DANSK

INDKØBSASSISTENT (BARSELSVIKARIAT)

PACK TECH A/S

Barselsvikariat til indkøbsafdeling, Pack Tech A/S (01.05.2022 - 31.07.2023)

Har du lyst til at være det dynamiske anker i indkøbsafdelingen, og har du flair for tværkulturel kommunikation? Så er du måske den, vi søger.

Pack Tech A/S er en mellemstor international virksomhed, der har eksisteret siden 1946. Virksomheden er specialiseret i udvikling og salg af emballageløsninger til produkter inden for hus, have og industri, samt skønhed og personlig pleje.

Størstedelen af produktionen foregår på højautomatiserede fabrikker i Kina, mens virksomheden er repræsenteret med salgskontorer i Danmark, Sverige, Tyskland, Spanien, Italien, Storbritannien, Kina, USA og Australien.

Da Pack Tech A/S oplever fortsat vækst på det globale marked for emballageløsninger, søger virksomheden nu en dedikeret barselsvikar til hovedkontoret i Herlev.

Rolle

Som barselsvikar i vores indkøbsafdeling i Pack Tech A/S får du en nøglefunktion med en bred kontaktflade til alle andre funktioner herunder logistik med flere.

Det menneskelige aspekt er den bærende kraft i Pack Tech A/S, og virksomheden består af et team af dedikerede og dygtige mennesker, der alle brænder for at servicere virksomhedens kunder. Du bliver således en del af et lille stærkt team (dig og indkøbschefen) med en uformel omgangstone, og hvor man har stor respekt for hinanden. Med din positive og ansvarsfulde tilgang er du med til at sikre et godt flow i opgaverne, mens du samtidig bidrager til det gode arbejdsmiljø.

Du kommer til at referere til Indkøbschefen.

Opgaver

 • Udsendelse af indkøbsordrer samt arkivering og opfølgning på disse
 • Sikre betalinger til virksomhedens kinesiske leverandører
 • Daglig kontakt med leverandører i Kina og Europa
 • Daglig kontakt med virksomhedens lagre i Danmark, Kina og USA
 • Daglig kontakt med virksomhedens kontor i Kina
 • Daglig opfølgning på leverancerne
 • Opdatering af virksomhedens åbne ordrelister, direkte leverancer m.m.
 • Div. dokumenthåndtering fra udenlandske leverandører
 • Div. ad hoc opgaver bl.a. opdatering af sailingliste

Profil

Du er stabil, ansvarsbevidst, udadvendt og smilende. Du er god til at arbejde selvstændigt, og har samtidig en naturlig lyst til at deltage aktivt i de ting, der foregår i virksomheden.

Du motiveres af at holde et skarpt opsyn med leverancer og sikre klar kommunikation på tværs af værdikæden. Du har desuden god forståelse for tværkulturel kommunikation.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du…

 • har erfaring fra lign. stilling med mange berøringsflader
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale
 • er god til at strukturere din tid, er effektiv og har øje for kvalitet og detaljer
 • har kendskab til Navision og vant til at arbejde med Office-pakken

Sådan søger du

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27 22 54 20 eller lt@erhr.dk. Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kim Engmark

E: ke@erhr.dk
T:
M: 60224477

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T:
M: +45 27225420

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Key Account Manager, Germany North
Det Gamle Apotek, Tønder
As Key Account Manager Germany at Det Gamle Apotek, you work purposefully with the development and consolidation of key accounts in the existing export market: Germany
Experienced Sales Manager
Drømmeland/Swiss Sense
Do you possess both extensive leadership experience and a great pioneer spirit? Then you might be just the one we are looking for.  2021 Sleep specialist Swiss Sense, a Dutch fa...
Daglig leder
Gulvbutikken Erhverv A/S
Motiveres du af muligheden for at udvikle og konsolidere en usleben diamant samt opnå muligt medejerskab? Og har du tilmed ledelseserfaring samt håndværkerbaggrund? Så er det må...
E-COMMERCE MANAGER, Tønder
Det Gamle Apotek A/S
Har du erfaring fra lignende stilling, og/eller relevant uddannelsesmæssig baggrund fx multimediedesigner eller digital konceptudvikler - så se hér...
Projektleder, Byggeri, Midtjylland
Rådgivende Ingeniør Virksomhed
Bliv en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt med de mest spændende byggeprojekter i Midt- og Vestjylland. Vores kunde er en stor land...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top