DANSK

DAGLIG LEDER

GULVBUTIKKEN ERHVERV A/S

Motiveres du af muligheden for at udvikle og konsolidere en usleben diamant samt opnå muligt medejerskab? Og har du tilmed ledelseserfaring samt håndværkerbaggrund? Så er det måske dig, vi leder efter.

Siden 1990 har Gulvbutikken Erhverv A/S etableret sig som specialist i gulvløsninger til erhvervslivet. Kunderne omfatter udover private virksomheder også rådhuse, biblioteker, kulturhuse, ministerier, fagforeninger og skoler. Virksomheden foretager montering af gulve og varetager løbende vedligehold, og har især stor ekspertise inden for forskellige typer trægulve og behandling. Virksomheden har fokus på høj servicestandard, fleksibilitet og punktlighed, som sikres gennem løbende optimering og brug af udelukkende erfarne og veluddannede håndværkere og projektansvarlige.

Derudover er virksomheden meget bevidst om det miljøansvar, den bærer, og bruger derfor kun de bedste produkter på markedet med så lille belastning af miljøet som muligt.

Virksomheden har store vækstambitioner og alle forudsætninger for at realisere dem, men mangler den dygtige fagperson, som kan stå i spidsen for at drive en sund og rentabel udvikling.

For den rette kandidat, - der har en medejer i maven, er stillingen som daglig leder af virksomheden derfor en enestående mulighed for at udfolde sine ambitioner og bruge sin håndværksmæssige baggrund som afsæt for at strukturere og optimere virksomheden og dermed skabe øget økonomisk vækst.

Du kommer til at referere til bestyrelsen inklusive ejeren af virksomheden.

Arbejdsstedet er Storkøbenhavn, men da virksomheden har lager både i Storkøbenhavn og på Fyn, må du desuden påregne nogen tilstedeværelse på Fyn også.

Rolle

Som daglig leder af Gulvbutikken Erhverv A/S får du først og fremmest til opgave at skabe øget struktur i værdikæden. Det omfatter f.eks., at du står for forhandlinger bl.a. med facility managers hos kunderne samt virksomhedens leverandører, og at du skarpt prioriterer, hvilke projekter virksomheden skal tage ind. Det er vigtigt, at du sikrer overblik over pipeline og skaber et fornuftigt flow.

Du får ansvar for to konduktører og tre øvrige medarbejdere fordelt på lokationer i hovedstadsområdet og Fyn samt en række tilknyttede håndværkere, som hyres ind på projektbasis.

Grundlæggende hviler rollen på din stærke håndværksmæssige baggrund og erfaring med, hvad et godt projekt kræver for at opnå flotte resultater, tilfredse kunder, glade medarbejdere og en solid bundlinje.

Da mange af forretningsforbindelserne er udenlandske, foregår en del af kommunikationen på engelsk. Derfor er gode engelskkundskaber en nødvendighed.

Opgaver

Som daglig leder får du ansvar for aktivt at udvikle og implementere en struktur, som sikrer virksomhedens langsigtede ambition om vækst, kvalitetskrav og kundeoplevelse.

Mere specifikt skal du som daglig leder…

 • optimere forretningsstrukturen for at sikre videreudvikling og vækst
 • skabe og implementere en målrettet salgsstrategi
 • deltage aktivt i salg og eftersalg
 • forestå forhandlinger
 • gennemgå og godkende tilbud
 • motivere dit team.

Profil

Vi forventer, at du…

 • har solid erfaring med ledelse/projektledelse inden for håndværksfag
 • er analytisk, struktureret og besidder et godt overblik
 • er resultatorienteret og ambitiøs på virksomhedens og egne vegne
 • har god social forståelse samt et veludviklet, holistisk syn på hele salgs- og serviceprocessen
 • er tillidsvækkende og trives godt i samspil med andre mennesker
 • er en naturlig motivator med det ekstra gear, der skal til for at gå forrest, når resultaterne skal gøres til springbræt for yderligere vækst.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du…

 • har en håndværksmæssig baggrund kombineret med ledelse el. projektledelse
 • har en grundlæggende og solid forståelse for struktur og flow i projekter
 • er en dygtig forhandler med sans for tal
 • har gode engelskkundskaber – både skriftligt og mundtligt
 • kan dokumentere resultater fra lignende stilling.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra gulvbranchen, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med stort udviklingspotentiale.

Godt arbejdsmiljø samt en god lønpakke.

For den rette vil der endvidere være mulighed for at opnå medejerskab inden for de første 2-3 år.

Sådan søger du

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27225420 eller lt@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T:
M: +45 27225420

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Key Account Manager, Germany North
Det Gamle Apotek, Tønder
As Key Account Manager Germany at Det Gamle Apotek, you work purposefully with the development and consolidation of key accounts in the existing export market: Germany
Experienced Sales Manager
Drømmeland/Swiss Sense
Do you possess both extensive leadership experience and a great pioneer spirit? Then you might be just the one we are looking for.  2021 Sleep specialist Swiss Sense, a Dutch fa...
Daglig leder
Gulvbutikken Erhverv A/S
Motiveres du af muligheden for at udvikle og konsolidere en usleben diamant samt opnå muligt medejerskab? Og har du tilmed ledelseserfaring samt håndværkerbaggrund? Så er det må...
E-COMMERCE MANAGER, Tønder
Det Gamle Apotek A/S
Har du erfaring fra lignende stilling, og/eller relevant uddannelsesmæssig baggrund fx multimediedesigner eller digital konceptudvikler - så se hér...
Projektleder, Byggeri, Midtjylland
Rådgivende Ingeniør Virksomhed
Bliv en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt med de mest spændende byggeprojekter i Midt- og Vestjylland. Vores kunde er en stor land...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top