DANSK

ERHVERVSKONSULENT TIL ROTPUNKT KØKKEN ERHVERV

Vi søger en erfaren og driftig Erhvervskonsulent til Rotpunkt Erhverv Jylland

Vil du sælge markedets bedste og mest bæredygtige køkkener og inventar til boligforeninger og håndværksmestre og andre erhverv?

Brænder du for at opsøge både nye og eksisterende erhvervskunder, sælge og lukke ordrer?

Har du et bredt netværk indenfor erhverv såsom boligforeninger, håndværksmestre, entreprenører, boligudviklere mv.?

Hvis ja - så er det netop dig, der kan blive den nye eftertragtede Erhvervskonsulent i Rotpunkt Erhverv.

I Rotpunkt Erhverv har vi travlt, for vores køkkener og inventar efterspørges af mange. Derfor søger vi endnu en Erhvervskonsulent til vores erhvervsteam, som skal være med til at løfte salget endnu mere.

Om Rotpunkt
Rotpunkt producerer flotte højkvalitets CO2 neutrale og svanemærkede køkkener og inventar. Rotpunkt sælges til privatkunder igennem vores 12 flotte butikker samt via Rotpunkt Erhverv til erhvervssegmentet, såsom boligforeninger, håndværksmestre, typehusfirmaer mv. Rotpunkt har markedets største udvalg af køkken og inventar med flest standardfarver, bordplader, armaturer og bæredygtige materialer på tværs af køkken- og inventaruniverset. Med Rotpunkt’s certificerede miljøprofil er der masser af fordele ved at indrette med Rotpunkt inventar. Rotpunkt producerer og sælger nemlig markedets mest bæredygtige inventar der scorer højeste point både i DGNB og Svanemærke certificering. Derfor er Rotpunkt køkken oplagt som leverandør til fremtidens bæredygtige boliger.

Erhvervskonsulentrollen hos Rotpunkt Erhverv
Du får tilknytning til Rotpunkt Erhverv i Tilst ved Aarhus, og du får, i tæt samarbejde med dine erhvervskolleger, hele landet som dit salgsområde. Dit hovedfokus vil være at udbygget salget i Jylland.

Du får ansvar for at videreføre, opbygge og pleje din egen erhvervsportefølje bestående af boligforeninger, håndværks- og tømrermestre, boligudviklere, typehusfirmaer m.v. Herunder sikre:

  • En gennemgående høj kommunikation med kunden
  • Projektplanlægning med korrekt bestilling, rettidig montering og aflevering til tiden
  • En proaktivitet og løse udfordringer der måtte opstå, inden kunden oplever dem
  • En optimal økonomi for dine projekter.

Rotpunkt tilbyder dig et job med frihed under ansvar. Dine nye kolleger i erhvervsteamet er et humørfyldt, meget kompetent og (salgs)skarpt team, hvor man sparrer med hinanden og ligeledes har et rigtig godt socialt sammenhold.

Rotpunkt giver dig plads til at skabe synlige resultater. Så hvis du er målorienteret, har energi og vil fremad, har du mulighed for at skabe dig et fantastisk job her.

Du kommer til at referere til Erhvervschefen, der også har base i Tilst.

Faglige kvalifikationer
Du har erfaring som erhvervskonsulent og du er den konsulenttype kunderne godt kan lide at få besøg af og handle hos. Så glem pistolen og indtag i stedet salget med den karismatiske og empatiske side. Du kan lide salgsprocessen og ved, at den kan tage både kort og lang tid. Du er derfor omhyggelig, vedholden og ihærdig. Du har naturligvis brancheerfaring indenfor Køkken og Inventar.

Uanset ovenstående forventer vi, at du …

  • kommer med et netværk af kunder og opbygget kundeportefølje, så du kan opnå salg fra første dag
  • kender boligforeninger, håndværks- og tømrermestre, boligudviklere og typehusfirmaer m.v. og ved hvilke faktorer og dynamikker der gør sig gældende hos disse kundegrupper
  • har et naturligt og imødekommende sælger-gen, godt købmandskab og præget af ordentlighed og sund fornuft
  • kan identificere nye salgsmuligheder og mersalg til eksisterende og nye kunder
  • opbygger og vedligeholder relationer igennem en kompetent rådgivning og vejledning, så kunden ikke er i tvivl om at Rotpunkt er det rette køkkenvalg
  • har en grundlæggende forståelse for køkkenindretning og køkken-tegneprogram.

Din personlighed
Ligesom det eksisterende erhvervsteam, er du den tillidsskabende type med et glimt i øjet og har let ved at skabe nye kontakter, der bliver til nære kunderelationer. Udover et højt energiniveau besidder du en høj grad af disciplin og trives med stor selvstændighed.

Kort og godt, så er du målorienteret og ambitiøs både på virksomhedens og egne vegne.

Rotpunkt Erhverv tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer + pension og mulighed for bonus. Kørsel i egen bil og kørselsgodtgørelse.

Sådan søger du
ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores rekrutteringssystem. Send derfor din ansøgning ved at klikke på ‘søg job’. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200 eller tlj@erhr.dk.

Ansøgningsfrist
Snarest muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tim Lykke Jensen

E: tlj@erhr.dk
T: 86800111
M: 54552200

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projektchef/Entreprisechef, El, KBH
INSTALLATIONSVIRKSOMHED
Virksomheden er centralt beliggende i Storkøbenhavn – og er et succesfuldt mellemstort Elinstallatørfirma med mere end 20 års erfaring.
Projektleder, Byggeri, Midtjylland
Projektleder i en dynamisk bygge virksomhed, som primært bygger bæredygtigt
Projektleder i en dynamisk bygge virksomhed, som primært bygger bæredygtigt
Projektleder, Industri, Kolding
Du bliver overordentlig ansvarlig for komplette projektforløb fra konceptudvikling til, udvikling, konstruktion og produktionsplanlægningen i et tværorganisatorisk samarbejde.
Projektleder til klima- og anlægsprojekter - Skive Vand A/S
Skive Vand A/S søger projektleder til klima- og anlægsprojekter Brænder du for at blive en del af en bæredygtig og robust vandhåndtering i Skive Kommune? Kunne du tænke dig at v...
Erhvervskonsulent til Rotpunkt Køkken Erhverv
Vil du sælge markedets bedste og mest bæredygtige køkkener og inventar til boligforeninger og håndværksmestre og andre erhverv? Brænder du for at opsøge både nye og eksisterende...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top