DANSK

INTERN/TEKNISK SÆLGER TIL BYGGERI-AFDELING, MIDDELFART

GOTTFRED PETERSEN A/S

Gottfred Petersen A/S er en sund og velfunderet handelsvirksomhed med mere end 60 år på bagen. Med henblik på at skabe yderligere vækst søges nu en intern/teknisk sælger til virksomhedens Byggeri-afdeling


Om Gottfred Petersen A/S

Vores kunde arbejder både med standardløsninger, og løsninger der udvikles sammen med kunderne. De ca. 45.000 varenumre i sortimentet sælges inden for segmenterne:

  • Byggeri: betonrelaterede produkter til byggeriet
  • Industri:
    • Konstruktionsprodukter til industri-/produktionsvirksomheder
    • VVS- og konstruktionsprodukter til grossister

Se mere på https://www.gottfred.dk/


Om jobbet som intern/teknisk sælger:

Byggeri-afdelingen er Gottfred Petersen A/S største afdeling. Du vil indgå i en afdeling, der tæller 14 personer, der arbejder med indkøb, eksternt og internt salg. Der er 5 personer i Internt Salg. Som byggeri-afdelingens nye interne/tekniske sælger vil du referere til lederen for Internt Salg.

Afdelingens kundeliste består af landets førende entreprenører og elementfabrikker. Byggeri-afdelingen er i kraftig vækst. En vækst der forventes at fortsætte de kommende år.

Hovedopgaven er at yde rådgivning, håndtere forskellige typer af forespørgsler, udarbejde tilbud og ordrehåndtering via telefon og mail. Kontakt til danske og udenlandske leverandører vil også være en del af dine opgaver.

Dine nærmeste kollegaer har stor byggeteknisk viden og lang erfaring. Der er tale om et job i en afdeling, der er ekstremt kunde- og serviceorienteret, og hvor der hver dag skal løses flere forskellige typer af opgaver.

Tempoet i afdelingen er højt, men der er også tale om et job og en afdeling, hvor der er højt til loftet, fleksibilitet og frihedsgrader. Vi er på jagt efter en kollega, der kan og vil løse opgaverne med en stor grad af selvstændighed.


Om dig:

Du har formentlig en baggrund som håndværker eller bygningskonstruktør. Det vil være et meget stort plus, om du har konkret erfaring med at yde byggeteknisk rådgivning.

Vi forstiller os, du er en person, der interesserer sig for detaljer som produkters ydeevne og funktion. Du må meget gerne være en ”produkt-nørd”, der interesserer sig for materialers egenskaber – i særlig grad, når det drejer sig om plast, stål og ikke mindst beton.

Du er en person, der synes, det er spændende at matche kundernes krav og behov med produkternes funktion og egenskaber – og yde den rådgivning der naturligt er forbundet hermed.

Sprogligt er du stærk. Også i skriftlig dansk. Herudover kan du også kunne begå dig forretningsmæssigt på engelsk eller tysk. Det være sig mundtligt og/eller skriftligt.

På IT-siden arbejder du hjemmevant med office-pakken, og det vil være et plus, hvis du har kendskab til NAV.


Personlige kompetencer:

Du motiveres af det relations-skabende salg, er flittig og selvmotiverende af natur. Endelig er du den åbne og forandringsparate type, som ser muligheder frem for begrænsninger og går ind i salgsarbejdet med et positivt sind og gerne en god sans for humor. Du er et robust menneske, der skaber dine resultater ved en udadvendt og uformel tilgang til kunderne. Du er selvkørende, handlekraftig og ikke mindst vedholdende i dine salgsprocesser.

Du tilbydes:

Gottfred Pedersen A/S er en virksomhed med stærke værdier og holdninger i forhold til kompetencer og den service, der ydes til kunderne. Det er en virksomhed, hvor ordentlighed og tillid er i højsædet er i højsædet. Dette er også gældende for relationen til medarbejderne.

Løn inklusiv pension og benefits samt øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på attraktivt niveau.

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Ansøgning:

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Headhunter Michael Folmann, ERHR Rekruttering via tlf. 2121 6464.

Indsend venligst din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T:
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projekteringsansvarlig Konstruktør/Arkitekt
Panum & Kappel
Har du en helhedsorienteret forståelse af ressourcer, og vil du være med til at sætte dagsordenen for en absolut bæredygtig fremtid, som en del af en arkitektvirksomhed i vækst?...
Konstruktør, Teknisk Team, Bording
Mas-Høvik A/S
Er du dygtig til AutoCAD og Inventor 3D – så har du her muligheden for et afvekslende og spændende job. Du bliver en del af et teknisk team, som er placeret på firmaets domicil...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Indkøber
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Attraktiv jurist- eller Advokat stilling hos Difko, Herning
DIFKO
Du er uddannet Cand. Jur. eller Cand. Merc. Jur., og du har minimum 3-5 års erfaring med juridisk rådgivning og behandling af kontrakter fra en privat virksomhed eller den finan...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top