DANSK

KØRSELSDISPONENT – MIDT- OG VESTJYLLAND

TRANSPORTVIRKSOMHED

Er du god til at få kørselsplanlægning og kontorarbejde til at gå hånd i hånd? Så er det dig, vi søger til stillingen som

Kørselsdisponent.

Vores kunde er en kendt aktør med services inden for transporter, der både driver egne projekter og beskæftiger faste underleverandører. Kunden tilbyder opgaveløsninger inden for primært vindmøllebranchen, men løser også andre specialtransportopgaver for andre spillere så som entreprenør- og byggebranchen med flere.

De har kontor i Midt- og Vestjylland og løser mangeartede opgaver på vejnettene i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Virksomheden er en kendt og respekteret spiller i sin branche, og beskæftiger samlet set godt 45 faste medarbejdere og underleverandører. Virksomheden har en indehaver og ejer i spidsen, og der er klare mål for fremtiden.


Konsolidering af drift, øget lønsomhed og vejen frem mod nye forretningshorisonter.

Dette er en spændende og alsidig stilling, hvor du bliver ansvarlig for den administration der har at gøre med planlægning og eksekvering af alle kørselsopgaver på kort og lang sigt. Herunder medvirke til at effektivisere opgaverne og dermed påvirke virksomhedens drift, vækst og indtjening. Som Kørselsdisponent er du den der kan sætte et markant aftryk på driften, styre kontoret og være med til at konsolidere og optimere de opgaver der skal udføres. Herunder bistår du med kundepleje og styring af underleverandører.


Medansvar og udviklingspotentiale

Som Kørselsdisponent får du sammen med indehaveren et bredt ansvar for både varetagelse af driften, men du bistår også med konsolidering og videreudvikling af både forretning og virksomhed. Samtidig får du berøringsflade med alle elementer og aspekter i virksomheden.

Dine konkrete opgaver vil bl.a. dække over:

  • Tilbudsgivning på alt fra enkelte ture/transportopgaver til hele projekttransporter.
  • Søgning af transporttilladelser i Danmark samt Sverige for danske og udenlandske kunder.
  • Disponere i de travle perioder hvor der vil være dynamiske transportopgaver og operationer med ca. 45 biler på vejene.
  • Støtte risikoafdækning og risikovurdering i forbindelse med indgåelse af nye rammeaftaler med såvel gamle som nye kunder.
  • Bistå med sikring af kvalitetssystemer, standarder og certificeringer.


Din erfaring og kompetencer

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for kontor, spedition, logistik, kørselsplanlægning eller har anden relevant uddannelse og erfaring. Det kan også være du stiftet erfaring med, eller har en naturlig interesse for transport.

Du evner at holde hovedet koldt i pressede situationer, og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er klar til at være i udviklingen af en virksomhed og tage medansvar for planlægning og drift. Har du erfaring fra f.eks. fra sværgodstransportbranchen eller vindmøllebranchen, ses det som en fordel.

Da du er omgivet af nogle velmotiverede, kreative og innovative kolleger og underleverandører som er dygtige specialister, er det vigtigt at dit eget fokus som kørselsdisponent ligger på de væsentlige parametre i planlægning, disponering og drift. Det betyder en god forståelse for købmandskab på praktisk niveau, samt forståelsen for kontraktuelle, tekniske og kommercielle krav.

Som person er du struktureret med styr på fakta, omgængelig og dygtig til at kommunikere med mange forskellige interessenter i ind- og udland. Derfor skal du sprogligt kunne beherske engelsk. Har du erfaring med andre sprog, er det også ønskeligt.

Har ovenstående fanget din interesse?

ERHR Rekruttering varetager denne opgave for vores kunde, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem. Samtaler afholdes løbende, og der stiles efter snarlig tiltrædelse, men vi afventer gerne den rette kandidat.

Virksomheden får ikke kendskab til dit kandidatur, før du giver din accept.

Har du spørgsmål eller ønsker noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Michael Folmann på 21216464 eller Hans Henrik Grøn på 23637574.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Hans Henrik Grøn

E: han@erhr.dk
T:
M: +4523637574

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T:
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Projekteringsansvarlig Konstruktør/Arkitekt
Panum & Kappel
Har du en helhedsorienteret forståelse af ressourcer, og vil du være med til at sætte dagsordenen for en absolut bæredygtig fremtid, som en del af en arkitektvirksomhed i vækst?...
Konstruktør, Teknisk Team, Bording
Mas-Høvik A/S
Er du dygtig til AutoCAD og Inventor 3D – så har du her muligheden for et afvekslende og spændende job. Du bliver en del af et teknisk team, som er placeret på firmaets domicil...
IT Supporter
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Indkøber
IHM A/S
Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde...
Attraktiv jurist- eller Advokat stilling hos Difko, Herning
DIFKO
Du er uddannet Cand. Jur. eller Cand. Merc. Jur., og du har minimum 3-5 års erfaring med juridisk rådgivning og behandling af kontrakter fra en privat virksomhed eller den finan...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top