DANSK

PTA-TEKNIKER

TRONEX A/S

Er du den nye tekniske spydspids til en markedsledende elektronikvirksomhed.

Tronex er blandt de markedsledende EMS-udbydere i Danmark, en position skabt gennem mere end 30 års målrettet fokus på elektronikproduktion i både Danmark og Thailand, til førende virksomheder inden for industri, medico, Offshore m.fl.

Tronex oplever en fortsat markant vækst og har behov for en ildsjæl som kan erstatte en mangeårig PTA-tekniker som nu går på en velfortjent pension.

Rolle

Som PTA-tekniker bliver du en del af et stærkt team og du vil få mulighed for at sætte dine tekniske kompetencer i spil inden for produktion af elektronik. Du kommer til at arbejde med nye højteknologiske maskiner, du får mulighed for at optimere processer og du vil få en meget stor berøringsflade både internt og eksternt. Det forventes også at du vil være den tekniske sparring i forhold til indkøb, salg, og test.

Du vil have en daglig og tæt dialog med virksomhedens kunder og PTA-afdelingen i Thailand og du vil have mulighed for at præge metoder og rutiner og optimere forretningsgange. I kraft af din tekniske indsigt vil du kunne sparre med virksomhedens øvrige tekniske interessenter.

Som PTA-tekniker er du en væsentlig aktør i den daglige drift og vil sammen med dine kolleger have stor betydning og indflydelse på fastholdelse af virksomhedens lønsomhed.

Tronex A/S bygger på stærke værdier og du bliver en del af et solidt forankret team med dedikerede og dygtige kolleger, der alle brænder for de opgaver de stilles overfor. Omgangstonen er uformel med stor respekt for hinanden. Med din positive og ansvarsfulde tilgang er du med til at sikre et godt flow i opgaverne, mens du samtidig bidrager til det gode arbejdsmiljø.

Du kommer til at referere til CTO Torben Jørgensen.

Opgaver

  • Planlægning og styring af afdelings opgaver.
  • Bistå produktionen med teknisk support.
  • Bistå med programmering af maskiner.
  • Vedligeholde og sikre korrekt dokumentation.
  • Afklaring af tekniske spørgsmål fra indkøb, salg m.fl.
  • Medvirke til prisberegning.
  • Daglig dialog med kolleger i Thailand.
  • Bidrage med teknisk viden ved opdatering af stamdata.
  • Medvirke til styrkelse af faglige kompetencer i bl.a. produktionen.
  • Bistå i forb. med diverse certificeringer, audit m.m.
  • Håndtering af reklamationer og servicesager.
  • Analyse af opsamlede data fra produktionen.

Profil

Som person har du et åbent sind. Du er ikke bange for at tage ansvar og træffe beslutninger, du kan arbejde selvstændigt, men sætter også gerne dine kompetencer i spil i gruppen og har samtidig en naturlig lyst til at deltage aktivt i de ting der foregår i virksomheden.

Du er omstillingsparat, nysgerrig, vedholdende og ikke mindst proaktiv. Du motiveres af at præstere på højeste niveau, du overholder deadlines og aftaler og du evner at kommunikere klart og tydeligt. Du forstår at kombinere dette med empati og god menneskeforståelse, og du er god til at udvikle og fastholde relationer på mange niveauer.

Du evner at bevare overblikket også i pressede situationer, du er god til at planlægge og du bruger din tid på værdiskabende opgaver. Du har øje for såvel detaljen som de store linjer og du lægger vægt på at fællesskabet lykkes.

Kvalifikationer

Du har en solid teknisk baggrund inden for elektronik, gerne fra en produktionsvirksomhed og har et vist branchekendskab eller viden om EMS. Har du indblik i ISO 9001 vil det være en fordel men ikke et krav, ligesom kendskab til IPC-A-610 og IPC-J-STD-001 vil være en fordel men ikke et krav.

Du kender til processerne i moderne elektronikproduktion og du bidrager gerne til optimering og forbedring af disse processer.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale eftersom Tronex har et tæt samarbejde med PTA-afdelingen på fabrikken i Thailand. Du har et solidt kendskab til Office-pakken, særligt Excel, ligesom du er vant til at arbejde i ERP systemer. Kendskab til Business Central vil være en fordel men ikke et krav.

Du arbejder struktureret og har en kritisk sans i forhold til de opgaver du står overfor. Du er ikke bange for at søge viden eller stille spørgsmål hvis noget ikke er tydeligt.

Du tilbydes

Du kommer ind i en virksomhed, der præges af vækst og hvor du vil have mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt og Tronex er parat til at investere tid og ressourcer i relevante kurser o.lign.

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn der modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Sådan søger du

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på telefon 60 22 44 77 eller mail ke@erhr.dk . Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

PTA-tekniker
Tronex A/S
Er du den nye tekniske spydspids til en markedsledende elektronikvirksomhed. Tronex er blandt de markedsledende EMS-udbydere i Danmark, en position skabt gennem mere end 30 års...
IT-supporter og forretningsudvikler
Conventus A/S
IT-supporter og forretningsudvikler søges til Conventus A/S
HR-medarbejder med PA funktion
Belden Cekan
HR-medarbejder med PA funktion til Belden Cekan i Gjern
QHSE-Koordinator
Belden Cekan
QHSE-Koordinator til Belden Cekan i Gjern
Category Manager
Kemp & Lauritzen A/S
Er du passioneret inden for indkøb, forhandling, og ønsker du at tage ansvar for kategoristyring? Og ønsker du samtidig at være en del af en fagligt ambitiøs og inkluderende arb...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top