DANSK

IT SUPPORTER

IHM A/S

Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde i en fortsat positiv udvikling og søger derfor 2 IT supportere til service, support, installation og vedligeholdelse af high-end kommunikationsudstyr til kritiske funktioner.

Din rolle

Efter en grundig og intensiv oplæring i IHM’s systemer og produkter, vil din primære opgave være at indgå i service- og supportteamet som er en essentiel del af IHM’s forretning. Her skal du medvirke til servicering af diverse kommunikationssystemer og -udstyr samt yde support såvel intern som eksternt.

Vi forventer du kan sætte dine kompetencer i spil og kunne varetage en rolle som projektleder ved installation af nye anlæg, opdatering af eksisterende anlæg, ligesom du skal bidrage aktivt med din viden og ekspertise i forbindelse med opbygning og sluttest af diverse kommunikationssystemer og -løsninger.

Da IHM leverer kritisk kommunikationsudstyr til bl.a. brand og redning vil du skulle indgå i en vagtordning hver 4-5 uge. Vagter er typisk af en uges varighed hvor du står til rådighed. En stor del af opgaver forbundet med vagtordningen kan løses hjemmefra, men det kan til tider være nødvendigt løse opgaver on-site hos kunderne.

Faglige kvalifikation

Vi forventer du har en relevant teknisk baggrund som elektronikmekaniker, -tekniker, IT supporter eller lign. og 4-5 års erfaring inden for dit felt. Endvidere har du et indgående kendskab til netværk, konfiguration af netværk, viden om fejlretning på PC på modulniveau ligesom du har solid erfaring med Windows 10/11 og gerne Windows servere på brugerniveau.

Har du kendskab til SQL servere på bruger- og opsætningsniveau vil det være end fordel ligesom kendskab til moderne kommunikationsudstyr vil det være en fordel men ikke et krav.

Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har erfaring med selvstændigt at implementere løsninger.

Personlige kompetencer

Som person er du proaktiv – ser muligheder frem for begrænsninger – og du er villig til at sætte dine mange kompetencer i spil.

Du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst men anerkender også værdien af at indgå i et team og i fællesskab nå målene. Du er struktureret og parat til at tage ansvar. Du evner at holde hovedet koldt i pressede situationer og samtidig holde humøret højt.

Du har solide kommunikative evner og kan begå dig flydende på dansk i både skrift og tale, ligesom du kan begå dig på engelsk ligeledes i skrift og tale.

En forudsætning for at tiltræde stillingen er at du kan sikkerhedsgodkendes og i forbindelse med søgningen bedes du medsende straffeattest.

Du tilbydes

Du kommer til en virksomhed med et spændende og inspirerende miljø, hvor du sammen med 20 andre kolleger, vil have mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.

Konkurrencedygtig løn og pension som forhandles individuelt samt sundhedsforsikring og en attraktiv kantineordning.

Vagt og tilkald afregnes efter fast takst og der stilles bil til rådighed i vagtperioder.

Sådan søger du:

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på 60 22 44 77 eller ke@erhr.dk. Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kim Engmark

E: ke@erhr.dk
T:
M: 60224477

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Key Account Manager
Texim Nordic
Er du god til at skabe og fastholde langsigtede relationer, trives du med det lange seje træk som kan være forbundet med salg af innovative tekniske løsninger, så er du måske de...
Experienced HR Manager
Drømmeland/Swiss Sense
Do you possess both extensive organisational HR experience and a great pioneer spirit? Then you might just be the one we are looking for. 2021 Sleep specialist Swiss Sense, a Du...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Key Account Manager - B2B - Sjælland
Anonym
Vores kunde handler med velkendte kvalitetsprodukter indenfor kaffeautomater/maskiner og ingredienser.
Fashion Design Director
A womenswear brand
Work location: Beijing, China Are you an experienced Innovative Design professional with 10+ years of experience in designing trend-forwarding womenswear? Do you have experience...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top