DANSK

CLIENT MANAGER FOR SALG AF ATTRAKTIVE INVESTERINGSPROJEKTER, HERNING

DIFKO

Ansvar:

Difko satser med deres forretningsstrategi på at tage en endnu større del af væksten på investerings-markedet – specielt inden for ejendoms- og energiområdet.

Client Manager skal medvirke til at sælge investeringsmuligheder indenfor Difkos hovedområder:

- Ejendomme i Danmark
- Sol og Vind
- Skov
- Private Equity
- Administrationsydelse

En stor del af din hverdag vil bestå af kontakt og dialog med nye og eksisterende kunder. Vores kunder investerer typisk mellem 25.000 kr. og 5.000.000 kr. Du får et stort ansvar i forbindelse med anvendelse og udvikling af Difkos CRM program.

Difko ønsker en stærk profil, som også behersker de elektroniske medier.
Salg til-, og opfølgning på emner fra elektroniske medier bliver en vigtig del af jobbet.

Difko arbejder for vores investorer. Succes måles ikke alene på omsætning, men i høj grad på investorernes afkast og tilfredshed.


Faglig profil:

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat kan fremvise et CV med veldokumenterede erfaringer og de nødvendige faglige kompetencer.

eller

Du har en teoretisk uddannelse inden for Økonomi/Finans, som gerne må være suppleret med relevant efteruddannelse.

Men

Du har en solid økonomisk indsigt og har haft succes med etablering af længerevarende kunderelationer.

Du har positiv interesse for projektinvesteringsmarkedet.

I kraft af analytiske evner, en markedsorienteret indstilling, samt et sundt købmandskab har du udviklet en sikker strategisk og forretningsmæssig forståelse.

Du er i besiddelse af den nødvendige selvtillid til, at du kan optræde forhandlingsvant og overbevisende i relation til eksterne samarbejdspartnere på ethvert organisatorisk niveau.

Du er i praksis en handlings- og resultatorienteret person. Du skaber målrettet aktivitet og følger naturligt op på resultaterne. Du får hurtigt identificeret afvigelser og får korrigeret efter behov.

Du taler og skriver et perfekt dansk. Desuden kan du klare dig på engelsk i en forhandlingssituation.


Personlig profil:

Du er energisk, ambitiøs og resultatorienteret. Du fremstår levende og inspirerende med en naturlig autoritet. Du er en dygtig kommunikator – i skrift og tale. Du er af natur selvstændig og proaktiv, men samarbejder alligevel målrettet med alle niveauer i en virksomhed. Du er klar til forandringer, da Difko kontinuerligt optimerer eksisterende afsætningskanaler og kundegrupper.

Du skaber en behagelig stemning omkring dig. Du tænker strategisk og agerer praktisk.


Om Difko:

Difko er med sin 45-årige historie et af Danmarks ældste selskaber inden for udvikling, salg og administration af investeringsprojekter. Difko har udviklet, og sikret finansiering til, danske og internationale projekter for over 30 mia. kr. inden for vindmøller, solenergi samt ejendomme og skove.

Difkos værdier er at de er/og vil være; Ligetil, Opmærksomme, Ansvarlige og Nyskabende.
Se mere på https://www.difko.dk/om-difko/

Difkos vision er:
- Vi vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner indenfor sunde og gennemskuelige investeringer.
- Omdanne danskerne fra Opsparere til Investorer.


Difko tilbyder

Et spændende job med et bredt spektrum af opgaver og tilsvarende udfordringer i en virksomhed præget af høj faglighed, dybt engagement, godt humør og velordnede forhold.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår.


Ansøgning:

ERHR Rekruttering håndterer denne rekrutteringsproces for Difko A/S, og derfor skal alle ansøgninger fremsendes via linket i højre side.

Alle spørgsmål vedrørende denne stilling, bedes rettet til ERHR Rekruttering, att.: Michael Folmann på mobil +45 2121 6464

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.
Samtaler afholdes løbende og der stiles efter snarlig tiltrædelse.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T:
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projekteringsansvarlig Konstruktør/Arkitekt
Panum & Kappel
Har du en helhedsorienteret forståelse af ressourcer, og vil du være med til at sætte dagsordenen for en absolut bæredygtig fremtid, som en del af en arkitektvirksomhed i vækst?...
Konstruktør, Teknisk Team, Bording
Mas-Høvik A/S
Er du dygtig til AutoCAD og Inventor 3D – så har du her muligheden for et afvekslende og spændende job. Du bliver en del af et teknisk team, som er placeret på firmaets domicil...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Indkøber
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Attraktiv jurist- eller Advokat stilling hos Difko, Herning
DIFKO
Du er uddannet Cand. Jur. eller Cand. Merc. Jur., og du har minimum 3-5 års erfaring med juridisk rådgivning og behandling af kontrakter fra en privat virksomhed eller den finan...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top