DANSK

ERFAREN OG SELVSTÆNDIG EL-INGENIØR / EL-INSTALLATØR TIL INSTALLATIONSAFDELING

HOLMSGAARD A/S

Er du en ambitiøs, erfaren og selvledende El-specialist med fokus på gode kunderelationer

Holmsgaard a/s er en veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed inden for små og store renoveringsprojekter samt nybyggeri. Virksomheden består af ca. 30 dedikerede, og specialiserede medarbejdere, som udfører en bred vifte af ydelser, samlet under tre teams: Renovering, Konstruktioner og Installationer (VVS & energi samt El-installationer). Derudover supporterer et hold af dygtige tekniske designere og assistenter på tværs af fagområderne.

Holmsgaard a/s er en løsningorienteret og kompetent samarbejdspartner for hvem dialog, klar kommunikation og ordentlighed er nogle af de vigtigste grundpiller i rådgivningen. Et af succeskriterierne er bl.a. at inddrage og forene interessenternes ønsker, så alle er hørt og har indflydelse.

Det faglige fokus hos Holmsgaard a/s er på bæredygtigt byggeri og energirigtig projektering som et naturligt led i alle virksomhedens byggeprojekter. Og virksomheden går gerne forrest i branchen i brug af nye metoder, herunder træbyggerier med CLT.

Holmsgaard a/s gennemgår en positiv, organisk udvikling, og søger derfor nu en erfaren El-ingeniør eller El-installatør, der kan løse opgaverne sikkert og selvstændigt.

Rollen

I din rolle som El-ingeniør eller El-installatør kommer du til at arbejde selvstændigt med et eller flere projekter.

Du skal være bindeled mellem bygherre og entreprenør, gennem alle projektets faser og sikre, at de indgåede aftaler overholdes, både ved installationsudskiftninger, renovering og nybyggeri.

Du vil komme til at samarbejde med private bygherrer, entreprenører, boligforeninger m.fl.

I din rolle som El-ingeniør/El-Installatør, med reference til Teamleder installation, kommer du til at arbejde selvstændigt med et eller flere projekter.

Arbejdsopgaver

 • Projektledelse
 • Projektering af bygningsinstallationer
 • Tilsyn
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Øvrig håndtering af korrespondance og dokumentation

Faglige kvalifikationer

Vi søger en erfaren og selvstændig kandidat, der er god til at skabe overblik og tager et proaktivt greb om varierende opgaver.

 • Du er uddannet El-ingeniør eller El-installatør.
 • Du har mindst 5 års erfaring med projektledelse og er rutineret i projektering af bygningsinstallationer og bæredygtige løsninger.
 • Du kommer i mål med dine projekter med succes
 • Du er en dygtig kommunikator og kan håndtere korrespondance og information, uanset om det er mail, udbudsmateriale eller anden dokumentation.

Personlige kompetencer

Du er ansvarsbevidst og trives med en høj grad af selvledelse. Samtidig indgår du let i tværfaglige teams, hvor forskellighed er en styrke. Du forstår - og motiveres af at bidrage til virksomhedens overordnede formål.

Hos Holmsgaard laver du selv kaffen

For her hjælper man hinanden. Når du som medarbejder går ind ad døren til det blå hus på Irlandsvej, kan du derudover forvente:

 • Et udviklende og spændende job, hvor du har frihed under ansvar og store muligheder for selvledelse.
 • En fleksibel arbejdsplads med mange muligheder for faglig og personlig udvikling – og udfordringer på mange niveauer.
 • Fleksibilitet og samarbejde på tværs af teams, hvilket giver gode muligheder for at nå hele vejen rundt om hvert projekt.
 • Engagerede og dygtige kolleger i uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor alle bidrager.
 • Lønpakke, der svarer til rollen.

Ansøgning

ERHR Rekruttering forestår dele af denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Vil du vide mere om Holmsgaard a/s, finder du virksomhedens hjemmeside her: https://www.holmsgaard.com

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på 60224477 eller ke@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T:
M: +45 27225420

Kim Engmark

E: ke@erhr.dk
T:
M: 60224477

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Dedikeret Marketingkoordinator
Pack Tech A/S
Er du selvkørende, dedikeret og drives du af at skabe effektive marketingløsninger, så er det måske dig, vi søger.  Pack Tech A/S er en mellemstor international virksomhed, der...
Etteplan (Tidl. TekPartner) vokser, udvider og søger hardwareingeniør.
Kan du se dig selv i en  rolle som ambitiøs hardwareingeniør i Etteplan,  et af de markedsledende udviklingshuse, og vil du være med til at fastholde  Etteplan i denne position...
KØRSELSDISPONENT – MIDT- OG VESTJYLLAND
Transportvirksomhed
Virksomheden er en kendt og respekteret spiller i sin branche, og beskæftiger samlet set godt 45 faste medarbejdere og underleverandører.
Ambitiøs sælger til leasing af eksklusive biler
Global Car Leasing
Har du en forkærlighed for eksklusive biler, forstår du at lukke ordrer og samtidig forkæle dine kræsne og kvalitetsbevidste kunder? Så er det måske dig, vi leder efter.  Global...
Tekniker til PTA & Kvalitet
Er du den som skal være med til at flytte Tronex frem i markedet og vil du sætte tydelige spor inden for både PTA og kvalitet, og udvikle dig både fagligt og personligt så er du...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top