DANSK

BUTIKSCHEF - SWIMMINGPOOLS I SØBORG

BERLE POOL + SPA A/S

OM BERLE POOL + SPA

Berle Pool + Spa er Danmarks største og ældste firma inden for swimmingpools og spabade med over 55 års erfaring i branchen.

Berle Pool + Spa har Nordeuropas største showroom på 2.000 m2. Det er fyldt med swimmingpools, spa, sauna og luksus til badeværelset. Du finder dem på Gladsaxevej 356, 2860 Søborg

Deres ambition er altid at være i front og være først med de nyeste trends indenfor design og miljø til pools.
De vil være de bedste i markedet og sætter en ære i at levere service i særklasse til deres kræsne kunder.

De har en ungdommelig og frisk kultur, og ledes og udvikles ud fra filosofien om, at de ønsker at være markedsledende. Det stiller krav til alle uanset rang og position.

Berle Pool + Spa knokler hver dag for deres +15.000 kunder, og er stolte af deres butik/showroom på 2.000 m2, som du får ansvaret for.

JOBBESKRIVELSE

Vi søger en butikschef der vil stå i spidsen for deres Swimmingpool-afdeling i deres butik/showroom i Søborg. Du skal hjælpe med at ekspedere deres kunder, der har brug for kyndig vejledning i forbindelse med køb af tilbehør til Swimmingpools. Arbejdet sker i tæt samarbejde med salgsafdelingen for Swimmingpools

Det er ikke et krav at du har erfaring med swimmingpools og spabade, da de vil oplære dig. Dog en naturlig fordel, hvis du har lidt erfaring med branchen. Vi forventer dog, at du har erfaring som sælger – gerne af premium/high-end produkter, for eksempel køkkener/bad, designmøbler eller lignende.

Af natur er du åben, glad, smilende og imødekommende – og selvfølgelig besidder du et supersælgergen. Stillingen giver mulighed for stort ansvar og kan på sigt udvikles.

Nøgleord om dig:

✓ Erfaring med salg (gerne pool/spa/wellness, men ikke krav)

✓ Villig til at læse op på det faglige

✓ Tager ejerskab på opgaver og følger dem til dørs

✓ Åben, glad og smilende med masser af energi

✓ Elsker at yde service udover det sædvanlige

✓ Ansvarsfuld, selvstændig og lærenem

✓ Teamplayer, der forstår at løfte i flok, I er 3 i butikken + eksterne sælgere

DIN PROFIL

Har du den rette energi?

Hos Berle Pool + Spa mener de at en af de vigtigste kvaliteter hos en sælger er energi!
Resultater skabes ikke af tilfældigheder, men af hårdt arbejde, målrettethed, optimisme og lys i øjnene.

Supersælger

De ved, at de har et godt produkt, en gennemtænkt strategi, en væsentlig mission og en god kultur. De lever af deres kunder og ved at sandhedens øjeblik er repræsenteret ved det personlige salg – og hvis salget ikke fungerer, er resten dybest set ligegyldigt. Derfor er dygtige sælgere et vigtigt element hos Berle Pool + Spa – og det er netop en sådan top-sælger, vi leder efter.

Som Butikschef hos Berle Pool + Spa, er det vigtigt, at du er optimistisk og ser muligheder i ethvert problem. Du kan skabe relationer, har en god forretningssans, kundskaber og en stærk personlighed.

Du er naturligvis meget udadvendt, og elsker at skabe kontakter og være sammen med andre mennesker. Du er god til at skabe og bevare den gensidige sympati, efter den første kontakt er skabt – fordi du ved, at det oftest er den vigtigste grund til, at kunden handler hos netop Berle Pool + Spa.

Du er samarbejdsvillig, fordi du ved, at enkeltmandspræsentationer ikke kan stå alene, og at samarbejde på tværs af fagligheder og ansvarsområder er afgørende for opgaveløsningen og den service, kunderne modtager. Men først og fremmest har du selvantændelse og energi, fordi du kan og vil, og fordi du ved, at medarbejdere, der skal sættes i gang og kontrolleres, er ineffektive.

Kan du nikke genkendende til ovenstående og sætte flueben ved følgende kompetencer, så hører vi gerne fra dig.


FAGLIGE & PERSONLIGE KOMPETENCER

Optimistisk, relationel, empatisk, høj etik og moral, målrettet, kommunikativ, systematisk planlægger, beslutningskompetent, samarbejdsorienteret, forretningssans og velklædt.

UDDANNELSE & ERFARING

Vi forventer, at du har en relevant handelsuddannelse, kombineret med minimum 3 års erfaring som sælger og butikschef – gerne fra en branche med salg af premium/high-end produkter. Du skal mestre engelsk på forhandlingsniveau.

ANSÆTTELSESSTART, ARBEJDSSTED & ARBEJDSTID

Snarest muligt, men vi venter på den rette.
Berle Pool + Spa A/S, i 2860 Søborg.
Mandag-fredag 10.00-17.30 samt varierende weekendarbejde fra kl. 10.00-14.00.

INTERESSERET?

Ansøgning

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering for Berle Pool + Spa, hvorfor alle henvendelser skal ske hertil.
Hvis du ønsker yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Folmann, ERHR EffektivRekruttering på email mf@erhr.dk eller tlf. 2121 6464

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed.

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular i højre kolonne. Ansøgningsfrist og tiltrædelse snarest muligt, men vi venter på den rette.
Samtaler afholdes løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T:
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov,
finder vi det perfekte match

Key Account Manager for Sweden & Norway
Anonym
Do you understand how to explore and unlock the potential of an existing omnichannel business - and do you have the collaborative skills needed to push the business to the next...
Salgsassistent
De kunderettede opgaver vil meget forskelligartede, men vil bl.a. være telefonpasning, ordrehåndtering, besvarelse på og håndtering af forespørgsler der skal koordineres med Ind...
Key Account Manager - Grossistsalg
Vi forventer, at du har erfaring med eller fra en af de større danske grossistvirksomheder.
Regnskabschef
Regnskabschefen bliver den daglige leder af 8-9 medarbejdere og bliver an del af ledelsen i Difko.
Butiksassistent "med Vinger"– Silkeborg & Horsens
Drømmeland
Du vil tilbringe ca halvdelen af tiden i hver butik - og du kender naturligvis din vagtplan i mange uger ud i fremtiden. Dine arbejdstider vil være mellem 10-18 i hverdage og 10...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H
3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top