DANSK

ERFAREN PROJEKTLEDER TIL ENERGIANLÆG

AKTIVE ENERGI ANLÆG A/S

Erfaren projektleder til Aktive Energi Anlæg A/S i Herning

 • Vil du være tovholder på energiprojekter gennem alle faser?
 • Er du passioneret omkring energi og forstår dig på teknik?

For vores kunde Aktive Energi Anlæg A/S (AEA) søger vi en dygtig og erfaren projektleder.

Aktive Energi Anlæg A/S er en teknisk totalentreprenørvirksomhed, som designer, sælger og opfører energiproduktionsanlæg tilpasset kundens behov.

AEA tilbyder teknisk sparring samt et omfattende produktsortiment, som sikrer optimale energiløsninger med veldokumenterede anlægskomponenter.

Som projektleder er du tilknyttet projektet gennem alle faser. Fra salgsfasen, hvor du samarbejder med sælgeren med kalkulationer til udarbejdelse af tilbud, til projektering, tilsyn og aflevering.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Indhentning af tilbud hos underleverandører
 • Indkøb og indgåelse af kontrakter med under entreprenører
 • Gennemgang af tekniske løsninger med kunder
 • Kontakt og opfølgning hos leverandører, myndigheder, internt og kunder
 • Gennemfører byggemøder og sikkerhedsmøder
 • Varetager koordinering med andre byggeentrepriser
 • Afleveringsopgaver

Det er derfor vigtigt, at du har nogle års erfaring fra lignende job. Du befinder dig godt i brændpunktet mellem kunder, leverandører og de interne afdelinger og du formår at koordinere tingene, så de går op i en højere enhed.

Om dig:

Du er formodentlig uddannet maskinmester, maskiningeniør eller har en anden form for teknisk uddannelse og har min. 5 års erfaring som projektleder – gerne fra branchen.

 • Du forstår dig på energi
 • Du er en haj til Excel og kan beregne projekterne
 • Du kan tale og skrive engelsk og måske tysk til vores underleverandører
 • Du er dygtig og tager ejerskab af dine projekter.
 • Du forstår kunsten at lytte og evner at slå igennem, når det er nødvendigt.

Aktive Energi Anlæg tilbyder løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt sundheds- og pensionsordning.

ANSØGNING:
ERHR Rekruttering medvirker ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Heidi Dalkjær Simonsen på mobil 51 88 08 04 eller via mail: hds@erhr.dk.

Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater. Er du interesseret, så send din ansøgning med det samme. Du starter din ansøgning ved at gå til "søg job" til højre her på siden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Aktive Energi Anlæg A/S – AEA – er en teknisk entreprenørvirksomhed med speciale i projektering og etablering af kraftvarmeanlæg, opførelse af solvarmeanlæg, biomasseanlæg, installation af varmepumper og andre typer energianlæg, primært i Danmark.

Spidskompetencerne er udvikling af kundernes energianlæg, så de kan blive driftsmæssige tidssvarende og økonomisk rentable. For at realisere dette indtager AEA rollen som rådgiver, sparringspartner, udfordrer og projektleder i alle vores projekter.

Hverdagen hos AEA er oftest hektisk. Men der er altid en fri, uformel, humoristisk omgangstone på kontoret. Netop den frie og humoristiske omgangstone er med til, at samarbejdet på tværs af de forskellige afdelinger fungerer så godt. De løfter i flok og hjælper altid hinanden, hvis det brænder på i en af de andre afdelinger: Man står aldrig alene med et problem eller en udfordring.

Se mere på www.aea.dk

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Simonsen

E: hds@erhr.dk
T: 86800111
M: 51880804

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Rekrutteringskonsulent-/headhunter
ERHR Rekruttering
Selvstændig rekrutteringskonsulent-/headhunter - Silkeborg. ERHR Rekruttering har siden 2010 været kendt som et professionelt Rekrutteringsfirma, og vi søger nu endnu et par sel...
Agil Projektleder
Waoo
Passioneret Agil Projektleder søges til Danmarks bedste internetselskab (8 år i streg) Kender du til agil projektledelse, og er du energisk, engageret og initiativrig? Kan du dr...
Embedded Software Engineer, ID-001R19
Pascal
Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling af embedded software til forstærkere i en af verdens førende virksomheder indenfor Pro Audio Synes du at god lyd, avanceret elektroni...
Ambitiøs og resultatorienteret indkøbschef
ANONYM
Vi søger en stærk indkøbschef for vores kunde som sælger langvarige forbrugsgoder til private i medium/high-end segmentet.  Der er tale om en visionær, specialiseret og kundeori...
Projektudvikler - Østjylland til AG GRUPPEN
AG GRUPPEN
Projektudvikling af ejendomme i Aarhus Virksomhed: AG GRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986. Hos AG GRUPPEN udvikles byggeprojek...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top