DANSK

SALGSINGENIØR TIL STÆRKSTRØMSLØSNINGER

WEXØE A/S - POWER DIVISION.

Kommerciel person til salg af stærkstrømsløsninger til elforsyning i Jylland/Fyn.

Wexøe er en 100% dansk ejet virksomhed, som siden 1958 har skabt sig en markant position på det danske marked. Wexøe er i dag blandt de førende udbydere af specialløsninger baseret på stærke brands og rådgivning inden for områderne el- og datainstallationer, stærkstrøm og automatisering. Forretningen bygger på langsigtede relationer og meget høj faglig kompetence.

Wexøe søger en Salgsingeniør som kan træde ind i et teknisk og kommercielt team der udvikler og leverer nogen af branchens bedste løsninger til bane- og elforsyning samt dele af industrien som helhed.

Din rolle.

Du skal engageret og aktivt vedligeholde og udvikle din kundeportefølje i segmentet elforsyning. Du vil få ansvaret for en eksisterende kundeportefølje som skal udbygges og du skal i samarbejde med kolleger og et internationalt partnernetværk medvirke til at drive forretningsudviklingen.

Der er tale om produkter, der spænder fra kabeltilbehør til transformere og du skal være parat til at påtage dig en rolle som produktansvarlig med kontakten til samarbejdspartnere, ligesom det forventes at du deltager på relevante messer og udstillinger i Danmark.

Det geografiske område er Jylland/Fyn og du bliver, med reference til Divisionschefen for Power divisionen, en væsentlig aktør i Wexøe´s rolle på markedet og du vil være med til at præge dagsordenen. Du vil opleve store frihedsgrader og en rummelig virksomhed med højt til loftet og fokus på indfrielse af FN’s Verdensmål.

Faglige kompetencer.

For at lykkes i stillingen forestiller vi os, at du…

  • Har en relevant el-teknisk baggrund på ingeniør eller el-installatør niveau. Har du suppleret med en kommerciel overbygning vil det bestemt være en fordel, men ikke et krav, men det er vigtigt at du har en god forretningsforståelse.
  • Du er ikke bange for at sætte dine faglige kompetencer i spil og du forstår at engagere dig som kundernes rådgiver og du er nysgerrig på ny teknologi.
  • Du har solid erfaring med b-t-b salg til el-branchen/el-forsyningsbranchen og du evner at navigere på det danske marked.
  • Er fortrolig med udarbejdelse af tilbud med behørig dokumentation af såvel teknisk som kommerciel art.

Personlige kompetencer.

Som person er du udadvendt og energisk og du trives med at skabe og vedligeholde relationer. Du forstår at sætte mål og forfølge dem og du motiveres af at sætte barren højt og ikke mindst er du forretnings- og resultatorienteret og trives med at blive målt på indsatser og resultater.

Du arbejder struktureret og selvstændigt med øje for detaljen men mister ikke det store overblik. Du har fokus på kvaliteten i det du leverer og forstår vigtigheden af bæredygtige tekniske løsninger. Du er proaktiv og en solid sparringspartner for dine kunder, du forstår at skabe værdi for kunderne og du trives i spændingsfeltet mellem kunder og leverandører.

Du har gode kommunikative evner og du begår dig fejlfrit på dansk og engelsk i både skrift og tale og du er parat til at tage ansvar.

Wexøe tilbyder

Du bliver en del af et særdeles kompetent team i stærkstrømsdivisionen Power, hvor du skal medvirke til den fortsatte positive udvikling som divisionen befinder sig i. For den rette vil der være gode muligheder for at udvikle sig både personligt og fagligt.

Du arbejder som udgangspunkt ud fra kontoret i Vejle.

Konkurrencedygtig løn, bonus og pension, som forhandles individuelt, sundhedsforsikring, firmabil og de nødvendige værktøjer samt jævnlige sociale og sportslige arrangementer m.m.

Sådan søger du:

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på 60 22 44 77 eller ke@erhr.dk. Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kim Engmark

E: ke@erhr.dk
T:
M: 60224477

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Key Account Manager
Texim Nordic
Er du god til at skabe og fastholde langsigtede relationer, trives du med det lange seje træk som kan være forbundet med salg af innovative tekniske løsninger, så er du måske de...
Experienced HR Manager
Drømmeland/Swiss Sense
Do you possess both extensive organisational HR experience and a great pioneer spirit? Then you might just be the one we are looking for. 2021 Sleep specialist Swiss Sense, a Du...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Key Account Manager - B2B - Sjælland
Anonym
Vores kunde handler med velkendte kvalitetsprodukter indenfor kaffeautomater/maskiner og ingredienser.
Fashion Design Director
A womenswear brand
Work location: Beijing, China Are you an experienced Innovative Design professional with 10+ years of experience in designing trend-forwarding womenswear? Do you have experience...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top