DANSK

BUSINESS INTELLIGENCE SPECIALIST

DAO

Business Intelligence specialist

På vegne af dao, en mellemstor dansk virksomhed med hovedkontor i Vejle, og aktiviteter i hele landet, er vi på udkig efter en medarbejder der kan varetage arbejdsopgaver i relation til Datawarehouse og backend udvikling. Stillingen er nyoprettet, og virksomheden er åben overfor hvilken uddannelsesmæssig baggrund og erfaringsniveau deres nye medarbejder har.

Det som er vigtigst, er interessen i og forstå dao´s forretning, og processerne fra start til slut. Og have lysten til selv at udvikle stillingens indhold sammen med Data Manageren og de eksterne konsulenter der er tilknyttet diverse BI projekter.

dao distribuerer forskellige produkter for deres kunder, 365 dage om året. Det er aviser, magasiner, pakker og foodkasser. Virksomheden har eksisteret i over 20 år, og vækstet løbende. De her år opleves en markant vækst og der er omkring 1000 medarbejdere, heraf arbejder de 140 på hovedkontoret hvor du også får dit udgangspunkt og arbejdsplads. Væksten forventes at fortsætte uændret. Alder og størrelse til trods hersker en entreprenørånd, der muliggør den enkelte medarbejders ideer ofte inddrages, alt imens virksomheden indtager store markedsdele de her år. Organisationsstrukturen er flad, og ledelsen meget nærværende og synlig i dagligdagen.

For nyligt er virksomhedens hovedsæde flyttet til nye lokaler, der understøtter samarbejdet på tværs af afdelinger og et attraktivt arbejdsmiljø. Herfra får du din base, mens en del opgaver løses rundt i landet.

Uanset baggrund og erfaringsniveau, vil den rette kandidat skulle håndtere opgaver der omfatter følgende områder:

  • Data Warehouse og backend udvikling er hovedopgaven. Der vil både skulle arbejdes med nyudvikling og vedligehold
  • Machine learning
  • Kodning i SQL, og gerne Python
  • Arbejde med databaser
  • Udvikling af frontend – og har du erfaring med Qlik sense eller Power BI er det en fordel
  • Kommunikation og samarbejde med forskellige afdelinger i virksomheden ift. udvikling af den visuelle del af frontend
  • Andre ad hoc-opgaver der løbende opstår

For at få succes i jobbet, kræver det du kan samarbejde med kollegaer med forskellige faglige baggrunde. Du skal være vedholdende, arbejde struktureret og målrettet når du er tovholder på BI projekter.

dao er præget af store forandringer og i en forandringstid, så du skal trives i en forandringskultur, og være motiveret af nye tiltag er mere reglen end undtagelsen. Du har fokus på detaljen i det store perspektiv.

Ansættelsen er i IT afdelingen, der består af 5 ledere, 14 medarbejdere, et Tech team i Pakistan og nogle konsulenter der er ansat på timebasis. Reference til Data Manager, som du indgår i et tæt samarbejde med omkring udviklingen af stillings indhold og sparring på opgaver.

Lønpakken forhandles individuelt, og afspejler stillingens indhold og din erfaring. Derudover en fastløn, pension og sundhedsforsikring. Mobil, Pc og hjemmeopkobling følger naturligvis med. Der er kantineordning og en personale- og aktivitetsforening der understøtter et miljø med godt kollegaskab, og muligheder for forskellige aktiviteter og ordninger på og udenfor arbejdspladsen.

Arbejdstiderne varierer efter opgaverne. I udgangspunktet er det selvstændig arbejdstilrettelæggelse i dagtimerne på hverdage. Det kan forekomme en opgave nødvendiggør man må arbejde på andre tidspunkter. Opgaverne løses med udgangspunkt fra hovedkontoret, men der kan være aktiviteter rundt i hele landet.

Du er i høj grad efterspurgt hos virksomheden, der er klar til at ansætte hurtigst muligt, så kontakt mig endelig i dag på M: 53 56 94 14 for en snak om jobbet, virksomheden og dig.

Vi ansætter når vi har den rigtige kandidat. ERHR varetager processen hele vejen, og sikrer fuld diskretion for kandidaterne. Først ved 2. runde samtaler vil du blive sat i direkte forbindelse med virksomheden.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tanja Lundgaard

E: tl@erhr.dk
T: 86800111
M: 53569414

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Ekstern salgskonsulent med passion for teknik og salg
Iversen Trading ApS
Teknisk salg af pumper og instrumenteringsudstyr Er du en ambitiøs og erfaren teknisk sælger, der motiveres af at sælge og finde de rigtige løsninger? Er du klar til at tilbyde...
Projektkonsulent til producerende virksomhed i byggebranchen
Anonym
Har du lysten til at vejlede og sælge projekter til nye og eksisterende kunder, hvor du dagligt anvender dine tekniske kompetencer og grundlæggende forståelse til at foretage be...
Produktionschef - stål
Anonym smedevirksomhed
Produktionschef, Metalvirksomhed i Trekantområdet
Business Intelligence specialist
dao
På vegne af dao, en mellemstor dansk virksomhed med hovedkontor i Vejle, og aktiviteter i hele landet, er vi på udkig efter en medarbejder der kan varetage arbejdsopgaver i rela...
Sælger, Hørsholm
Drømmeland
Drømmeland søger sælger med fokus på kunderådgivning til ny butik i Hørsholm.  Drømmer du om et job, hvor du skal være med til at drive en forretning med højkvalitetsprodukter,...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top