DANSK

SOFTWAREUDVIKLER C#/.NET

IHM A/S

Den passionerede softwareudvikler - som kan gøre en forskel for fremtidens kommunikation.

Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde i en fortsat positiv udvikling og søger derfor softwareudvikler som behersker C# / .NET.

Din rolle

IHM har en række egenudviklede kommunikationsplatforme, som danner grundlaget for nuværende og fremtidige systemer og løsninger inden for det der betegnes som missionskritisk kommunikation. Disse løsninger sælges i både ind- og udland.

Efter en grundig introduktion til IHM’s systemer, produkter og løsninger bliver du en del af et mindre udviklingsteam, hvor du skal sætte din viden og kompetencer i spil i udviklingen af disse systemer.

Du vil være en væsentlig aktør i udviklingen fra idé over specifikationer til færdigt produkt, ligesom du vil få en væsentlig rolle og ansvar i efterfølgende test, implementering, vedligeholdelse og modning.

Ud over nyudvikling vil du tillige skulle bistå med vedligeholdelse og forbedring af eksisterende løsninger og produkter, både klient- og serverorienteret primært i .NET.

Faglige kvalifikation

Vi forventer du har en relevant teknisk baggrund/videregående uddannelse og minimum 4-5 års erfaring med C#/.NET og har du tillige erfaring med webbaserede løsninger vil det være en fordel. Du kan dokumentere gode resultater inden for dit felt og er fortrolig med komplekse opgaver så du selvstændigt kan drive udviklingsopgaver.

Du anerkender vigtigheden af strukturerede processer, versionskontrol, kodetest, dokumentation m.v. Kendskab til agile principper og versionsstyringsværktøjer vil være en fordel.

Du brænder for dit fag og ønsker løbende at holde dig ajour med det nyeste inden for dit område og på den lidt længere bane kunne du se dig selv som ”Product owner”.

Personlige kompetencer

Som person er du proaktiv – ser muligheder frem for begrænsninger – og du er villig til at sætte dine mange kompetencer i spil. Du forstår at prioritere din tid optimalt, arbejder systematisk og vedholdende og afleverer til tiden.

Du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst men anerkender også værdien af at indgå i et team og i fællesskab nå målene. Du er struktureret og parat til at tage ansvar, kan omsætte teori til praktik og ikke mindst evner du, at holde hovedet koldt i pressede situationer og samtidig holde humøret højt.

Du har solide kommunikative evner og kan begå dig flydende på dansk i både skrift og tale, ligesom du kan begå dig på engelsk ligeledes i skrift og tale.

En forudsætning for at tiltræde stillingen er at du kan sikkerhedsgodkendes og i forbindelse med søgningen bedes du medsende straffeattest.

Du tilbydes

Du kommer til en virksomhed med et spændende og inspirerende miljø, hvor du sammen med 25 andre kolleger, vil have mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Omgangstonen er uformel og der er ikke langt fra idé til eksekvering.

Konkurrencedygtig løn og pension som forhandles individuelt samt sundhedsforsikring, fleksordning og en attraktiv kantineordning.

Sådan søger du:

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på 60 22 44 77 eller ke@erhr.dk. Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kim Engmark

E: ke@erhr.dk
T:
M: 60224477

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Key Account Manager
Texim Nordic
Er du god til at skabe og fastholde langsigtede relationer, trives du med det lange seje træk som kan være forbundet med salg af innovative tekniske løsninger, så er du måske de...
Experienced HR Manager
Drømmeland/Swiss Sense
Do you possess both extensive organisational HR experience and a great pioneer spirit? Then you might just be the one we are looking for. 2021 Sleep specialist Swiss Sense, a Du...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Key Account Manager - B2B - Sjælland
Anonym
Vores kunde handler med velkendte kvalitetsprodukter indenfor kaffeautomater/maskiner og ingredienser.
Fashion Design Director
A womenswear brand
Work location: Beijing, China Are you an experienced Innovative Design professional with 10+ years of experience in designing trend-forwarding womenswear? Do you have experience...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top