DANSK

INDKØBER

DRØMMELAND

Besidder du den perfekte kombination af analytisk mindset og kommerciel kreativitet.

Så er du måske den, vi leder efter.

Drømmeland er en veletableret, landsdækkende kæde bestående af 25 forretninger, som tilbyder et bredt udvalg af kvalitetssenge og boligtekstiler fra de bedste mærker. Drømmeland var blandt de første, der introducerede begrebet ”sund søvn” og lærte kunderne om vigtigheden af at sove godt. Virksomheden hviler på stærke værdier med stor respekt for medarbejderne, ligesom der altid stræbes efter gode og professionelle relationer til både kunder, leverandører og andre interessenter.

Drømmeland blev i september 2021 opkøbt af den hollandske sengekæde, Swiss Sense, som har hovedsæde i Uden, Holland. Swiss Sense har med opkøbet af Drømmeland i alt 128 butikker i 5 lande og har derudover egne fabrikker i Asien

Kæden drives ud fra et topprofessionelt koncept og en effektiv organisation med indkøb, kundeservice, salg, markedsføring og administration. Grundlaget er en høj kvalitetsmæssig standard.

Drømmeland har et ønske om til stadighed at udvikle forretningen, og det at tilbyde kunderne nye services og produkter har altid været en vigtig del af virksomhedens DNA. For den rette kandidat er stillingen som indkøber derfor en enestående mulighed for at få indflydelse på netop denne kerneværdi.

Stillingen er en fuldtidsstilling med base i Bagsværd, og med reference til Indkøbschefen.

Rollen

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du kommer til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver i indkøbsafdelingen, som f.eks. stock value- og inventory management, analyse, forecast, vareindkøb, salgssupport.

Derudover får du mulighed for at bidrage til optimering af processer og arbejdsgange internt i afdelingen. Det forventes, at du selvstændigt og proaktivt præsenterer løsninger, der sikrer et optimalt vareflow i virksomheden uden af gå på kompromis med en god kundeoplevelse.

Det er vigtigt for Drømmeland at skabe stærke teams og en kultur, der har medarbejderne som udgangspunkt. Du bliver en del af et lille team på tre personer, hvor man sparrer og hjælper hinanden med at løse opgaverne, så det er væsentligt at have gode sociale kompetencer. Drømmeland er i en rivende udvikling, og ikke to dage er ens, så du forventes desuden at være fleksibel og omstillingsparat.

Arbejdsopgaver

 • Indkøb af produkter til Drømmelands lagre og butikker
 • Inventory- og Stock Value- Management
 • Kontrol og optimering af vareflowet internt og eksternt
 • Forecasting
 • Monitorering og realisering af ’slow movers’
 • Administrering af importprocessen, herunder forberedelse af indkøbsordrer, overvågning af containerbelastninger og leveringstider
 • Oprettelse og vedligeholdelse af masterdata
 • Procesoptimering
 • Sikring af hurtig og god backoffice-support for kædens 25 butikker

Faglige kvalifikationer

 • Relevant erhvervsuddannelse på bachelor- eller kandidatniveau
 • Minimum 3-5 års erfaring med indkøb, lagerstyring eller logistik fra tilsvarende stilling
 • Stærke analytiske evner og erfaring med forecasting og behovsplanlægning
 • Evne til at arbejde under pres og håndtere flere opgaver samtidigt
 • Gode kommunikative færdigheder og sociale kompetencer for positiv interaktion med interne og eksterne interessenter
 • Excel-superbruger
 • Engelsk på forretningsniveau

Personlige kompetencer

Vi forudsætter, at du har opbygget en praktisk erfaring, der gør, at du hviler i din faglighed, og at du forstår at håndtere det lange seje træk i forhold til et ’slow moving market’.

For at passe ind i jobbet skal du have kommerciel tankegang, kunne tage ejerskab og trives i en omskiftelig hverdag. Du arbejder struktureret og løsningsorienteret med både store og små opgaver.

Det vægtes desuden højt, at du…

 • trives i et mindre team i en dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone
 • har overskud samt evnen til at lytte og kommunikere på en ligefrem og åben måde
 • har en fremadsøgende og løsningsorienteret energi.

Sådan søger du

ERHR Rekruttering står for denne rekruttering, og derfor skal alle henvendelser og ansøgninger igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27225420 eller lt@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T:
M: +45 27225420

Ansøgningsfrist: 9. DECEMBER 2023


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Salgschef
Kjærulf Pedersen A/S
Erfaren og visionær salgschef. Du er udstyret med en eminent evne til at forstå kunderne. Du ser mulighederne, og sammen med dit team får du tingene til at ske. Derfor er det må...
Indkøber
Drømmeland
Besidder du den perfekte kombination af analytisk mindset og kommerciel kreativitet. Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en veletableret, landsdækkende kæde beståe...
Senior Category Buying Manager
Vero Moda
Work Location: Beijing, China Do you have at least 8 years experience in womenswear's souring, product development and buying especially with denim, leather, knit & jersey,...
Projektdriftschef
make:net a/s
Virksomheden er centralt beliggende i Storkøbenhavn – og er et succesfuldt mellemstort Elinstallatørfirma med mere end 20 års erfaring.
Senior Fashion Graphic Designer
Location: Shanghai Are you a commercial minded, creative fashion graphic designer? Do you have 3+ years' experiences in fashion graphic design for contemporary menswear or l...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top