DANSK

PRODUKTIONSCHEF - STÅL

ANONYM SMEDEVIRKSOMHED

For vores kunde; Der er en ordreproducerende virksomhed, som fremstiller alt inden for stålbranchen, søger vi en dygtig Produktionschef.
Virksomheden er centralt beliggende i Trekantområdet og beskæftiger ca. 45 motiverede medarbejdere
Virksomheden er et moderne og veludstyret smedeværksted, der modsvarer de krav der stilles til alle typer smede-, stål-, laserskæring- og reparationsopgaver indenfor industrimontage, butiksinventar og bygningsstål.

Virksomheden:
Virksomhedens produkter afsættes på hele det danske marked, hvor der stadig findes et meget stort vækstpotentiale for yderligere omsætning og nye kategorier.

Jobbet
Opgaverne som Produktionschef, består hovedsageligt i at forestå den daglige ledelse af produktionen, drive effektiviteten yderligere, samt medvirke i det strategiske arbejde, sammen med den øvrige ledergruppe og bestyrelse.
Du har ansvaret for produktionen og dermed også samarbejdet på kryds og tværs af virksomheden - både på medarbejderplan og ledelsesplan.
Lønsomhed er et nøgleord som er vigtigt i virksomheden.
Du er selv en del af det daglige arbejde, og formår at skabe, planlægge, gennemføre og integrere effektiv ledelse af organisationen i produktionen.

Faglige kompetencer
Det er et krav, at du har erfaring som smed, og med erfaring indenfor moderne ledelse og produktion.
Du har en ledelsesmæssig overbygning på din erfaring.
Du har erfaring med at planlægge produktionsarbejde, og kan skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde med ledelsen og medarbejderne, samt med kunderne.
Perfekt i Dansk og gerne Engelsk.

Personlige kompetencer
Som person er du effektiv og besidder et meget stort drive, et højt engagement, og en absolut proaktiv og positiv tilgang til opgaverne.
Du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre.
Du tænker struktureret og analytisk - men også visionært, og du handler praktisk - ligesom du evner at se muligheder, og kan gennemskue konsekvenser.
Du er synlig og aktiv i processerne, og god til at kommunikere, da det er vigtigt at virksomhedens medarbejdere og samarbejdspartnere kan inddrages i vision, strategi og værdier.

Virksomheden tilbyder
Du tilbydes en spændende post i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får ansvaret for virksomhedens fortsatte produktionsmæssige vækst og lønsomhed.
Attraktiv fast løn, pension og mulighed for bil.

ERHR/Rekruttering forestår denne opgave, hvorfor al henvendelse skal ske hertil.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Folmann på 21 21 64 64 eller mf@erhr.dk

Alle ansøgninger skal oploades via ERHR´s hjemmside - ansøgninger som sendes direkte via mail, accepteres ikke, qua GDPR.

Samtaler afholdes løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T: 8680 0111
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Ekstern salgskonsulent med passion for teknik og salg
Iversen Trading ApS
Teknisk salg af pumper og instrumenteringsudstyr Er du en ambitiøs og erfaren teknisk sælger, der motiveres af at sælge og finde de rigtige løsninger? Er du klar til at tilbyde...
Projektkonsulent til producerende virksomhed i byggebranchen
Anonym
Har du lysten til at vejlede og sælge projekter til nye og eksisterende kunder, hvor du dagligt anvender dine tekniske kompetencer og grundlæggende forståelse til at foretage be...
Produktionschef - stål
Anonym smedevirksomhed
Produktionschef, Metalvirksomhed i Trekantområdet
Business Intelligence specialist
dao
På vegne af dao, en mellemstor dansk virksomhed med hovedkontor i Vejle, og aktiviteter i hele landet, er vi på udkig efter en medarbejder der kan varetage arbejdsopgaver i rela...
Sælger, Hørsholm
Drømmeland
Drømmeland søger sælger med fokus på kunderådgivning til ny butik i Hørsholm.  Drømmer du om et job, hvor du skal være med til at drive en forretning med højkvalitetsprodukter,...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top