DANSK

ADVOKAT TIL KØBENHAVN

SØNDERBY LEGAL

Sønderby Legal søger ambitiøs Advokat, med mulighed for partnerskab

Til Sønderby Legals kontor i København søger vi en erfaren advokat, der har lyst til at bidrage og være en integreret del af det stærke advokatfællesskab. Du vil blive en del af vækstrejsen med din daglige gang og udvikling af kontoret i København. Hvis du ligesom Sønderby Legal lægger vægt på god kollegial sparring og høj faglighed, så har du muligheden for at komme med ombord på rejsen. Har du også lyst, evner og ambitioner om at indtræde som partner, så vil der ligeledes være mulighed for at drøfte dette.

Om Sønderby Legal

Sønderby Legal blev etableret i 2016 og har kontorer i Randers, Aarhus og København. Kontoret i København er opstartet for 4 år siden og holder til på H.C. Andersens Boulevard i København.

Sønderby Legal udlever de sunde værdier

Du vil som advokat i Sønderby Legal opleve, at du både kan leve og fungere i god balance. Det er ikke blot nedskrevet som ønsker, det udleves og praktiseres. Du vil møde et højprofileret advokatkontor, der er anerkendt for dygtighed og høj faglighed. Herudover vil du indtræde i:

 • et etableret advokatkontor hvor alt fungerer i den bedste orden og hvor det er en afgørende faktor, at der er kvalitet i alt hvad der foretages

 • en flad struktur og behagelig omgang og relation mellem kolleger og medarbejdere

 • at Sønderby Legal forsøger ikke at være alt for alle, men vil være meget for dem der har brug for særlig viden og erfaring

 • et advokatkontor baseret på dybe kompetencer indenfor specialerne

 • at der værdsættes og gives mulighed for at du kan bidrage med artikler, kurser og foredrag indenfor specialer og på den måde udbrede din viden og kendskabsgrad.

Om jobbet hos Sønderby Legal

Du vil arbejde med din egen medbragte klientportefølje ligesom du vil indgå og overtage sager fra virksomheden. Der skal forventes og håndteres en vis rejseaktivitet, da du hjælper vores klienter med rådgivning og retssager i hele landet. Hertil får du stor synergi i, at du kan arbejde fra alle 3 kontorer i landet. Du skal have kompetencer, erfaring samt være vant til at rådgive og føre sager indenfor flere af følgende specialer:

 • Erhvervsret

 • Landbrug

 • EU-ret

 • Fredning & Miljø

 • Fast ejendom, Leje, Køb/Salg

 • Entrepriseret

 • Forvaltningsret,

 • Ansættelsesret

 • M&A, IT-ret, GDPR & Compliance

 • Insolvens

Har du international erfaring er det en fordel, da Sønderby Legal har klienter i EU og øvrige udland.

Om dig

Det er vigtigt for Sønderby Legal, at du matcher ind i den nuværende organisation – både fagligt og personligt. Du skal med dine kvalifikationer og personlighed rumme en spændende dagligdag med nye udfordringer, et højt ambitionsniveau og en god og kollegial omgangstone. Ydermere forventes at du kan omtale dig selv som selvstændig, struktureret og ambitiøs.

Du har flere års erfaring, gerne (H), og du kan eventuelt komme fra:

 • et advokatkontor, hvor du har ambitioner om avancement

 • selvstændig advokat hvor du sidder i advokatfællesskab og du i stedet ønsker at indtræde i en etableret advokatvirksomhed

 • en mindre etableret advokatvirksomhed der ønsker at fusionere selskabet med Sønderby Legal.

Du har bopæl på Sjælland - da det forventes, at du er en del af teamet og livet på kontoret i København. Du skal have gode engelskkundskaber, da der samarbejdes med internationale kunder.

Sønderby Legal tilbyder

Du tilbydes gode ansættelsesvilkår som forhandles og aftales ud fra kvalifikationer og efter nærmere forhandling. Sønderby Legal tilbyder ligeledes mulighed for drøftelse af partnerskab, med gode konkurrencedygtige partnervilkår.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette

Sådan søger du stillingen

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor al henvendelse skal ske til os. Ansøgning og CV uploades via vores hjemmeside.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion. Ved indgåelse af dialog underskrives NDA.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du, at…

 • Flere af Sønderby Legals advokater er højt specialiserede blandt andet inden for EU-ret, hvilket betyder, at Sønderby Legal løbende fører sager ved EU-Domstolen.

 • SØNDERBY LEGAL er medlem af Lawyers Associated Worldwide, en global sammenslutning af ca. 100 uafhængige advokatfirmaer placeret over hele verden. Medlemskabet gør Sønderby Legal i stand til at sikre bistand til klienter i andre lande eller som ønsker at starte eller udvide deres forretningsområde til andre dele af verden.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Driftsleder - Skive Vand A/S
Skive Vand
Skive Vand søger driftsleder til driftsafdelingen for drikkevand
Medejer til Rotpunkt Køkken i Odense
Rotpunkt Køkken
Medejer til Rotpunkt Odense
Salgskonsulent
Nutrax
Salgskonsulent til Nutrax. Salg af kvalitetsfoder til landbrud og engroshandelere
HR-koordinator
Drømmeland A/S
Besidder du den perfekte kombination af specialistviden, initiativ, og imødekommenhed. Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en veletableret, landsdækkende kæde best...
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale
Allaboutcows
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top