DANSK

TEKNIKER TIL PTA & KVALITET

Er du den som skal være med til at flytte Tronex frem i markedet og vil du sætte tydelige spor inden for både PTA og kvalitet, og udvikle dig både fagligt og personligt så er du måske vores nye medarbejder.

Til en nyoprettet stilling søger vi på vegne af Tronex i Fredensborg, en tekniker som motiveres af at etablere og idriftsætte kvalitetssystem (QMS) og kombinere dette med en travl hverdag i et dynamisk og travlt produktionsmiljø, hvor du ud over fokus på kvaliteten, vil være et aktiv for, og tæt på, produktionen i det daglige.

Vores forventninger til dig er, at du har en solid teknisk baggrund, som ingeniør, elektroniktekniker eller anden relevant baggrund inden for elektronik kombineret med solid forståelse for moderne elektronikproduktion. Du har kendskab til IPC og er evt. certificeret i henhold til IPC-A-610 ligesom du har et ønske om at sætte dig ind i øvrige IPC standarder.

Du har ligeledes et solidt kendskab til ISO 9001-2015 og gerne ISO 14001 og 45001 og kan medvirke til at skabe rammerne for yderligere certificering. Du skal kunne begå dig i fejlfri dansk, både i skrift og tale, eftersom du skal kunne dokumentere procedurer og forretningsgange i både QMS og ERP system.

Som person er du vedholdende og engageret, men mest af alt evner du at stå fast når det drejer sig om kvalitet og kvalitetssikring. Du evner at have mange bolde i luften på samme tid og du evner at gribe dem igen. Du vil få en stor berøringsflade såvel internt som eksternt, hvorfor du skal evne at kunne begå dig på flere niveauer. Du vil også være et internt bindeled og skal derfor evne at formidle i forhold til operatører, teknikere, salg m.fl.

Du kendetegnes også ved evnen til at tilegne dig ny viden, være systematisk, initiativrig og ikke mindst arbejdsom. Du er idérig og ser muligheder frem for problemer og du har den fornødne indsigt i bl.a. Office pakken.

Der er kun begrænset rejseaktivitet. Rejseaktiviteter er typisk til maskinproducenter samt til vores afdeling i Thailand, som auditeres årligt.

Omvendt tilbyder vi dig en stilling med vide ramme som du selv kan være med til at udfylde. Du vil blive udstyret med de nødvendige værktøjer for jobbet og modtage en grundig introduktion i tæt samarbejde med CTO.

Hos Tronex er der flextid og der er mulighed for at arbejde hjemmefra når opgaverne kræver det. Du tilbydes en konkurrencedygtig løn + pension og sundhedsforsikring, og vi investerer gerne i videreuddannelse af den rette.

Tiltræde snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For yderligere information venligst kontakt Kim Engmark, ERHR Rekruttering, tel. 60 22 44 77, som forestår denne rekruttering.

Sådan søger du:

Indsend din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Tronex A/S, etableret i 1986, er en familieejet og -drevet EMS virksomhed (Electronic Manufacturing Service). Tronex har skabt sig en meget markant position på det danske marked og driver en solid og lønsom forretning. Tronex er drevet af teknisk viden og kompetencer og ikke mindst dygtige og engagerede medarbejdere.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kim Engmark

E: ke@erhr.dk
T:
M: 60224477

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Dedikeret Marketingkoordinator
Pack Tech A/S
Er du selvkørende, dedikeret og drives du af at skabe effektive marketingløsninger, så er det måske dig, vi søger.  Pack Tech A/S er en mellemstor international virksomhed, der...
Etteplan (Tidl. TekPartner) vokser, udvider og søger hardwareingeniør.
Kan du se dig selv i en  rolle som ambitiøs hardwareingeniør i Etteplan,  et af de markedsledende udviklingshuse, og vil du være med til at fastholde  Etteplan i denne position...
KØRSELSDISPONENT – MIDT- OG VESTJYLLAND
Transportvirksomhed
Virksomheden er en kendt og respekteret spiller i sin branche, og beskæftiger samlet set godt 45 faste medarbejdere og underleverandører.
Ambitiøs sælger til leasing af eksklusive biler
Global Car Leasing
Har du en forkærlighed for eksklusive biler, forstår du at lukke ordrer og samtidig forkæle dine kræsne og kvalitetsbevidste kunder? Så er det måske dig, vi leder efter.  Global...
Tekniker til PTA & Kvalitet
Er du den som skal være med til at flytte Tronex frem i markedet og vil du sætte tydelige spor inden for både PTA og kvalitet, og udvikle dig både fagligt og personligt så er du...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top