DANSK

VVS-RÅDGIVER

KUBEN MANAGEMENT A/S

Har du erfaring som VVS-rådgiver, og er du på udkig efter at arbejde med teknisk bygherrerådgivning? Så er du måske den, vi søger.

Kuben Management er en af byggebranchens førende bygherrerådgivere, og hvert år bidrager virksomheden til virkeliggørelsen af et stort antal byggesager – fra nybyggerier og renoveringer til driftsoptimering. Kunderne omfatter bl.a. boligorganisationer, kommuner, regioner, private investorer, kapitalfonde og pensionskasser. Visionen er at være deres foretrukne samarbejderpartner.

Kuben Management arbejder for at gøre en forskel for kunderne såvel som for samfundet ved at bidrage til at skabe holdbare og bæredygtige løsninger, hvor mennesker kan trives og lykkes.

Det har du mulighed for at blive en del af, da der nu er en stilling som VVS-rådgiver til vores Københavnskontor.

Du kommer til at referere til forretningschefen for Investor og Erhverv med København som dit primære arbejdssted. Der kan dog forekomme arbejdsopgaver i begrænset omfang i andre dele af landet.

Rollen

Som VVS-rådgiver hos Kuben Management kommer du til at arbejde selvstændigt med flere projekter, hvor du skal sikre fremdrift og følge op på, at de indgåede aftaler overholdes. Du får brug for din solide erfaring fra opgaver med projektering af varmeanlæg, vand- og afløbsinstallationer og mindre ventilationsanlæg, samt din erfaring med at udføre fagtilsyn og foretage varmetabsberegninger, når du skal stå på mål for din rådgivning både overfor dit specialistteam i baglandet og overfor bygherren.

Du kommer også til at skulle indgå i flere tværfaglige samarbejder. Som medarbejder hos Kuben Management får du nemlig mulighed for at blive en del af en netværksorganisation, hvor det at være rådgiver er i højsædet. Teamet gennemfører projekter sammen, og sparring samt videndeling er en fast bestanddel af arbejdet. Det er en stærk værdi for virksomheden, at man med fælles kompetencer står stærkest.

Du får med andre ord brug for dit stærke faglige fundament og dine gode formidlingsevner, når du skaber løsninger i byggeprojekter sammen med kunder og kollegaer.

Personlige kompetencer

Du er systematisk og har stor ansvarsfølelse både i forhold til dine projekter, og over for dine samarbejdspartnere. Du indgår engageret i tværfaglige samarbejder, hvor bæredygtighed er en naturlig del af hverdagen og projekterne. Du kan arbejde selvstændigt og trives med at have ansvaret for at eksekvere det gode projekt.

Som person er du en holdspiller, der er god til at knytte og vedligeholde relationer. Du lægger vægt på, at kvaliteten af dit arbejde er i orden, herunder også at du sikrer en professionel kommuniktaion med alle involverede parter.

Faglige kompetencer

Du arbejder med et stærkt afsæt i den tekniske baggrund og formår at formidle denne til bygherrer såvel som kollegaer. Vi forestiller os desuden, at du…

  • Er uddannet VVS-ingeniør, bygningskonstruktør, maskinmester eller lign.
  • Har solid erfaring med projektering, byggestyring og projektledelse inden for dit fagfelt.
  • Har minimum 5-6 års erfaring (f.eks. fra en projekteringsafdeling i et rådgivende ingeniørfirma, installatørfirma).
  • Gerne erfaringer med overordnet infrastruktur så som fjernvarme, forsyningsselskaber mv.
  • Har gode kommunikationsevner i dansk, både mundtligt og skriftligt.
  • Indgår ubesværet i samarbejde på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere.
  • Du har lyst til at bruge din faglig viden bredere som bygherrerådgiver

Kuben Management tilbyder

Du bliver en del af et dedikeret bygherrerådgivningsfirma med 140 medarbejdere fordelt på tre kontorer i København, Kolding og Aalborg. Virksomheden er en del af NRGI-koncernen, der beskæftiger ca 1.500 medarbejdere på landsplan.

Som kollega i Kuben Management får du mulighed for at udvikle dig i professionelle rammer.

Virksomheden har et fællesskab præget af høj faglighed, engagement og stor samarbejdsvilje, og rummer både arkitekter, ingeniører, sociologer, økonomer, maskinmestre og bygningskonstruktører. Alle er engagerede, kompetente og humoristiske teamplayers, som begejstres let af egne og kollegers succeser, og dem er der heldigvis en del af.

Omgangstonen er uformel og virksomheden har stort fokus på trivsel, ærlighed, etik, og godt kollegaskab. Kuben Management lægger vægt på frihed under ansvar, og at der er god balance mellem arbejde og privatliv. På kontoret i København er der 80 medarbejdere i åbent kontorlandskab med plads til sparring, humor og vidensdeling.

Du får desuden adgang til kantineordning, massageordning og fælles fredagsmorgenmad, som bidrager til et godt arbejdsmiljø. Der holdes jævnligt faglige og sociale arrangementer, julefrokost og sommerfest samt en fælles udviklingsdag for alle medarbejdere i Kuben Management. Derudover er der en aktiv personaleforening, der arrangerer alt fra mountainbiketure, kulturelle indslag og escape room-events til vin- og ølsmagning.

Ansøgning

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Vil du vide mere om Kuben Management, finder du virksomhedens hjemmeside her: https://kubenman.dk/

Har du spørgsmål eller ønsker noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27225420 eller lt@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T:
M: +45 27225420

Jessi Ji

E: jj@erhr.dk
T:
M: 61315847

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Sales Manager, Professional Business Unit
Husqvarna
Are you the strong leader who is all into strategic change management, sales planning, and implementation of strategic goals, then you might be the one we are looking for. Husqv...
Business Controller
Husqvarna Group A/S
Are you ready to take on the role as a hands-on business controller in a market-leading group and act as sparring partner to the Head of Country? Then you might be the one we ar...
Key Account Manager
Gardena
Kan du dit relationsarbejde til fingerspidserne, og har du øje for udvikling og ledelse, der løfter forretningen, så er det måske dig, vi søger. GARDENA er en del af Husqvarna G...
Menswear Design Manager (Smart)
Jack & Jones
Work Location: Beijing or Shanghai Are you a Creative Designer with 8-10 years of menswear design experiences? Have proven track record with different brands in fashion industry...
Butikschef
Rotpunkt Kolding
Vi søger en ambitiøs Butikschef til Rotpunkt Køkkens succesfulde butik i Kolding.  Ønsker du et job, hvor du får selvstændigt ansvar for at drive en butik med høj-kvalitetsprodu...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top