DANSK

INDKØBSASSISTENT

TRONEX A/S

Er du den nye dynamiske Indkøbsassistent som vil sætte sine kompetencer i spil i en markedsledende elektronikvirksomhed.

Tronex A/S er blandt de markedsledende EMS-udbydere i Danmark, en position skabt gennem mere end 30 års målrettet fokus på elektronikproduktion til førende virksomheder inden for industri, medico, Offshore m.fl.

Tronex oplever en markant vækst på deres markeder med deraf følgende behov for øget sourcing og søger derfor en dedikeret indkøbsassistent til kontoret i Fredensborg.

Rolle

Som indkøbsassistent i Tronex A/S bliver du en væsentlig aktør i det daglige indkøb. Din berøringsflade vil være stor såvel internt som eksternt. Indkøbsafdelingen er en nøglefunktion i et konkurrencepræget marked og er medvirkende til skabelsen af en lønsom forretning.

Tronex A/S bygger på stærke værdier og du bliver en del af et solidt forankret team med dedikerede og dygtige kolleger, der alle brænder for de opgaver de stilles overfor. Omgangstonen er uformel med stor respekt for hinanden. Med din positive og ansvarsfulde tilgang er du med til at sikre et godt flow i opgaverne, mens du samtidig bidrager til det gode arbejdsmiljø.

Du kommer til at referere til Indkøbschefen.

Opgaver

  • Udsendelse af indkøbsordrer og opfølgning på disse.
  • Daglig kontakt til leverandører.
  • Indhente priser/tilbud.
  • Medvirke til løbende opdatering af stamdata.
  • Overvåge lagerbeholdning og -værdi.
  • Daglig opfølgning på leverancerne
  • Opdatering af virksomhedens åbne ordrelister, direkte leverancer m.m.
  • Div. dokumenthåndtering fra udenlandske leverandører
  • Div. ad hoc opgaver forbundet med indkøb.

Profil

Som person er du udadvendt, positiv og smilende. Du er ikke bange for at tage ansvar og træffe beslutninger, du kan arbejde selvstændigt, men sætter også gerne dine kompetencer i spil i gruppen og har samtidig en naturlig lyst til at deltage aktivt i de ting der foregår i virksomheden.

Du motiveres af at holde et skarpt opsyn med leverancer og sikre klar kommunikation på tværs af værdikæden. Du forstår vigtigheden af at overholde deadlines, du er detaljeorienteret og proaktiv og kan træde i karakter når der er behov for det.

Kvalifikationer

Vi forventer du har et vist branchekendskab samt erfaring med indkøb af elektronikkomponenter. Du har i dag kontakten til leverandører både telefonisk og på mail med mange berøringsflader, og du evner at opbygge og fastholde solide relationer til de leverandører du har ansvaret for. Du behøver ikke en teknisk baggrund men skal til gengæld være en dygtig købmand.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, har et solidt kendskab til Office-pakken, særligt Excel, ligesom du er vant til at arbejde i ERP systemer. Kendskab til AX vil være en fordel men ikke et krav.

Du arbejder struktureret og har en kritisk sans i forhold til de opgaver du står overfor. Du er ikke bange for at søge viden eller stille spørgsmål hvis noget ikke er tydeligt.

Du tilbydes

Du kommer ind i en virksomhed, der præges af vækst hvor du vil have mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn der modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Sådan søger du

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på telefon 60 22 44 77 eller mail ke@erhr.dk . Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projekteringsansvarlig Konstruktør/Arkitekt
Panum & Kappel
Har du en helhedsorienteret forståelse af ressourcer, og vil du være med til at sætte dagsordenen for en absolut bæredygtig fremtid, som en del af en arkitektvirksomhed i vækst?...
Konstruktør, Teknisk Team, Bording
Mas-Høvik A/S
Er du dygtig til AutoCAD og Inventor 3D – så har du her muligheden for et afvekslende og spændende job. Du bliver en del af et teknisk team, som er placeret på firmaets domicil...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Indkøber
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Attraktiv jurist- eller Advokat stilling hos Difko, Herning
DIFKO
Du er uddannet Cand. Jur. eller Cand. Merc. Jur., og du har minimum 3-5 års erfaring med juridisk rådgivning og behandling af kontrakter fra en privat virksomhed eller den finan...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top