DANSK

BOGHOLDER MED STRUKTUR OG ANSVARSFØLELSE

NNZ NORDIC I ODENSE

Nu har du muligheden for at blive en del af et stærkt og godt team i en international virksomhed. NNZ Nordic ApS i Odense skal bruge en bogholder og det kan være dig, hvis du blandt andet kan sige 'ja' til, at:

 • du har flere års erfaring som bogholder og er vant til at varetage bogholderi med den brede palette af økonomidiscipliner, blandt andet fakturering, kreditor, debitor, moms, afstemning etc.
 • du er vant til at arbejde med og indberette moms
 • du har erfaring i indberetning og rapportering til offentlige instanser

Om NNZ Nordic

NNZ Nordic ApS, er en division af en Hollandsk ejet international, 100 år gammel, familiedrevet handelsvirksomhed med hovedsæde i Groningen, Holland. Moderselskabet har divisioner i Europa, USA og Canada, salgskontorer i Norge og i Finland (nystartet) samt samarbejdspartnere i hele verden.

NNZ er en global distributør, der er specialiseret i handel med- og udvikling af emballager til frisk frugt og grønt samt emballageløsninger til industrisektoren.

Vi søger en dygtig og engageret bogholder

Du skal være en fagligt kompetent og erfaren bogholder, som har lyst til at blive en del af det danske team, hvor din primære opgave vil være, i samarbejde med business controlleren, at varetage de daglige opgaver i bogholderiet. Du skal kunne skabe dig et overblik, arbejde struktureret, og være god til at overholde deadlines.

Som bogholder refererer du til NNZ Nordic's CEO og du skal fungere som assistent og sparringspartner for business controlleren, samtidig med at du vil have en række selvstændige opgaver.

Dine faglige kvalifikationer:

 • Relevant teoretisk baggrund.

 • Du har forretnings- og talforståelse.

 • Bogholderimæssig erfaring.

 • Superbruger på Office pakken.

 • Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på et godt niveau i skrift og tale.

Dine personlige kvalifikationer:

 • Du motiveres af at arbejde selvstændigt – men er samtidig en teamplayer – og du trives med, både at have og tage ansvar og fuldføre dine opgaver.

 • Du er struktureret og ansvarsbevidst – også under pres.

 • Du er vedholdende, systematisk og har en analytisk og praktisk tilgang til opgaverne.

Du tilbydes:

Din ansættelse indledes med et godt introduktionsforløb, hvor du får et indblik i NNZ's forskellige fagområder og forretningssammenhænge. Du vil få et spændende og udfordrende job i en international virksomhed, hvor du yderligere tilbydes:

 • Frihed under ansvar i en uformel organisation, hvor mottoet er ”together is better”, og hvor vi sammen stræber mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

 • En innovativ arbejdsplads med dygtige og ansvarsfulde kolleger.

 • Attraktive løn- og arbejdsvilkår, inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Sådan søger du stillingen:

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores rekrutteringssystem. Send derfor din ansøgning ved at klikke på ‘søg job’. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200 eller tlj@erhr.dk.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: +45 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Bogholder med struktur og ansvarsfølelse
NNZ Nordic i Odense
Bogholder med struktur og ansvarsfølelse til NNZ Nordic
VVS fagleder
Sweco A/S
Har du lyst til at arbejde med energi, indeklima, VVS- og ventilationsprojekter? Så er det måske dig, vi søger. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rå...
Chef for Konstruktioner
Sweco A/S
Om virksomheden Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvis rådgivningsydelser spænder vidt. Her planlægges og designes fremtidens byer og samfund. Sammen med...
Køkkenkonsulent med karrierepotentiale
Rotpunkt Esbjerg
Vi søger en ambitiøs og salgsvant køkkenkonsulent til Rotpunkt i Esbjerg.
Projektleder til støjreducerende løsninger - Silkeborg
DAV Nordic
Projektleder til støjreducerende løsninger til Silkeborg

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top