DANSK

PROJEKTCHEF

KPC

Projektchef med ledelseserfaring og bred byggefaglig baggrund til KPC – Østjylland, Midtjylland, Odense eller Esbjerg image

Virksomhed:

KPC er en af Danmarks førende totalentreprenører og projektudviklere. Selskabet er grundlagt i Herning i 1979 af civilingeniør Kurt Poulsen.

Igennem de senere år har KPC øget sit fokus på udvikling af egne projekter. Derfor rummer selskabet i dag en større udviklingsafdeling, som geografisk er fordelt på KPC’s afdelinger i Herning og København.

KPC er fortsat privatejet, uafhængig og selvstyrende, og tæller i ejerkredsen udover grundlæggerfamilien, også flere ledende medarbejdere.

Selskabet beskæftiger ca. 95 funktionærer, primært bestående af ingeniører, konstruktører, byggeteknikere, jurister og økonomer.

KPC arbejder indenfor opførelse af især Erhvervsbyggeri samt Boligbyggerier

Gennem de senere år har KPC øget sit fokus på udvikling af egne projekter (OPP), og rummer i dag en større udviklingsafdeling.

Ansvarlighed i forhold til miljø, energiforbrug og arbejdsmiljø er en væsentlig del af fundamentet i KPCs byggerier, både erhvervs- og boligprojekter. Læs mere om virksomheden på www.kpc.dk

Jobbet:

Projektchefen er nøglepersonen som har ansvaret for et antal projekter, og de tilhørende projektledere i det daglige. Opgaverne består hovedsageligt i styring af byggeprojekter sammen med projektledere og øvrige medarbejdere fra kontrakttidspunkt til udløb af ansvarsperiode, og skal sikre at KPC’s opstillede succeskriterier nås. Det betyder at Projektchefen har det overordnede ansvar for styring af underentreprenører og leverandører, styring af tid og økonomi, bygherre- og rådgiverkontakt. Projektchefen er således ansvarlig for projekters overordnede målsætning i forbindelse med økonomi, tidsplan og kvalitet og skal samtidig sikre at mål vedrørende kunde tilfredshed nås.

Faglige kompetencer:

Du har erfaring med teamledelse, og kan skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde på alle niveauer i organisationen. Du har en bred byggefaglig viden, og erfaring med ledelse af hele forløbet, for større og gerne flere byggeprojekter samtidig. Din baggrund kan f.eks. være ingeniørmæssig uddannelse indenfor byggeri, og gerne en håndværksmæssig baggrund, men vigtigst er ledelsesmæssige kompetencer, rummelighed og erfaring med forskellige medarbejdergrupper.
Endelig har du en solid økonomisk indsigt, kombineret med gode kontakt- og forhandlingsevner, og gennemslagskraft. Derudover har du stærke kompetencer på analyse, struktur og overblik, samt gode IT-kundskaber. Officepakken er et integreret værktøj i din dagligdag.

Personlige kompetencer:

Som person besidder du et stort drive, et højt engagement, og en proaktiv positiv tilgang til opgaverne, og kan stå inde for ”Rettidig omhu”. Du tager 100% ejerskab på opgaverne, selvom du indgår i teams. Du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre. Som leder er du resultatorienteret, synlig og aktiv i processerne, og god til at kommunikere, da det er vigtigt at KPC’s vision, strategi og værdier inddrages i det daglige arbejde med at udvikle højt ydende teams.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din egen hverdag. Du vil blive grundigt introduceret i KPC’s forretning, og få vejledning og støtte i dit arbejde.

Meget attraktiv lønpakke. Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jørgen Ole Jensen på 60 17 17 07 joj@erhr.dk eller Michael Folmann på 21 21 64 64 mf@erhr.dk

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jørgen Ole Jensen

E: joj@erhr.dk
T: 86800111
M: 60171707

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T: 8680 0111
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Butikschef (Langvarige forbrugsgoder)
Anonym
Du får det daglige ansvar for en meget veldrevet butik, som sælger langvarige forbrugsgoder til private, i det eksklusive Møbel/Interieur/Indretnings segment. Lidt om din hverda...
Intern sælger til salgsafdeling BYG
Gottfred Petersen
Den interne sælger refererer til salgschefen for BYG. Som intern sælger får du i samarbejde med de nuværende interne sælgere ansvar for internt salg af betonrelaterede produkter...
Senior Designer - Premium Dress
Newly established position as Senior Designer in Beijing
Senior Konsulent, Køl (international rådgivning, fødevareindustri)
NIRAS
Til vores afdeling af teknisk orienterede køle og proces specialister, søger vi en kollega, som ønsker at arbejde i et tungt fagligt miljø med internationale projekter. Der er e...
Financial Business Controller
Aarhus
Har du et par års erfaring og de første succes´er på kontoen som Controller, så har vi et udfordrende og givende karrierejob som Financial Business Controller. Her får du det be...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top