DANSK

TEAMCHEF GIS & DATA

SWECO

Er du en erfaren og visionær leder, der kan motivere og udvikle et team af dygtige IT-rådgivere?

Sweco er leverandør af et af Danmarks førende geografiske informationssystemer, Spatial Suite, som bruges af kommuner, styrelser, regioner og virksomheder i Danmark og i udlandet. Vi søger en teamchef til vores GIS & Data - konsulentteam, der består af 15 engagerede og kompetente medarbejdere, der brænder for at rådgive vores kunder til de bedste løsninger.

Rollen

Som teamchef får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af teamet, som arbejder med systeminstallation, rådgivning, tilpasning, undervisning, integration, datamanagement og dataanalyse inden for Spatial Suite og open source-teknologier. Du vil også være ansvarlig for at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og leverance i teamets projekter, samt bidrage til salg og tilbudsgivning i samarbejde med vores salgsafdeling.

Du bliver en del af divisionen Digital drift & forvaltning, hvor du får ca. 140 kolleger, der arbejder med intelligent forvaltning, infrastruktur, ressourcehåndtering, GIS og miljø. Du vil referere til afdelingschefen for Rådgivningsafdelingen og indgå i dennes ledergruppe.

Arbejdsstedet er kontoret i Ørestad, København.

Om dig

Du har en stærk faglig baggrund inden for IT og GIS, samt erfaring med ledelse af konsulenter eller andre faglige medarbejdere. Du har en god forretningsforståelse og evner at skabe værdi for vores kunder gennem løsninger, der udnytter geografien i deres forretningsgange. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, medarbejdere og ledelse. Du er udadvendt, selvstændig og resultatorienteret, og du har lyst til at være en del af en organisation, der planlægger og designer fremtidens byer og samfund.

Det forventes, at du har en videregående uddannelse med et betydeligt indhold af IT, samt erfaring med GIS eller interesse for området. Derudover har du formentlig:

  • Erfaring med konfiguration og anvendelse af Spatial Suite eller lignende WebGIS systemer
  • Erfaring med open source-teknologier som MapServer, PostgreSQL, OpenLayers, GeoServer, GeoWebCache samt evt. MS SQL og Windows Server
  • Erfaring med fællesoffentlige data og services samt med forvaltningsområder som f.eks. fysisk planlægning, miljø og klima, forsyning eller med databehandling og prognoser
  • Erfaring med salg, tilbudsgivning og projektledelse
  • Gode engelskkundskaber i skrift og tale.

Sweco tilbyder

Hos Sweco får du mulighed for at arbejde med spændende og udfordrende projekter, der skaber værdi for kunderne og samfundet. Du bliver en del af et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø, hvor du får stor frihed og ansvar i dit arbejde. Du får også adgang til en lang række faglige og personlige udviklingsmuligheder, samt attraktive ansættelsesvilkår, der inkluderer fleksibel arbejdstid, pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening og meget mere.

Kontakt

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, har du spørgsmål eller ønsker noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27 22 54 20 eller lt@erhr.dk.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, og der holdes samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T:
M: +45 27225420

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Driftsleder - Skive Vand A/S
Skive Vand
Skive Vand søger driftsleder til driftsafdelingen for drikkevand
Medejer til Rotpunkt Køkken i Odense
Rotpunkt Køkken
Medejer til Rotpunkt Odense
Salgskonsulent
Nutrax
Salgskonsulent til Nutrax. Salg af kvalitetsfoder til landbrud og engroshandelere
HR-koordinator
Drømmeland A/S
Besidder du den perfekte kombination af specialistviden, initiativ, og imødekommenhed. Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en veletableret, landsdækkende kæde best...
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale
Allaboutcows
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top