DANSK

KEY ACCOUNT MANAGER

TEXIM NORDIC

Er du god til at skabe og fastholde langsigtede relationer, trives du med det lange seje træk som kan være forbundet med salg af innovative tekniske løsninger, så er du måske den vi søger til en stilling som Key Account Manager hos Texim Nordic.

Texim er blandt de førende niche distributører af high-tech elektronikkomponenter, -moduler, -løsninger og systemer i Europa. Fra hovedkontoret i Holland og salgskontorer i Belgien, Tyskland, UK, Østrig, Italien og Danmark betjener Texim er meget bredt udsnit af den professionelle elektronikindustri i Europa.

Rollen:

Som Key Account Manager hos Texim indgår du i et mindre nordisk team, som arbejder med komplekse løsninger til kunder i primært Danmark og Finland. Det forventes at du efter en grundig introduktion, kan håndtere en tildelt kundeportefølje og gennem dit daglige virke, kan medvirke til at den udbygges i et kontrolleret tempo.

Du kommer til at arbejde med dine kunder under hele processen og du skal gennem dine relationer og kontakter, sikre der konstant er fremdrift i opgaverne. En opgave er først tilendebragt når levering har fundet sted, hvilket betyder at du følger hele processen, herunder også supply chain delen.

Du må forvente at skulle sætte dine såvel kommunikative som analytiske og tekniske kompetencer i spil når du skal tilvejebringe løsninger for dine kunder, hvorfor det er vigtigt at kunne se helheden og til tider kunne ”læse” kundernes tanker og omsætte disse til løsningsforslag.

Du må forvente at skulle deltage i relevante udstillinger, seminarer og messer, prirt i Danmark.

Du refererer til den nordiske chef som er placeret i København.

Personlige kompetencer:

Du er en dygtig rådgiver og du brænder for salg af tekniske løsninger. Du er vant til at arbejde langsigtet med dine opgaver og bliver ikke slået ud af kurs hvis ikke tingene går helt som forventet. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, men er ikke bange for at trække på relevante kompetencer i organisation for i fællesskab at nå i mål. Og du forstår vigtigheden af at kunne udvikle og eksekvere på egne salgsstrategier.

Du er god til at knytte relationer og vedligeholde disse. Du er involverende og anerkender vigtigheden af at aflevere kvalitetsløsninger til aftalt tid. Du evner også at præsentere og argumentere for valgte løsninger og du er en aktiv sparring – såvel teknisk som kommercielt – for dine kunder.

Du har en proaktiv tilgang til dine opgaver og dine kolleger. Du er rolig af natur og er i høj grad selvkørende og du har et kreativt mindset.

Faglige kompetencer:

Vi forstiller os at du…

  • Har en relevant teknisk/kommerciel baggrund inden for elektronik, gerne med en vis viden om Texims produktportefølje som dækker display, embedded og industrielle computere, trådløs kommunikation m.v.
  • God forståelse for B-t-B markedet, 4-5 års erfaring og gerne med et vist netværk, men ikke nødvendigvis et krav.
  • Kan omsætte kundernes forventninger og applikationer til produkter og løsninger i tæt samarbejde med dine kolleger i Texim.
  • Er velbevandret i Office-pakken, primært Excel, og taler dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Texim Nordic tilbyder:

For den rette person vil der være rigtig gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling i en dynamisk og voksende virksomhed og du vil modtage en grundig oplæring i Texims produkter fra såvel danske kolleger som fra hovedkontoret i Holland.

Du arbejder fra dit hjemmekontor, indledningsvist på en tildelt kundeportefølje i Danmark, som du over tid skal sikre udbygges.

Konkurrencedygtig løn og bonusordning som forhandles individuelt og stort fokus på ”work-life-balance”.

Ansøgning

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Vil du vide mere om Texim Nordic, finder du virksomhedens hjemmeside her: https://www.texim-europe.com

Har du spørgsmål eller ønsker noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på 60224477 eller ke@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kim Engmark

E: ke@erhr.dk
T:
M: 60224477

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Key Account Manager
Texim Nordic
Er du god til at skabe og fastholde langsigtede relationer, trives du med det lange seje træk som kan være forbundet med salg af innovative tekniske løsninger, så er du måske de...
Experienced HR Manager
Drømmeland/Swiss Sense
Do you possess both extensive organisational HR experience and a great pioneer spirit? Then you might just be the one we are looking for. 2021 Sleep specialist Swiss Sense, a Du...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Key Account Manager - B2B - Sjælland
Anonym
Vores kunde handler med velkendte kvalitetsprodukter indenfor kaffeautomater/maskiner og ingredienser.
Fashion Design Director
A womenswear brand
Work location: Beijing, China Are you an experienced Innovative Design professional with 10+ years of experience in designing trend-forwarding womenswear? Do you have experience...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top