brænder du for hardwareudvikling, så er du nok den vi leder efter.

Vi søger en erfaren og ambitiøs hardwareingeniør som vil blive en del af vores team, der består af 25 fastansatte kolleger og 40 kontraktansatte udviklingsingeniører. Vi er blandt de førende udviklings- og projekthuse i Danmark og du vil være med til at løse opgaver inden for et bredt spænd af kunder. Vi leverer løsninger til apparater, styring og overvågning, medicinsk udstyr o.m.a.

Opgaver - konsulentopgaver eller projekter - løses selvstændigt og du vil ofte være med fra idéfasen til det færdige resultat og du skal sætte din spidskompetence i spil. Opgaverne er mangeartede og du kommer til at arbejde med nye og innovative løsninger. Opgaverne løses ofte hos vores kunder, men kan også løses i vores faciliteter i Herlev eller Odense.

Dine kvalifikationer.

Du har en solid faglig erfaring – minimum 5 år – som hardwareingeniør (Svagstrømsingeniør) og gerne fra en tilsvarende stilling. Du er bredt funderet inden for elektronik og kan karakteriseres som generalist.

Endvidere forventer vi et indgående kendskab og indsigt i udviklingsværktøjer, -modeller og processer samt erfaring med Altium Designer, OrCad eller tilsvarende.

Du er god til at kommunikere og kan begå dig i skrift og tale på dansk og engelsk. Du vil have en del kundekontakt hvorfor der forventes at du har en udadvendt personlighed, er tillidsskabende og du forstår vigtigheden af gode kunderelationer.

Du er løsningsorienteret og evner at arbejde selvstændigt, du er god til at overholde deadlines, du holder aftaler og er selvkørende og -igangsættende og ikke mindst resultatorienteret. Du kan også begå dig som ”holdspiller” når der er brug for det og når der er tale om en fælles indsats for at nå målene.

Vi tilbyder.

Du bliver en del af et ”projekthus” med vide rammer og højt til loftet, gode og dygtige kolleger der alle arbejder for i fællesskab at nå målene. Som en del af Etteplan bliver du også en del af en dynamisk og fremsynet organisation og du kommer til at arbejde med markedsledende virksomheder inden for deres respektive områder. Du bliver også en del af et internationalt udviklermiljø med mere end 3.000 kolleger fordelt på mere end 60 kontorer rundt om i Norden, Tyskland, Polen, Holland og Kina.

Du tilbydes en attraktiv fast løn, pension og sundhedsforsikring, frokostordning, flextid m.m. Vi forventer du stiller egen bil til rådighed og afregnes efter statens takster.

Sådan søger du.

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på tel. 60 22 44 77 eller ke@erhr.dk.

Indsend din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kim Engmark

E: ke@erhr.dk
T:
M: 60224477

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Dedikeret Marketingkoordinator
Pack Tech A/S
Er du selvkørende, dedikeret og drives du af at skabe effektive marketingløsninger, så er det måske dig, vi søger.  Pack Tech A/S er en mellemstor international virksomhed, der...
Etteplan (Tidl. TekPartner) vokser, udvider og søger hardwareingeniør.
Kan du se dig selv i en  rolle som ambitiøs hardwareingeniør i Etteplan,  et af de markedsledende udviklingshuse, og vil du være med til at fastholde  Etteplan i denne position...
KØRSELSDISPONENT – MIDT- OG VESTJYLLAND
Transportvirksomhed
Virksomheden er en kendt og respekteret spiller i sin branche, og beskæftiger samlet set godt 45 faste medarbejdere og underleverandører.
Ambitiøs sælger til leasing af eksklusive biler
Global Car Leasing
Har du en forkærlighed for eksklusive biler, forstår du at lukke ordrer og samtidig forkæle dine kræsne og kvalitetsbevidste kunder? Så er det måske dig, vi leder efter.  Global...
Tekniker til PTA & Kvalitet
Er du den som skal være med til at flytte Tronex frem i markedet og vil du sætte tydelige spor inden for både PTA og kvalitet, og udvikle dig både fagligt og personligt så er du...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top