DANSK

PROJEKTLEDER BYGGERI, ØSTJYLLAND

ANONYM BYGGEVIRKSOMHED

Projektleder/projekteringsleder til større byggeprojekter

Vores kunde udvikler og opfører omkring 1.500 boliger om året. De udvikler selv projekterne i tæt samarbejde med interne og eksterne rådgivere, og projekterne spænder dermed fra den gode idé til færdigt byggeri.

De mange boliger opføres typisk i projektpakker med hver 80 – 300 boliger, hvilket stiller store krav til en helhedsforståelse i projekterne, som skal afstemmes med de kommunale interesser. Der arbejdes dermed ikke kun med byggetekniske optimeringer, men i særdeleshed også med infrastruktur, landskab, natur og fællesskab imellem byggerierne.

Projekterne favner fagligt bredt, og er en helt unik platform for at udfordre og videreudvikle dine faglige kompetencer indenfor bygge- og anlægsteknik og i meget høj grad dine færdigheder indenfor projektledelse.

Jobbet/Kvalifikationer

Du har ansvaret for 2 – 4 projekter med 80 – 300 boliger pr. projekt, som du driver fra og med dispositionsforslag til færdigt byggeri. Dit primære ansvar vil dog være rådgivere og myndigheder, mens byggeledelsen har ansvaret for koordinering af byggepladsen.

Du har ansvaret for et større internt projektteam på 10 – 15 kollegaer som er specialister for hvert af deres fagområde, og derudover har du det overordnede ansvar for et rådgiverteam af samme størrelse.
Din opgave er at få koordineret arbejdet mellem de 2 projektgrupper; Projektering og Udførsel - og i samarbejde med dem få udfordret projektets løsninger til den yderste optimering.

Du har ansvaret for tidsplan og økonomistyring i projekteringsfasen, og sikrer dermed et færdigt projekt til tiden og indenfor den aftalte økonomiske ramme.

Du har ansvaret for myndighedsdialogen i rollen som bygherre, hvor du er i kontakt med flere af kommunens myndigheder (Plan, Miljø, Byggesag, Vej).

Det er et krav, at du har bygge- eller anlægsteknikindsigt og gerne som ingeniør, arkitekt eller konstruktør.

Du kan have en baggrund som projektleder/projekteringsleder/bygherrerådgiver i en rådgiver virksomhed eller projektleder i en byggevirksomhed.

Du trives ved at sikre det optimale projekt, og at du konstant har en plan for, hvordan du kommer i mål, - at du sidder for bordenden og dermed sætter retningen for projektet, samt at arbejde i et højt tempo med mange interessenter.

Du tilbydes en arbejdsdag med mange spændende projekter og et meget højt fagligt niveau i en flad organisation, hvor arbejdsmiljøet bedst kan kendetegnes ved ”vi hjælper hinanden”.

Du tilbydes en absolut attraktiv lønpakke med god pension etc.

Vores kunde:
Vores kunde beskæfter ca 300 egne medarbejdere, og ca 2.000 ansatte v/underentreprenører.

De har en helt uformel omgangstone, og de arbejder ud fra værdien; Ordentlighed.
De er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

Tiltrædelse:

Snarest muligt, men vi venter på den rette.

Ansøgning:

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Headhunter Michael Folmann, ERHR Rekruttering via tlf. 2121 6464 som forestår denne rekruttering.

Indsend venligst din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T:
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Dedikeret Marketingkoordinator
Pack Tech A/S
Er du selvkørende, dedikeret og drives du af at skabe effektive marketingløsninger, så er det måske dig, vi søger.  Pack Tech A/S er en mellemstor international virksomhed, der...
Etteplan (Tidl. TekPartner) vokser, udvider og søger hardwareingeniør.
Kan du se dig selv i en  rolle som ambitiøs hardwareingeniør i Etteplan,  et af de markedsledende udviklingshuse, og vil du være med til at fastholde  Etteplan i denne position...
KØRSELSDISPONENT – MIDT- OG VESTJYLLAND
Transportvirksomhed
Virksomheden er en kendt og respekteret spiller i sin branche, og beskæftiger samlet set godt 45 faste medarbejdere og underleverandører.
Ambitiøs sælger til leasing af eksklusive biler
Global Car Leasing
Har du en forkærlighed for eksklusive biler, forstår du at lukke ordrer og samtidig forkæle dine kræsne og kvalitetsbevidste kunder? Så er det måske dig, vi leder efter.  Global...
Tekniker til PTA & Kvalitet
Er du den som skal være med til at flytte Tronex frem i markedet og vil du sætte tydelige spor inden for både PTA og kvalitet, og udvikle dig både fagligt og personligt så er du...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top