DANSK

SENIOR KONSTRUKTIONSINGENIØR (FAGLEDER)

SWECO VIBORG ELLER HERNING

  • Vil du bruge din faglighed og erfaring på at løse spændende, udfordrende og større konstruktionsprojekter?
  • Har du ballast og faglig viden til at være det faglige anker og sikre projekterne fagligt godt i mål?

  • Vil du sætte en høj standard og faglighed for de øvrige konstruktionsingeniører i Viborg og Herning afdelingen?

  • Vil du være en del af en ambitiøs virksomhed, hvor du har udviklingsmuligheder og hvor der er høje forventninger til din faglige udvikling?

Kan du sige ja til ovenstående, så læs videre og send os hurtigst muligt dit CV til denne spændende stilling og nøglerolle i Sweco med arbejdsplads i enten Viborg eller Herning.

Om Sweco Viborg og Herning

I Sweco Viborg og Herning er der et stort fokus på at opbygge et samlet stærkt og kompetent team. I afdelingerne lægges der vægt på selvstændigt ansvar og opgavevaretagelse, samt der værnes om den uformelle arbejdsform og det tætte kollegaskab. I afdelingerne tilsammen er der samtlige ingeniørdiscipliner indenfor byggeri, hvilket bidrager til høj faglighed og effektiv projektering.

Har du lyst til at få en nøglerolle i teamet som den nye erfarne senioringeniør/fagleder? - så glæder vi os til at høre fra dig.

Alsidig hverdag med spændende opgaver

På kontorerne i Viborg og Herning er der på nuværende tidspunkt ca. 25 dygtige og engagerede kolleger. Konstruktionsgruppen er på 5 konstruktionsingeniører, og du bliver den erfarne fagleder, der sikrer faglig udvikling af gruppen og kan hjælpe med god sparring på opgaveløsning og projektafvikling. Det faglige niveau er højt i teamet, og du får ligeså glæde af den løbende sparring med de øvrige konstruktionsafdelinger i Sweco Danmark. Dette er med til at give dig endnu flere kræfter.

Der er de bedste rammer for fælles faglig og personlig udvikling, og der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Du vil også opleve, at der stilles gode forventninger til dig til din faglige udvikling og certificering. I din dagligdag vil du opleve hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i et tæt samarbejde.

Du er uddannet konstruktionsingeniør og har flere års erfaring med projektering og ledelse af projekter inden for bærende konstruktioner og..:

  • har erfaring med konstruktionsfaget fra rådgiverbranchen

  • er vant til at sidde med større, komplekse projekter og også gerne erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.

  • er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde. Du har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner

  • vant til høj interaktion og kommunikation i jobbet (dialog med kunder, kollegaer, arbejdsbeskrivelser m.m.), som derfor kræver, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Er du certificeret konstruktionsingeniør vægter det positivt, men er ikke et krav. Der vil være mulighed for at blive certificeret som en del af din ansættelse hos Sweco.

Du kan selv vælge hvor du helst vil arbejd

Du tilbydes

Du kan se frem til en spændende og markant position i en dynamisk og meget velrenommeret virksomhed, hvor du får en vigtig rolle i og stor indflydelse på afdelingens projekter og faglighed.

Du får gode og ordentlige ansættelsesvilkår og løn som forhandles ud fra kvalifikationer.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Sådan søger du stillingen

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor al henvendelse skal ske til os. Dit CV skal uploades via vores hjemmeside.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke tlf. 5455 2200.

Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du at...:

I Swecos Byggeridivision er der over 300 ansatte fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Vi dækker alle klassiske ingeniørdiscipliner som konstruktioner, el, VVS og ventilation. Ligeledes en lang række specialistområder som energioptimering og bæredygtighed inkl. certificering af byggeri, indeklima, bygningsakustik, bygningsautomatik, brand, avancerede konstruktioner, bygherrerådgivning samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Driftsleder - Skive Vand A/S
Skive Vand
Skive Vand søger driftsleder til driftsafdelingen for drikkevand
Medejer til Rotpunkt Køkken i Odense
Rotpunkt Køkken
Medejer til Rotpunkt Odense
Salgskonsulent
Nutrax
Salgskonsulent til Nutrax. Salg af kvalitetsfoder til landbrud og engroshandelere
HR-koordinator
Drømmeland A/S
Besidder du den perfekte kombination af specialistviden, initiativ, og imødekommenhed. Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en veletableret, landsdækkende kæde best...
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale
Allaboutcows
Salgskonsulent med Salgschef-potentiale

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top