DANSK

SÆLGER JYLLAND

E-KOMPLET

Håndværkerbranchens mest komplette IT-løsning søger erfaren sælger

Vil du være med til at skabe tid og overblik i håndværkerbranchen, og har du lyst til at blive del af en spændende rejse hos en succesfuld software-virksomhed? E-Komplet søger en knivskarp, ambitiøs forretningskonsulent, med salgserfaring fra håndværkerbranchen, der kan bidrage til at styrke salget i region Jylland.

Din rolle

Som E-Komplets nye forretningskonsulent bliver du del af et kompetent og erfarent salgsteam, der med salgschefen tæller tre andre konsulenter. Du får ansvaret for salgsindsatsen i region Jylland. Da hovedkontoret er plantet i Aalborgs nordjyske muld, er det vigtigt, at du har evnen til at strukturere din hverdag selvstændigt, hvad enten det er på hjemmekontoret eller på landevejen.

Dine ansvarsområder inkluderer

  • Præsentation af E-Komplet hos potentielle kunder
  • Deltagelse i ERFA-grupper sammen med kunder
  • Konsulentbesøg hos kunder

Dine kvalifikationer

  • Mindst 5 års erfaring med salg til håndværkerbranchen
  • Du evner at arbejde selvstændigt og planlægge din egen arbejdsdag
  • Forstår at lytte til kunders behov
  • Kan deltage ved interne møder 3-4 gange om måneden i Aalborg
  • Erfaring med opgørelse af igangværende arbejder og entreprisestyring
  • Har kendskab til bogføringsrutiner

Arbejdspladsen

E-Komplet er ikke større, end at alle kender hinanden. Det er vigtigt at have glæden ved at gå på arbejde hver dag og have det sjovt sammen. Teamet sparrer på kryds og tværs og hjælper altid hinanden – alt sammen for at give kunderne den bedste oplevelse. Der er fokus på den enkeltes evner og ambitioner, og et ønske om at du bliver udfordret, samtidig med at du får stor indflydelse på både retning og indhold i dit job.

Der ingår fast løn efter kvalifikationer med tilhørende provision, pensionsordning, fri telefon og internet. Derudover, tilbydes du at blive en del af en spændende rejse i en virksomhed i vækst, hvor filosofien er frihed under ansvar og at de bedste resultater opnår gennem godt samarbejde.

Om E-Komplet

E-Komplet er håndværkernes digitale redningskrans, der redder branchen fra at drukne i bunker af papir og tidskrævende tastearbejde. Med E-Komplet bliver hele forretningen samlet i én nem og overskuelig online-løsning, hvilket betyder, at planlægning, tids- og materialeregistrering, kvalitetssikring, sagsstyring og fakturering klares på ingen tid.

Sådan søger du jobbet

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

E-Komplet får ikke kendskab til dit kandidatur før du giver accept.

Har du spørgsmål eller ønsker noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på mobil 27225420 eller mail lt@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Ansøgningsfrist hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T: +45 86800111
M: +45 27225420

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Ekstern salgskonsulent med passion for teknik og salg
Iversen Trading ApS
Teknisk salg af pumper og instrumenteringsudstyr Er du en ambitiøs og erfaren teknisk sælger, der motiveres af at sælge og finde de rigtige løsninger? Er du klar til at tilbyde...
Projektkonsulent til producerende virksomhed i byggebranchen
Anonym
Har du lysten til at vejlede og sælge projekter til nye og eksisterende kunder, hvor du dagligt anvender dine tekniske kompetencer og grundlæggende forståelse til at foretage be...
Produktionschef - stål
Anonym smedevirksomhed
Produktionschef, Metalvirksomhed i Trekantområdet
Business Intelligence specialist
dao
På vegne af dao, en mellemstor dansk virksomhed med hovedkontor i Vejle, og aktiviteter i hele landet, er vi på udkig efter en medarbejder der kan varetage arbejdsopgaver i rela...
Sælger, Hørsholm
Drømmeland
Drømmeland søger sælger med fokus på kunderådgivning til ny butik i Hørsholm.  Drømmer du om et job, hvor du skal være med til at drive en forretning med højkvalitetsprodukter,...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top