DANSK

BRANDRÅDGIVER

ABC RÅDGIVENDE INGENIØRER

Du kan blive en del af teamet med arbejdsplads enten i Glostrup eller i Silkeborg - alt efter hvor du bor

Du har nu muligheden for at blive en del af fremtidens ingeniørhus, ABC Rådgivende Ingeniører, hvor du bliver en del af et stærkt og kompetent brandrådgiverteam. Kan du svare ja til nedenstående, så er du godt på vej…:

 • Længes du efter at bruge din faglige brandviden i hele projektfasen, og give input og rådgive allerede fra starten af projekterne?

 • Sætter du pris på en flad struktur og et uformelt miljø, hvor der siges ”Velkommen” til handling og fremdrift og ”farvel” til tunge beslutnings- og forretningsgange?

 • Brænder du for at tage ansvar og dermed få indflydelse på dine egne projekter, hvor du både må og kan tage beslutninger?

 • Er du Certificeret BK2/BK3-4? - eller har du minimum 3 års erfaring med brandrådgivning og ønsker at blive Certificeret?

Om ABC Rådgivende Ingeniører

ABC er Danmarks største specialiserede ingeniørhus med fokus på bærende konstruktioner og med tilhørende fagspecialer. Du vil opleve en flad og organisk organisationsstruktur og der er kort afstand mellem ledelse og medarbejdere. I ABC er der et uformelt miljø, hvor alle løfter i flok og arbejder for at nå de fælles mål. ABC ved, at specialiseret rådgivning skaber de bedste resultater, fordi det sikrer de stærkeste kompetencer inden for de forskellige fagdiscipliner.

Om teamet og brandafdelingen i ABC

Du bliver en del af en yderst kompetent brandafdeling, der yder brandteknisk rådgivning inden for alle typer af byggeri og i alle brandklasser. Afdelingen har blandt andet ansvar for projektering og certificeret brandrådgivning, herunder også tredjepartskontrol. Med en høj faglighed har afdelingen ansvar for, at der allerede fra den tidlige projektfase skabes de rigtige brandtekniske analyser og løsninger for kunden. Det betyder, at teamet kan projektere, rådgive og kortlægge eventuelle udfordringer og løsninger tidligt i fasen, på lige fod med andre involverede fag.

Om jobbet

Du kan vælge om du vil arbejde på kontoret i Glostrup eller i Silkeborg, alt efter hvor du bor. Du får ansvaret for dine egne projekter og gennemførelse af disse fra start til slut. ABC garanterer, at du får selvstændige opgaver, der er med til at udvikle dig personligt og fagligt samtidig med, at du bliver en del af et udviklingsorienteret team der elsker at arbejde sammen og støtte hinanden. Jobbet vil blandt andet indebære:

 • brandrådgivning og projektering af alle typer byggerier, også større og komplekse projekter i alle brandklasser, inkl. tredjeparts-kontrol

 • tæt samarbejde med kolleger og fag/afdelingsleder, hvor der sparres med hinanden og kontrolleres projekter på tværs af kontorerne

 • byggeprojekter i hele landet

 • en rejse med en spændende digital udvikling hvor ABC er foregangsvirksomhed.

Om dig

Du vil passe godt til jobbet hvis du sætter pris på en høj faglighed samt et godt arbejdsmiljø, der er kendetegnet af gensidig respekt, sparring, sjov og humor og hvor alle møder ind for at gøre deres bedste hver dag. Ligeledes er det vigtig, at du:

 • er certificeret til BK2/BK3-4

 • alternativt gerne vil være certificeret brandrådgiver og har minimums 3 års relevant erfaring, som gør, at du kan igangsætte din certificering

 • er uddannet konstruktør, ingeniør eller arkitekt

 • kan yde kompetent brandrådgivning på højt fagligt niveau

 • har lyst til at være med i en afdeling, der er i en positiv løbende udvikling.

Derfor skal du være Brandrådgiver hos ABC

Du skal vælge at blive en del af ABC, fordi vi praktiserer at der sikres en balance i dit arbejdsliv. Vi har højt fokus på, at selv om fagdisciplinerne i ABC er forskellige, så har vi et stærkt socialt sammenhold på tværs af faglighed og landet. Herudover skal du vælge ABC fordi du får:

 • lov til at blive en del af udviklingen af fremtidens ingeniørhus, der sætter dagsordenen i branchen og indenfor den digitale omstilling i branchen

 • en masse dygtige og sjove kolleger hvor både det sociale fællesskab og arbejdsfællesskabet har høj betydning for alle. Det skal være sjovt både at komme ind på arbejde og gå hjem fra arbejde

 • store muligheder for uddannelse og efteruddannelse, eks. udvidelse af certificering eller tage en Master i brandsikkerhed

 • nogle af de bedste personaleforhold i branchen, med personaleklubber, fælles arrangementer, fagdage, studieture etc.

 • selvfølgelig en løn der matcher dine kvalifikationer, og med alle de tilhørende goder.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Sådan søger du stillingen

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores rekrutteringssystem. Send derfor din ansøgning via vores hjemmeside www.erhr.dk.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du…

 • Vi har sat tydelige spor i branchen med vores eget udviklede koncept “Kompetencebaseret Rådgivning”. Gennem tværfaglig projektstyring samarbejder ABC med et netværk af specialiserede rådgivende ingeniører på tværs af fagligheder og kan hermed varetage alle typer af rådgiverydelser inden for byggeriet, inklusiv tværfaglig projektledelse af underrådgivere.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Salgschef
Kjærulf Pedersen A/S
Erfaren og visionær salgschef. Du er udstyret med en eminent evne til at forstå kunderne. Du ser mulighederne, og sammen med dit team får du tingene til at ske. Derfor er det må...
Indkøber
Drømmeland
Besidder du den perfekte kombination af analytisk mindset og kommerciel kreativitet. Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en veletableret, landsdækkende kæde beståe...
Senior Category Buying Manager
Vero Moda
Work Location: Beijing, China Do you have at least 8 years experience in womenswear's souring, product development and buying especially with denim, leather, knit & jersey,...
Projektdriftschef
make:net a/s
Virksomheden er centralt beliggende i Storkøbenhavn – og er et succesfuldt mellemstort Elinstallatørfirma med mere end 20 års erfaring.
Senior Fashion Graphic Designer
Location: Shanghai Are you a commercial minded, creative fashion graphic designer? Do you have 3+ years' experiences in fashion graphic design for contemporary menswear or l...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top