DANSK

AMBITIØS TOTALRÅDGIVER MED SOLID ERFARING

GAIHEDE A/S

Kan du rådgive bygherrer gennem hele byggefasen og løfte ansvaret, så kunden føler tryghed? Så er du måske den, vi søger.

Gaihede er en ingeniør- og arkitektvirksomhed med dybe rødder i dansk byggetradition. Virksomheden står både i spidsen for større projekter som totalrådgiver og er bygherrerådgiver for andre. Gaihede rådgiver således offentlige bygherrer, almene boligorganisationer, ejendomsinvestorer, ejer- og andelsforeninger, samt energi- og forsyningsselskaber om vedligeholdelse, renovering og ejendomsudvikling lige fra idé til færdigt projekt.

Virksomheden består af ca. 35 medarbejdere hvis faglige kompetencer dækker konstruktioner, installationer, jordarbejder, energioptimering, forundersøgelser, byggesags- og/eller økonomistyring samt vedligeholdsplanlægning generelt. Den sideløbende involvering og håndtering af brugere/beboere i bygningerne under arbejdets udførelse er ligeledes et område, Gaihede, som rådgivende ingeniør- og arkitektfirma, vægter særlig højt.

Gaihede har travlt, og vi søger derfor nu en ”tung” totalrådgiver med solid projekt- og byggeledererfaring inden for renovering af ejendomme. Vores kandidat er lige dele drive, faglighed og ansvar. Altså dig, der sætter dig grundigt ind i kundens behov, inden du kompetent og med stort engagement yder troværdig rådgivning gennem hele byggeriets faser, lige fra bygherrerådgivning i idéfasen over projektering til bygningsvurderinger og helhedsplaner.

Om stillingen

Gaihede arbejder med meget forskellige kundegrupper – primært i Storkøbenhavn. Det betyder, at der er god alsidighed i opgaverne. Virksomheden opererer desuden meget ud fra en One-Point-of-Contact-tilgang, hvor rådgiverne hver især får det totale ansvar for deres respektive kunder.

Din rolle er at rådgive bygherrer og via dit arbejde med projektering og fagtilsyn at sikre kvaliteten i gennemførelsen af Gaihedes kunders byggerier. Det kræver, at du kan kommunikere klart og tydeligt med såvel bygherren som entreprenører og håndværkere, og at du har en bred faglig baggrund, hvor du kan finde og forklare de gode og sunde løsninger. Du skal sikre, at de bedste løsninger bliver projekteret og forelagt for bygherren. Du er garant for, at byggerierne holder, og at dine beregninger og vurderinger er dokumenteret og fagligt korrekt udført.

Ansvaret er dit. Men du er ikke alene. Du bliver en del af en tværfaglig rådgivervirksomhed med dygtige kollegaer, som er arkitekter, ingeniører, VVS-teknikere og konstruktører. Det betyder, at du altid har relevant faglig sparring inden for rækkevidde. Og Gaihedes projektkoordinatorer og tekniske tegnere sikrer, at du får teknisk backup, så du kan præsentere gode løsninger og projektforløb for kunden.

Om dig

Personlige kompetencer

Som person motiveres du af ordentlighed og ansvar. Du holder af at tale med mennesker, og med dit drive og din proaktive tilgang til opgaverne, nyder du at få byggeprojekter til at lykkes. Du tager samtidig ansvar for den fælles arbejdsplads, et godt arbejdsmiljø, resultater og værdiskabelse gennem tværfaglig sparring og samarbejde med arkitekter, VVS-teknikere og konstruktører. Uanset om du er en fremadstormende ingeniør med en leder i maven, eller du allerede er af tung kaliber erfaringsmæssigt, ønsker du fortsat at udvikle dig som rådgiver og menneske i et team af gode kolleger, og kan se dig selv som en del af en af de førende rådgivervirksomheder inden for sit felt, der gør en positiv forskel for mange beboere og ejendomsejere.

Faglige kompetencer

Vi forventer at du…

 • Er uddannet bygningsingeniør.
 • Har flair for it og ingeniørmæssige programmer/beregningsmoduler.
 • Har stor tegningsforståelse og gode beregnings- og analytiske evner.
 • Har mindst 8 - 10 års relevant erhvervserfaring eks. med renovering, udvikling og forbedring af bygninger, fagtilsyn, bygningsgennemgange og rådgivning på stedet.
 • Har en allround konstruktionsmæssig viden og indsigt.
 • Gode kommunikative evner i dansk, både mundtligt og skriftligt.
 • Ubesværet leder renoveringsprojekter fra den første dialog med bygherren til aflevering inkl. kontakt og kontrakt med entreprenører og leverandører.

Gaihede tilbyder

Gaihedes DNA er vidensdeling. Det er hele grundlaget for faglig og personlig udvikling i virksomheden. Medarbejdertilfredshedsundersøgelsen i 2019 viste, at over 92 procent af medarbejderne betragter Gaihede som en spændende og udviklende arbejdsplads for en rådgiver.

Som medarbejder hos Gaihede kan du forvente:

 • Personlig udvikling. Du bliver bedre som rådgiver og projektleder. Du får intern træning, personlig sparring og relevante eksterne kurser tilpasset dig.
 • Teknisk udvikling. Gennem tværfagligt samarbejde, vidensdeling og Gaihedes træningskoncept løfter du og dine kolleger hinandens kompetencer.
 • Frihed med ansvar. Det betyder, at du selv planlægger din arbejdsdag. Gaihede vægter værdien, du skaber, højere end, hvor meget tid du er på kontoret.
 • Gode vilkår. Attraktiv lønpakke, sundhedsforsikring og andre attraktive goder

Ansøgning

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Vil du vide mere om Gaihede, finder du virksomhedens hjemmeside her: www.Gaihede.dk

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27225420 eller lt@erhr.dk.

Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T: +45 86800111
M: +45 27225420

Jessi Ji

E: jj@erhr.dk
T: 86800111
M: 61315847

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Effektiv og professionel rekruttering


Med afsæt i dit behov,
finder vi det perfekte match

Key Account Manager for Sweden & Norway
Anonym
Do you understand how to explore and unlock the potential of an existing omnichannel business - and do you have the collaborative skills needed to push the business to the next...
Salgsassistent
De kunderettede opgaver vil meget forskelligartede, men vil bl.a. være telefonpasning, ordrehåndtering, besvarelse på og håndtering af forespørgsler der skal koordineres med Ind...
Key Account Manager - Grossistsalg
Vi forventer, at du har erfaring med eller fra en af de større danske grossistvirksomheder.
Regnskabschef
Regnskabschefen bliver den daglige leder af 8-9 medarbejdere og bliver an del af ledelsen i Difko.
Butiksassistent "med Vinger"– Silkeborg & Horsens
Drømmeland
Du vil tilbringe ca halvdelen af tiden i hver butik - og du kender naturligvis din vagtplan i mange uger ud i fremtiden. Dine arbejdstider vil være mellem 10-18 i hverdage og 10...

KONTAKT


ERHR Rekruttering, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

ERHR Rekruttering, Store Kongensgade 40H
3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

info@erhr.dk

Top