DANSK

PROJEKTCHEF/ENTREPRISECHEF, EL, KBH

INSTALLATIONSVIRKSOMHED

ANONYM INSTALLATIONSVIRKSOMHED

Projektchef/Entreprisechef
For vores kunde i Storkøbenhavn, søger vi en forretningsorienteret Projektchef/Entreprisechef.

Virksomheden:
Virksomheden er centralt beliggende i Storkøbenhavn – og er et succesfuldt mellemstort Elinstallatørfirma med mere end 20 års erfaring.

Deres hovedområde er primært Projekter og Entrepriser, og sekundært service herunder overvågning, kommunikation, bolignetværk, brand- og tyverisikring (ABA) samt stærkstrømsinstallationer.
De benytter udelukkende produkter af bedste kvalitet, og de stiller høje krav til deres leverandører, både kvalitets- og miljømæssigt. Alle medarbejdere har selvstændigt ansvar.

Sunde værdier:
Frihed under ansvar og fleksibilitet er ikke floskler. De giver dig ansvar og er fleksible, men de forventer også, at du gør dit bedste hver dag. Det gør dine nye kollegaer nemlig. De udfordrer status quo og tænker miljøet ind i deres hverdag. Deres løsninger skal være så gode for miljøet som muligt. Og de er stolte af at være kendt som en værdsat samarbejdspartner og autoriseret elinstallatør med håndværksmæssigt højt niveau og stor faglig ekspertise.

Høj medarbejdertilfredshed:
Der er et afslappet miljø, hvor de behandler hinanden ordentligt og i fællesskab sørger for, at arbejdsglæden er så høj, som den er. De ved også, at de kommer længst med et godt sammenhold og samarbejde. Og så har de det sjovt sammen – også selvom de har travlt. De arbejder ikke for sjov, men de har det sjovt, mens de arbejder.
Virksomhedens kultur er flad, fri og meget motiveret.

Jobbet
Opgaverne som Projektchef/Entreprisechef består hovedsageligt i at forestå projektledelse og, drive væksten både i HT-området og på det øvrige Sjælland samt medvirke i det strategiske salgsarbejde.
Du er selv en del af det daglige salgsarbejde og formår at skabe, planlægge, gennemføre og integrere strategisk salgsarbejde samt fastholdelse af eksisterende kunder.

Du får en unik mulighed for at træde direkte ind i et meget velfungerende entrepriseteam. Teamet håndterer alle deres mange separate projektaftaler.

Du vil blive ansvarlig for din egen projektportefølje og dit eget projektteam, og du kommer til at indgå i ledergruppen samt du er god til projektledelse samt styre byggemøder og indkøb. Konkret skal du som ny projektchef sikre en styret proces af afslutningen på nye store projekter og sikre kommende projekter.

Faglige kompetencer
Det er en fordel, at du har en el-teknisk uddannelse og erfaring med denne.
Du har erfaring med salgs- og projektarbejde, og du kan skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde med ledelsen og medarbejderne.
Dansk og Engelsk er et krav.

Personlige kompetencer
Som person besidder du et stort drive, et højt engagement, og en proaktiv positiv tilgang til opgaverne, og kan stå inde for ”Ordentlighed”.
Du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre.
Du tænker struktureret og analytisk - men også visionært, og du handler praktisk - ligesom du evner at se muligheder, og kan gennemskue konsekvenser.
Du er synlig og aktiv i processerne, og god til at kommunikere, da det er vigtigt at virksomhedens medarbejdere kan inddrages i vision, strategi og værdier.

Virksomheden tilbyder
Du tilbydes en spændende post i en dynamisk og meget velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på virksomhedens fortsatte vækst.

Attraktiv fast løn, bonus, pension og evt. bil.

ERHR/Effektiv Rekruttering forestår denne opgave, hvorfor al henvendelse skal ske hertil.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Folmann på 21 21 64 64

Alle ansøgninger skal oploades via ERHR´s hjemmside - ansøgninger som sendes direkte via mail, accepteres ikke.

Samtaler afholdes løbende

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T:
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Sales Manager, Professional Business Unit
Husqvarna
Are you the strong leader who is all into strategic change management, sales planning, and implementation of strategic goals, then you might be the one we are looking for. Husqv...
Key Account Manager
Gardena
Kan du dit relationsarbejde til fingerspidserne, og har du øje for udvikling og ledelse, der løfter forretningen, så er det måske dig, vi søger. GARDENA er en del af Husqvarna G...
Business Controller
Husqvarna Group A/S
Are you ready to take on the role as a hands-on business controller in a market-leading group and act as sparring partner to the Head of Country? Then you might be the one we ar...
Menswear Design Manager (Smart)
Jack & Jones
Work Location: Beijing or Shanghai Are you a Creative Designer with 8-10 years of menswear design experiences? Have proven track record with different brands in fashion industry...
Butikschef
Rotpunkt Kolding
Vi søger en ambitiøs Butikschef til Rotpunkt Køkkens succesfulde butik i Kolding.  Ønsker du et job, hvor du får selvstændigt ansvar for at drive en butik med høj-kvalitetsprodu...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top