DANSK

AREA SALES MANAGER

SUNDOLITT

Area Sales Manager

 • Vil du udvikle skræddersyede emballageløsninger sammen med dine kunder?
 • Har du 5 års erfaring som ekstern teknisk sælger?

Sundolitt søger en dygtig og målrettet Area Sales Manager til at understøtte virksomhedens vækststrategi på Sunpack tekniske emballage.

Med reference til salgschefen får den nye Area Sales Manager ansvar for at opdrive nye kunder samt videreudvikle den eksisterende kundeportefølje.

Formålet er at skabe markant vækst og øget salg af Sundolitt emballageløsninger og ved at opdyrke markedet for nysalg og udvikle og vedligeholde samarbejdet med eksisterende kunder.

Sundolitt er innovative løsninger, der er skræddersyet til kundernes ønsker

Sundolitt emballager i EPS som isolerer og beskytter produkterne under transport, således at de kommer hele og friske frem.

De tekniske emballager omslutter produkterne helt. Emballagen kan bruges som den er eller kombineres med andre materialer. Alt efter udformning og design opnås forskellige egenskaber som stødabsorbering, isolering etc.

Arbejdsopgaver:

Vi leder efter en dygtig sælger, der kan gå i dialog med kunden omkring deres behov for specialemballage og i samarbejde udvikle løsninger, der er skræddersyet.

 • Identificere og tage kontakt til relevante nye kunder
 • Ansvarlig for egne kunder, herunder selvstændig booking og afholdelse af kundemøder
 • Dyrke netværk i markedet, spotte nye muligheder samt tænke kreativt i forhold til at imødekomme kundernes behov
 • Udvikle relationer hos eksisterende kunder ved løbende kontakt – herunder support og sparring

Vi regner med, at du er proaktiv og holder dig ajour med viden om markedet og produkterne, ligesom du sørger for indsigt i markedsdata og aktivt opsøger viden.

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring fra den tekniske industri og/eller fødevarebranchen
 • Har en solid praktisk erfaring med dokumenterede salgsresultater inden for emballagebranchen
 • Har min. 5 års erfaring med eksternt salg
 • Kan engelsk på forhandlingsniveau
 • Er fortrolig med Office-pakken

Som person er du:

 • Energisk og initiativrig med evnen til at afslutte og eksekvere
 • Selvstændig, tålmodigt og vedholdende
 • En god købmand

Du er god til at etablere nye relationer og samarbejder effektivt med kolleger, partnere og kunder. Du udvikler relationer inden for og uden for organisationen, håndterer konflikter og kan omgås mennesker på alle niveauer, søger bevidst kontakt og vedligeholder en positiv dialog med samarbejdspartnere.

Sundolitt tilbyder:

Et udfordrende job med mulighed for personlig- og faglig udvikling i en spændende velkonsolideret virksomhed som er inde i en god udvikling. Omgangstonen er uformel – hvor vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.
Løn efter kvalifikationer, firmabil, god pensionsordning med sundhedsforsikring samt diverse benefits.

Baggrund og fakta

I 56 år har Sundolitt leveret EPS – ekspanderet polystyren – til det danske marked. På moderne fabrikker produceres isoleringsmateriale til byggebranchen samt emballager til gartneri- og fødevarebranchen samt til teknisk industri.

Virksomhedens isoleringsprodukter markedsføres under varemærket Sundolitt imens emballageløsninger der tilbydes i EPS markedsføres under varemærket Sunpack.

Sundolitt har 17 fabrikker i fordelt på Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK og Spanien. I Danmark beskæftiger Sundolitt 88 medarbejdere fordelt på lokationerne Billund, Slangerup, Viborg og Brønderslev.

Se mere på www.sundolitt.dk

ANSØGNING:
Effektiv Rekruttering medvirker ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Heidi Dalkjær Simonsen på mobil 51 88 08 04 eller via mail: hds@erhr.dk.

Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater. Er du interesseret, så send din ansøgning med det samme. Du starter din ansøgning ved at gå til "søg job" til højre her på siden.

Vi vil gerne lære dig at kende. I stedet for en ansøgning, kan du svare på spørgsmålene i denne fil: Introduktiontildig.pdf

Du skal åbne filen med skemaet, udfylde med dine svar og gemme filen på din PC. Herefter kan du uploade skemaet via vores ansøgningsformular på akkurat samme måde, som du uploader dit CV. Det er op til dig, hvorvidt du også ønsker at vedhæfte en ansøgning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Simonsen

E: hds@erhr.dk
T: 86800111
M: 51880804

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Supply Chain Lead
Pascal A/S
As Supply Chain Lead in the Operations department at Pascal A/S, you will take an essential in managing the supply chain in one of the worlds leading engineering companies withi...
Salgskonsulent/Key Account Manager på Sjælland
Gottfred Petersen A/S
Du får hjemmekontor, og fuld backup, faglighed og service fra Internt salg – samt en erfaren og kompetent lokal Salgsleder/kollega.
Konstruktionsingeniør (alternativ Produktions Teknolog/Maskintekniker) til Teknisk afdeling, VETAPHONE A/S, Kolding
Vetaphone A/S
Vetaphone A/S udvikler, producerer og markedsfører Corona udstyr til bl.a. emballageindustrien, en teknologi der f.eks. muliggør tryk på og efterbehandling af plastikfilm og fol...
Buying Manager for E-Commerce team
Position: Buying Manager for E-Commerce team (fashion) Location: Beijing, China, full time We’re recruiting a Buying Manager for the E-Commerce (EC) team on behalf of Bestseller...
Byggeleder
ARKITEKTGRUPPEN
Byggeleder med bred byggefaglig baggrund til ARKITEKTGRUPPEN  Virksomhed: ARKITEKTGRUPPEN er en projektudviklings virksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986. Hos AR...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Havnegade 39, 1058 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top