DANSK

AMBITIØS OG VELFUNDERET BYGNINGSINGENIØR

GAIHEDE A/S

Kan du løfte ansvaret som projektleder og bygherrerådgiver, så kunden føler tryghed? Så er du måske den, vi søger.

Hos Gaihede bliver du en del af et dynamisk team af engagerede byggerådgivere og projektledere. Gaihede arbejder med renovering og ombygning af ejendomme for bl.a. andelsbolig- og ejerforeninger, samt finansielle investorer i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Siden 1999 har virksomheden sat standarden for totalrådgivning, og er i dag et team på omkring 30 medarbejdere, med base i Valby.

Der hersker en uformel kultur med høj agilitet og stor mulighed for selv at tage ansvar. Der bliver lagt vægt på tværfagligt samarbejde og et unikt sammenhold på tværs af virksomheden.

Gaihede leverer stærke byggetekniske løsninger, som hjælper kunderne med at realisere deres drømmeprojekter, samtidig med at ejendommens karakteristika bevares.

Virksomheden har nu en åben stilling for en ambitiøs, operationel bygningsingeniør med projekt- og byggeledererfaring inden for renovering af ejendomme.

Om rollen

Gaihede arbejder ud fra en One-Point-of-Contact-tilgang, hvor rådgiverne hver især får det totale ansvar for deres respektive projekter.

Din primære rolle vil være at fungere som rådgiver med fokus på allround projektledelse for egne projekter – primært store – men mindre vil også være del af hverdagen. Du bliver en vigtig kollega til det øvrige rådgiverteam i et uformelt miljø, hvor du refererer direkte til virksomhedens ledelse.

Gennem dit arbejde med projektering og fagtilsyn skal du sikre kvaliteten i gennemførelsen af Gaihedes kunders byggerier. Det kræver, at du kan kommunikere klart og tydeligt med såvel bygherren som entreprenører og håndværkere, og at du har en bred faglig baggrund, hvor du kan finde og forklare de gode og sunde løsninger.

Du skal sikre, at de bedste løsninger bliver projekteret og forelagt for bygherren. Du er garant for, at byggerierne holder, og at beregninger og vurderinger er dokumenteret og fagligt korrekt udført. Selvom du har fagligheden på plads og i høj grad skal være operationel, forventer vi ikke, at du står for alle beregninger selv. Med et hold af dygtige kollegaer, som er arkitekter, ingeniører, VVS-teknikere og konstruktører, har du altid relevant faglig sparring inden for rækkevidde.

Da der er tale om en tung stilling, ser vi gerne, at du har nogle års erfaring fra lignende stilling.

Arbejdsopgaver

 • Arbejde som projektleder og bygherrerådgiver
 • Udarbejde udbudsmateriale samt deltage i kunde- og leverandørmøder
 • Finde egnede entreprenører, udbyde og indgå kontrakter
 • Foretage myndighedsbehandling
 • Deltage i byggemøder, tilsyn og opfølgning
 • Samarbejde med entreprenører, rådgivere og nøgleleverandører
 • Foretage mangelgennemgange og afleveringsforretning
 • Udarbejde registreringsarbejde og vedligeholdelsesrapporter
 • Agere faglig støtte og sparringspartner til dine kolleger

Faglige kompetencer

Vi forventer at du…

 • Er uddannet bygningsingeniør, konstruktør eller arkitekt.
 • Har flair for it og ingeniørmæssige programmer/beregningsmoduler.
 • Har stor tegningsforståelse og gode beregnings- og analytiske evner.
 • Har mindst 8 - 10 års relevant erhvervserfaring eks. med renovering, udvikling og forbedring af bygninger, fagtilsyn, bygningsgennemgange og rådgivning på stedet.
 • Har en allround konstruktionsmæssig viden og indsigt.
 • Gode kommunikative evner i dansk, både mundtligt og skriftligt.
 • Ubesværet leder renoveringsprojekter fra den første dialog med bygherren til aflevering inkl. kontakt og kontrakt med entreprenører og leverandører. Med andre ord: vi forventer, at det er dig, der skaber trygheden!

Personlige kompetencer

Som person motiveres du af ordentlighed, ansvar og muligheden for at have en stor indvirkning på det endelige resultat. Du holder af at tale med mennesker, og med dit drive og din proaktive tilgang til opgaverne, nyder du at få byggeprojekter til at lykkes. Du tager samtidig ansvar for den fælles arbejdsplads, et godt arbejdsmiljø, resultater og værdiskabelse gennem tværfaglig sparring og samarbejde med de øvrige faggrupper.

Selvom du allerede besidder en god portion erfaring, ønsker du fortsat at udvikle dig som rådgiver og menneske i et team af gode kolleger, og kan se dig selv som en del af en af de førende rådgivervirksomheder inden for sit felt, der gør en positiv forskel for mange beboere og ejendomsejere.

Gaihede tilbyder

Et selvstændigt og alsidigt job med et stort udviklingspotentiale såvel teknisk som kommercielt, i en spændende og innovativ virksomhed. Som medarbejder hos Gaihede kan du forvente:

 • Personlig og faglig udvikling. Intern træning gennem Gaihedes koncept for vidensdeling, personlig sparring tilpasset dig og relevante eksterne kurser.
 • Teknisk udvikling. Gennem tværfagligt samarbejde, vidensdeling og Gaihedes træningskoncept løfter du og dine kolleger hinandens kompetencer.
 • Frihed med ansvar. Det betyder, at du selv planlægger din arbejdsdag. Gaihede vægter værdien, du skaber, højere end, hvor meget tid du er på kontoret.
 • Gode vilkår. Attraktiv lønpakke der afspejler stillingens indhold, sundhedsforsikring og andre attraktive goder.

Ansøgning

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Vil du vide mere om Gaihede, finder du virksomhedens hjemmeside her: www.Gaihede.dk

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27225420 eller lt@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T: +45 86800111
M: +45 27225420

Jessi Ji

E: jj@erhr.dk
T: 86800111
M: 61315847

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov, finder vi det perfekte match

Dedikeret Marketingkoordinator
Pack Tech A/S
Er du selvkørende, dedikeret og drives du af at skabe effektive marketingløsninger, så er det måske dig, vi søger.  Pack Tech A/S er en mellemstor international virksomhed, der...
Etteplan (Tidl. TekPartner) vokser, udvider og søger hardwareingeniør.
Kan du se dig selv i en  rolle som ambitiøs hardwareingeniør i Etteplan,  et af de markedsledende udviklingshuse, og vil du være med til at fastholde  Etteplan i denne position...
KØRSELSDISPONENT – MIDT- OG VESTJYLLAND
Transportvirksomhed
Virksomheden er en kendt og respekteret spiller i sin branche, og beskæftiger samlet set godt 45 faste medarbejdere og underleverandører.
Ambitiøs sælger til leasing af eksklusive biler
Global Car Leasing
Har du en forkærlighed for eksklusive biler, forstår du at lukke ordrer og samtidig forkæle dine kræsne og kvalitetsbevidste kunder? Så er det måske dig, vi leder efter.  Global...
Tekniker til PTA & Kvalitet
Er du den som skal være med til at flytte Tronex frem i markedet og vil du sætte tydelige spor inden for både PTA og kvalitet, og udvikle dig både fagligt og personligt så er du...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top