DANSK

BUTIKSCHEF

ROTPUNKT KOLDING

Vi søger en ambitiøs Butikschef til Rotpunkt Køkkens succesfulde butik i Kolding.

 • Ønsker du et job, hvor du får selvstændigt ansvar for at drive en butik med høj-kvalitetsprodukter, og hvor den gode kunderelation sikres gennem høj service og faglighed?
 • Vil du sælge et af markedets bedste køkken- og inventarprodukter, med det bredeste udvalg – og som er længst fremme indenfor bæredygtighed og certificeret i Svanemærke?
 • Brænder du for at skabe det gode salg og hvor du med din salgserfaring og forretningssans skaber synlige og unikke resultater?

...Hvis ja - så er det netop dig, der skal søge stillingen som Butikschef i Rotpunkt Kolding.

Rotpunkt Kolding søger en Butikschef til den flotte og succesfulde butik i Kolding. Du bliver en del af en stærk og solid kæde, og du får lov til at drive butikken i Kolding med den bedste lokation og et kæmpe potentiale. Hvis du har lysten, evnerne og ambitionen, kan der på sigt også være mulighed for at indgå i dialog om medejerskab.

Om Rotpunkt Køkkener

Rotpunkt producerer flotte højkvalitets CO2 neutrale og svanemærkede køkkener og inventar. Rotpunkt sælger til privatkunder igennem de foreløbige 12 flotte butikker i Danmark. Rotpunkt har markedets største udvalg af køkken og inventar med flest standardfarver, bordplader, armaturer og bæredygtige materialer på tværs af køkken- og inventaruniverset. Med Rotpunkt’s certificerede miljøprofil er der masser af fordele ved at indrette med Rotpunkt´s inventar. Rotpunkt producerer og sælger nemlig markedets mest bæredygtige inventar der scorer højeste point både i DGNB og Svanemærke certificering. Derfor er Rotpunkt køkken et oplagt valg fremtidens boliger.

Vores forventninger til dig

Du kan forvente at der bliver stillet store, men passende krav til dig som Butikschef, så det sikres, at du får succes i en spændende og varieret hverdag. Derfor er det vigtig, at du kan se dig selv i følgende:

 • Du kan sælge nogle af de allerbedste køkken- og inventarprodukter på markedet

 • Du yder sublim service og rådgivning til dine kunder

 • Du er ambitiøs og forretningsdrevet med et højt og selvkontrolleret drive

 • Du er indstillet på at skabe resultater fra dag ét og at du vil udvikle dig positivt sammen med butikken og medarbejderne.

Du er en ‘sælgende’ butikschef

Som sælgende butikschef går du foran og viser det gode eksempel. Du sikrer, at kunderne får branchens bedste rådgivning - og samtidig også, at dine kolleger får en motiverende og dygtig leder.

Din erfaring:

 • Du kommer med erfaring fra køkkenbranchen, kender alt til at sælge til privatkunder og har naturligvis en god forståelse for køkkenindretning

 • Måske er du i dag allerede butikschef eller også har du lyst og evner til at træde ‘et skridt op’ og blive chef. Vigtigst er, at du konkret kan bevise gode salgsresultater

 • Du har gerne erfaring med ledelse og butiksdrift, og vil sætte en ære i altid at have et begejstret personale og en flot veldrevet butik

 • Du er vant til at vurdere økonomiske nøgletal og budgetter, og kan tage action herpå og forbedre butikkens resultater

 • Du kan identificere nye salgsmuligheder og mersalg til eksisterende og nye kunder

 • Du er vant til at bruge og udvide dit netværk, og mestrer at skabe de gode relationer

 • Du kender alt til de forskellige processer der i et køkkensalg. Lige fra beregning, tilbud, opmåling, optegning (Winner), ordrebehandling, kvalitetssikring og bestilling af montage etc.

 • Du kan planlægge og drifte butikken, så den altid tilbyder kunderne de optimale rammer for en god unik kundeoplevelse og et godt køb.

Din personlighed

Som person er du den tillidsskabende type med et glimt i øjet og har let ved at motivere andre. Du elsker at skabe nye kontakter, der bliver til butikkens ambassadører og gode kunderelationer. Udover et højt energiniveau besidder du en høj grad af disciplin og systematik i opgaveløsningen. Du trives med at skulle balancere med både at udvikle og samtidig sikre driften i en succesfuld butik. Du har et naturligt og imødekommende sælger-gen, godt købmandskab, ordentlighed og sund fornuft. Du er den konsulent kunderne godt kan lide at handle hos, så glem pistolsalget og luk istedet salget med din karismatiske og empatiske side.

Kort og godt, så er du målorienteret og ambitiøs både på butikkens og egne vegne.

Du tilbydes

Et spændende job med mulighed for personlig og faglig udvikling i meget attraktive rammer – og i en velkonsolideret virksomhed i stor vækst. Herudover tilbydes du en god fast løn efter kvalifikationer, bonus samt pensionsordning.

Sådan søger du stillingen

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores rekrutteringssystem. Send derfor din ansøgning ved at klikke på ‘søg job’. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200 eller tlj@erhr.dk.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T:
M: 5455 2200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Sales Manager, Professional Business Unit
Husqvarna
Are you the strong leader who is all into strategic change management, sales planning, and implementation of strategic goals, then you might be the one we are looking for. Husqv...
Business Controller
Husqvarna Group A/S
Are you ready to take on the role as a hands-on business controller in a market-leading group and act as sparring partner to the Head of Country? Then you might be the one we ar...
Key Account Manager
Gardena
Kan du dit relationsarbejde til fingerspidserne, og har du øje for udvikling og ledelse, der løfter forretningen, så er det måske dig, vi søger. GARDENA er en del af Husqvarna G...
Menswear Design Manager (Smart)
Jack & Jones
Work Location: Beijing or Shanghai Are you a Creative Designer with 8-10 years of menswear design experiences? Have proven track record with different brands in fashion industry...
Butikschef
Rotpunkt Kolding
Vi søger en ambitiøs Butikschef til Rotpunkt Køkkens succesfulde butik i Kolding.  Ønsker du et job, hvor du får selvstændigt ansvar for at drive en butik med høj-kvalitetsprodu...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top