DANSK

VVS-RÅDGIVER

KUBEN MANAGEMENT A/S

Har du nogle kilometer i benene som VVS-rådgiver og ambition om at arbejde med teknisk bygherrerådgivning? Så er du måske den, vi søger.

Kuben Management er en af byggebranchens førende rådgivere, og hvert år bidrager virksomheden til virkeliggørelsen af et stort antal byggesager – fra nybyggerier og renoveringer til driftsoptimering. Projekternes samlede anlægssum løber i de gode år op i tæt på 10 milliarder danske kroner. Kunderne tæller bl.a. boligorganisationer, kommuner, regioner, erhverv og industri.

Virksomheden er et datterselskab i NRGi’s rådgivningsdivision med afdelinger i Aarhus, København, Kolding og Aalborg og består af ca. 140 medarbejdere.

Kuben Management er drevet af engagement og ønsker at gøre en forskel for kunderne såvel som for samfundet ved at bidrage til at skabe holdbare og bæredygtige løsninger, hvor mennesker kan trives og lykkes. Det har du mulighed for at blive en del af, for der er nu en stilling ledig som VVS-rådgiver til forretningsområdet ”Bæredygtighed og Byggeri”, der er beliggende på Københavns-kontoret, som består af ca. 80 medarbejdere.

Du vil referere til forretningschefen for Bæredygtighed & Byggeri og primært have arbejdssted i København. Der kan dog forekomme arbejdsopgaver i begrænset omfang i andre dele af landet.

Rollen

Teknisk bygherrerådgivning er i Kuben Managements fortolkning det, der ligger i spændingsfeltet mellem projektering og bygherrerådgivning. Virksomheden er således både teknisk rådgiver og projekterende i nogle opgaver, mens den i andre tilfælde får hjælp til dette af andre rådgivere og i stedet varetager bygherrerådgivningen.

Når du skal fylde rollen ud som VVS-rådgiver kommer du til at arbejde selvstændigt med et eller flere projekter, hvor du skal sikre fremdrift og følge op på, at de indgåede aftaler overholdes.

Du får brug for din solide erfaring fra opgaver med projektering af varmeanlæg, vand- og afløbsinstallationer og mindre ventilationsanlæg, samt din erfaring med at udføre fagtilsyn og foretage varmetabsberegninger, når du skal stå på mål for din rådgivning både overfor dit specialistteam i baglandet og overfor bygherren.

Du får med andre ord brug for dit stærke faglige fundament og dine formidlingsevner når du skaber løsninger i byggeprojekter sammen med kunderne (bygherrerne). Herigennem er du med til at sikre kvaliteten i gennemførelsen af Kuben Managements kunders byggerier.

Personlige kompetencer

Du er en dygtig rådgiver, som indgår ansvarligt og engageret i tværfaglige samarbejder, hvor bæredygtighed er en naturlig del af virksomhedens hverdag og projekter. Du kan arbejde selvstændigt, og trives med at have ansvaret for at eksekvere det gode projekt.

Som person er du en holdspiller og god til at knytte og vedligeholde kontakter. Og du lægger selvfølgelig vægt på, at kvaliteten af dit arbejde er i orden, herunder også at dine kommunikative kompetencer, både skriftligt og mundtligt, er gode og professionelle.

Faglige kompetencer

Vi forestiller os, at du…

  • Er uddannet VVS-ingeniør, bygningskonstruktør, maskinmester eller lign.
  • Har solid erfaring med projektering, byggestyring og projektledelse inden for dit fagfelt
  • Har minimum 5-6 års erfaring (f.eks. fra en projekteringsafdeling i et rådgivende ingeniørfirma)
  • Har gode kommunikationsevner i dansk, både mundtligt og skriftligt.
  • Indgår ubesværet i samarbejde på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere.

Kuben Management tilbyder

Som kollega i Kuben Management får du mulighed for at udvikle dig i professionelle rammer. Du bliver en del af et fællesskab, der er præget af høj faglighed, engagement og stor samarbejdsvilje. Her er både arkitekter, ingeniører, sociologer, økonomer, maskinmestre og bygningskonstruktører. Alle er engagerede, kompetente og humoristiske teamplayers, som begejstres let af egne og kollegers succeser, og dem er der heldigvis er en del af.

Omgangstonen er uformel og virksomheden har høj værdi på ærlighed, etik, trivsel og godt kollegaskab. Projekterne er varierende i størrelse, kompleksitet og varighed, og der kan altid findes et projekt, som du, afhængig af din erfaring, kan være projektleder for.

Ansøgning

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Vil du vide mere om Kuben Management, finder du virksomhedens hjemmeside her: https://kubenman.dk/

Har du spørgsmål eller ønsker noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27225420 eller lt@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T:
M: +45 27225420

Jessi Ji

E: jj@erhr.dk
T:
M: 61315847

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Key Account Manager
Texim Nordic
Er du god til at skabe og fastholde langsigtede relationer, trives du med det lange seje træk som kan være forbundet med salg af innovative tekniske løsninger, så er du måske de...
Experienced HR Manager
Drømmeland/Swiss Sense
Do you possess both extensive organisational HR experience and a great pioneer spirit? Then you might just be the one we are looking for. 2021 Sleep specialist Swiss Sense, a Du...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Key Account Manager - B2B - Sjælland
Anonym
Vores kunde handler med velkendte kvalitetsprodukter indenfor kaffeautomater/maskiner og ingredienser.
Fashion Design Director
A womenswear brand
Work location: Beijing, China Are you an experienced Innovative Design professional with 10+ years of experience in designing trend-forwarding womenswear? Do you have experience...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top