DANSK

BREDT FAGLIGT FUNDERET BYGGELEDER

TNT ARKITEKTER A/S

Forener du bred byggefaglig viden med overblik, forretningsforståelse og gode menneskelige egenskaber, er du måske den, vi søger, til at lede tnt arkitekters komplekse byggeprojekter.

tnt arkitekter, grundlagt i 1947 af arkitekt Tage Nielsen, tilbyder rådgivning i alle byggesagens faser fra de indledende forstudier til aflevering af det færdige byggeri. Virksomheden har tradition for at samarbejde tæt med bygherren og sætter en ære i at yde god, loyal rådgivning og i at etablere et vedvarende forhold til sine kunder. Vidensdeling bliver brugt som en integreret del af at kvalificere projekter, hvorfor tværfagligt samarbejde med eksterne faglige eksperter og andre rådgivere indgår som en naturlig del af virksomhedens processer. tnt arkitekter består pt. af 36 ansatte, hvoraf de fleste er arkitekter og konstruktører.

Den overordnede ambition er at arbejde bæredygtigt forsvarligt, teknologisk innovativt og med arkitektonisk kvalitet som det fremmeste mål.

Din rolle

Du skal som byggeleder varetage det overordnede ansvar for byggeledelsen samt fagtilsyn og dermed sikre byggeprojekternes fremdrift. Det bliver din opgave at styre risici, økonomi, tid og kommunikation på komplekse byggeprojekter, helt konkret på en stor renoveringssag/helhedsplan i de næste 1 ½ år.

Sideløbende vil du have ansvar for andre mindre projekter, i det omfang det er muligt, og du er samtidig ansvarlig for at styre processen og koordineringen af tilsyn og projektopfølgning i rollen som byggeleder i totalrådgivning.

Du bliver en del af et team i tæt samarbejde med projektchef, byggelederassistent, ingeniørteam, fagtilsyn og opfølgning m.m.

Faglige kompetencer

Vi forestiller os, at du…

  • Har minimum 8 års erfaring med byggeledelse, og kan medvirke til at skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde på byggepladsen.
  • Har en bred byggefaglig viden og erfaring i samarbejde med underentreprenører, gerne i almennyttige boligbyggerier og komplekse renoveringsopgaver.
  • F.eks. har en håndværksmæssig uddannelse, efterfulgt af minimum en uddannelse som bygningskonstruktør KEA, eller måske er du uddannet ingeniør indenfor byggeri. Det vigtigste er byggeteknisk erfaring med hele forløbet fra forskellige byggeprojekter og fagentrepriser.
  • Har god økonomisk indsigt og god forretningsforståelse kombineret med gode kontakt- og forhandlingsevner, samt gennemslagskraft. Derudover har du stærke kompetencer på struktur og overblik, samt gode IT-kundskaber. Office pakken er et integreret værktøj i din dagligdag.
  • Du har erfaring med brugen af registreringsprogrammer, specifikt Ajour eller lignende.

Personlige kompetencer

Som person er du pragmatisk, besidder et stort drive, højt engagement, en proaktiv indstilling, samt en entreprenant og løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Du tager 100% ejerskab og indgår i teamet som den styrende projektleder. Du er robust og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre. Som leder er du resultatorienteret, synlig og aktiv i processerne, og god til at kommunikere.

tnt arkitekter tilbyder

En spændende og inspirerende hverdag sammen med dygtige og engagerede kollegaer med et højt fagligt niveau i et uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af frihed til at løse opgaverne.

Mulighed for løbende efteruddannelse indenfor emner, som tilgodeser medarbejderens egne faglige ambitioner, eller hvad tiden og opgaver fordrer.

Lønpakken indebærer fast løn + pensionsordning.

Læs mere om tnt arkitekter på deres hjemmeside: https://www.tntark.dk

Ansøgning

ERHR Rekruttering varetager dele af processen, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem. Virksomheden får ikke kendskab til dit kandidatur, før du giver din accept. Har du spørgsmål eller ønsker noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27225420 eller lt@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgerformular på www.erhr.dk

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Dygtig Greenkeeper til fastansættelse i Silkeborg Ry Golfklub
Silkeborg Ry Golfklub
Dygtig Greenkeeper til fastansættelse i Silkeborg Ry Golfklub Vil du være greenkeeper på en af landets bedste baner? Vil du være med til at pleje, udvikle og ombygge banerne til...
Økonomi medarbejder
En spændende stilling, hvor du bliver en del af en dynamisk økonomiafdeling. Vetaphone har en flad organisation og en uhøjtidelig omgangstone, hvor du vil referere til økonomich...
Intern Ordrebehandler
Dine opgaver bliver alt fra at lave tilbud og svare på forespørgsler til at koordinere produktions- og leveringstider med den øvrige organisation
Forretningsorienteret kundeservice- og logistikchef
Sundolitt A/S
Er du den ambtiøse og motiverende leder, som kan skabe resultater sammen med dit team? Kan du kombinere høj kundeservice med effektiv logistik?...
Kvalitets- og Indkøbschef
Anonym - Østjylland
Kvalitetsorienteret indkøbsansvarlig til nyoprettet funktion Er du en dygtig og kvalitetsbevidst strategisk indkøber med evner til at udvikle en helt ny kvalitets- og indkøbsfun...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top