DANSK

R&D MANAGER

BELDEN CEKAN A/S, GJERN – ØSTJYLLAND

ERHR Rekruttering søger for Belden Cekan A/S – ”Great Place to Work”

Belden Inc. er en multi-milliard dollar organisation bestående af 8.000 talentfulde mennesker, der understøtter den missionskritiske netværksinfrastruktur og audiovisuelle broadcast branches behov for mange af verdens mest kendte mærker, hvilket placerer os i hjertet af den globale transformation til en tæt forbundet verden. Vores løsninger findes på mange af dine foretrukne steder: Koncerter, sportsbegivenheder, forlystelsesparker og universiteter, bare for at nævne nogle få.

Se mere på www.belden.com

Hvis du ønsker at blive en del af et globalt team af ekstraordinære dedikerede mennesker, der har forpligtet sig til at designe, levere og understøtte klassens bedste teknologiløsninger i en tempofyldt, resultatorienteret og voksende virksomhed – er Belden noget for dig.
Vores medarbejdere er kreative, analytiske og opsatte på at være de bedste og de arbejder sammen om at levere løsninger og tjenester af høj kvalitet til kunder over hele verden.

Joboversigt:
R&D Chefen får ansvaret for R&D-afdelingen hos Belden Cekan A/S i Gjern.
Afdelingen består af 2 områder, Toolshop, der producerer nye dele til vores produktion samt R&D der fokuserer på at udvikle procesforbedringer samt produkter til fremtiden.
Du skal fremme udviklingen i samarbejde med vores globale organisation fra de første ideer til implementering af produkter og nye produktionsteknologier i eget produktionsanlæg. De vigtigste udfordringer i stillingen vil være at udvikle og vedligeholde nye og eksisterende produkter og processer.
Du bliver et vigtigt medlem af Belden Cekan A/S's ledelsesteam, og vi forventer, at du vil være en synlig leder af egne afdelinger med klare og høje ambitioner for vores fremtid, produktsortiment og procesautomatisering.

Ansvar:
Administrere og lede Teknisk afdeling.

Produktansvarlig for både eksisterende produkter og nye produktudviklinger.

Udvikle nye produkter, processer, værktøjer og automatiseringsudstyr.

Forbedringer af de nuværende produktionsprocesser og automatisering i samarbejde med produktionen.


Nødvendige færdigheder og erfaring
Teknisk erfaring inden for mekaniske/elektromekaniske produkter

Erfaring med ledelse af dygtige medarbejdere- og projektstyring

Forsknings- og udviklingserfaring, Stagegate processer, problemløsning osv.

Erfaring med industriafdelinger, udvikling af automatiseringsudstyr m.m.

Hos Belden Cekan A/S kan du skabe dig en karriere på en måde, som ingen anden virksomhed kan kopiere. Vores brands giver os mulighed for at tilbyde dynamiske karrierer på tværs af flere brancher og lande.

Vi er innovative, tempofyldte, resultatorienterede, og vi vinder.
Vi har brug for talentfulde folk til at blive ved med at vinde.
Her lærer du, hvordan vores Belden Business System bruges til at forme strategi, fokusere eksekvering, udvikle vores medarbejdere og skabe værdi for kunder og aktionærer.
Kom og vær med på vores vinderhold.

Formålet med disse udsagn er at beskrive den generelle karakter og det generelle arbejdsniveau, der er involveret i dette job. Det er ikke en udtømmende liste over alle de ansvarsområder, opgaver og færdigheder, der kræves af dette job.

Denne virksomhed er en arbejdsgiver med lige muligheder for alle, og træffer beskæftigelsesbeslutninger uden hensyn til race, køn eller handicap.

Belden Cekan A/S er certificeret som: Great Place to Work.

Ansøgning:
For yderligere information om stillingen kontakt venligst Headhunter Michael Folmann, ERHR Rekruttering via tlf. 2121 6464 som forestår denne rekruttering.

For at overholde gældende GDPR lovgivning samt Belden koncernens interne processer, skal du ansøge via dette link på Beldens jobsite: https://career4.successfactors.com/sfcareer/jobreqcareerpvt?jobId=10064&company=beldeninc&st=932A2D0335F3B98675E2EB09F8A9782711C7AB43

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.
Tiltrædelse snarest, men vi venter naturligvis på den rette.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T:
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projekteringsansvarlig Konstruktør/Arkitekt
Panum & Kappel
Har du en helhedsorienteret forståelse af ressourcer, og vil du være med til at sætte dagsordenen for en absolut bæredygtig fremtid, som en del af en arkitektvirksomhed i vækst?...
Konstruktør, Teknisk Team, Bording
Mas-Høvik A/S
Er du dygtig til AutoCAD og Inventor 3D – så har du her muligheden for et afvekslende og spændende job. Du bliver en del af et teknisk team, som er placeret på firmaets domicil...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Indkøber
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Attraktiv jurist- eller Advokat stilling hos Difko, Herning
DIFKO
Du er uddannet Cand. Jur. eller Cand. Merc. Jur., og du har minimum 3-5 års erfaring med juridisk rådgivning og behandling af kontrakter fra en privat virksomhed eller den finan...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top