DANSK

PROJEKTDRIFTSCHEF

MAKE:NET A/S

Til vores kunde make:net a/s i Storkøbenhavn, søger vi en erfaren og El-branchekendt Projektdriftschef, der får det fulde ansvar for driften af udførelsesdelen (projekter og entrepriser) i virksomheden. Den nye Projektdriftschef overtager ansvaret fra den nuværende ejer, der ønsker at fokusere på andre udviklingsområder i virksomheden.

Om virksomheden

make:net a/s er centralt beliggende i Storkøbenhavn – og er et større succesfuldt Elinstallatørfirma med mere end 20 års erfaring og +70 ansatte som dækker både timelønnede og funktionærer.

Hovedområdet og kerneydelsen er primært udførsel af erhvervsprojekter og større entrepriser, Sekundært er serviceopgaver, herunder overvågning (TVO), kommunikation, bolignetværk, brand- og tyverisikring (ABA) samt stærkstrømsinstallationer.

I make:net a/s bruges udelukkende produkter af højeste kvalitet, og der stilles høje krav til alle leverandører, både kvalitets- og miljømæssigt. Alle medarbejdere har selvstændigt ansvar og får lov til at udleve den nødvendige og rigtige faglighed.

Du vil mærke at make:net a/s udlever sunde værdier

 • make:net a/s og medarbejderne er kendt som en værdsat samarbejdspartner og en autoriseret el-installatør der stiller krav til et højt fagligt niveau og ekspertise

 • frihed under ansvar og fleksibilitet udleves og praktiseres i det daglige. Til gengæld forventes det, at alle møder ind og gør sit bedste hver dag. Der er forventning om, at alle udfordrer status quo

 • make:net a/s tænker miljøet ind i hverdagen og løsningerne skal være så gode for miljøet som muligt

 • organisationsstrukturen er flad, kulturen er fri og meget delegerende og motiverende for alle medarbejdere. Du bliver derfor en del af et ambitiøst men afslappet miljø, hvor alle behandler hinanden ordentligt. Alle har ansvar for skabe en høj fælles arbejdsglæde.

Om jobbet

Stillingen som Projektdriftschef er nyoprettet og du refererer til ejeren/adm. direktør. Du tilbydes et spændende driftsansvar, der spænder over projekt- og entreprisestyring til bemanding og rekruttering.

Du har ligeledes ansvaret for at samspillet fungerer til dagligt og på kryds af virksomheden - både på ledelsesplan, medarbejderplan og med bemandingsplan. Det er derfor vigtigt, at du i denne rolle kan bevare overblikket og binde trådene sammen i det tværfaglige arbejdsfelt og den daglige drift.

Dine opgaver og ansvarsområder:

 • Overordnet projekt- og entreprisestyring samt planlægning af detailopgaver

 • Rekruttering af nye medarbejdere til projekter og entrepriser, herunder projektledere, timelønnede og lærlinge

 • Medarbejderudvikling og fastholdelse

 • Efteruddannelse, herunder implementering af ny lærlingeuddannelse

 • Bemanding af projektledere, montører og lærlinge

 • Tage del i det daglige salgsarbejde og fastholdelse eksisterende kunder.

Faglige kompetencer

 • El-teknisk baggrund som eks. El-ingeniør, El-installatør eller Maskinmester.

 • Erfaring med gennemførelse af projekter og entrepriser indenfor el-branchen.

 • Erfaring med rekruttering af timelønnede og viden om denne personalegruppe.

 • Kan skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde med øvrig ledelse og medarbejderne.

 • Erfaring med at planlægge driften af den udførende del og drive en professionel el-håndværkervirksomhed med et højt fagligt niveau.

 • Det er et krav, at du kan begå dig uproblematisk både på Dansk og Engelsk i skrift og tale.

Personlige kompetencer

 • Du har et stort drive, et højt engagement, og en proaktiv positiv tilgang til opgaverne.

 • Du kan stå inde for ”ordentlighed” i alt hvad der gøres.

 • Du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere og motivere samt uddelegere dine opgaver.

 • Du tænker struktureret og analytisk - og også visionært. Du handler praktisk og pragmatisk - ligesom du evner at se muligheder og kan gennemskue konsekvenser og risici ved indsatser og handlinger.

 • Du er som person naturlig synlig og aktiv i hverdagen og i arbejdsopgaverne. Du er god til at kommunikere og informere, da det er vigtigt for make:net a/s, at virksomhedens medarbejdere inddrages i hverdagen.

Du tilbydes

Du kan se frem til en spændende og markant position i en dynamisk og meget velrenommeret virksomhed, hvor du får en vigtig rolle i og stor indflydelse på virksomhedens fortsatte drift, succes og vækst. For den rette vil der være et attraktivt potentiale for personlig karriereudvikling.

Du får mulighed for at få en attraktiv fast løn som forhandles ud fra kvalifikationer, bonusordning, pension og bilordning.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette

Sådan søger du stillingen

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor al henvendelse skal ske til os. Ansøgninger og CV skal uploades via vores hjemmeside.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Lars Toft tlf. 2722 5420.

Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du, at…

make:net a/s gør en kæmpe forskel i at hjælpe med at uddanne nye i el-faget, idet MAKE:NET løbende har et tocifret antal lærlinge under uddannelse.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T:
M: +45 27225420

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Salgschef
Kjærulf Pedersen A/S
Erfaren og visionær salgschef. Du er udstyret med en eminent evne til at forstå kunderne. Du ser mulighederne, og sammen med dit team får du tingene til at ske. Derfor er det må...
Indkøber
Drømmeland
Besidder du den perfekte kombination af analytisk mindset og kommerciel kreativitet. Så er du måske den, vi leder efter. Drømmeland er en veletableret, landsdækkende kæde beståe...
Senior Category Buying Manager
Vero Moda
Work Location: Beijing, China Do you have at least 8 years experience in womenswear's souring, product development and buying especially with denim, leather, knit & jersey,...
Projektdriftschef
make:net a/s
Virksomheden er centralt beliggende i Storkøbenhavn – og er et succesfuldt mellemstort Elinstallatørfirma med mere end 20 års erfaring.
Senior Fashion Graphic Designer
Location: Shanghai Are you a commercial minded, creative fashion graphic designer? Do you have 3+ years' experiences in fashion graphic design for contemporary menswear or l...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top