DANSK

TEKNISK KONSULENT TIL BETONLØSNINGER

DK BETON

Teknisk konsulent til betonløsninger

  • Er du beton-nørd?
  • Vil du være kundernes sparringspartner til at finde de bedste betonløsninger?
  • Vil du sammen med kunderne udvikle nye betonløsninger?

Til vores kunde DK Beton søger vi en teknisk konsulent, der ved alt om beton og som brænder for at bruge sin viden på at vejlede kunderne omkring de bedste løsninger.

DK Beton fremstiller og leverer færdigblandet beton fra 17 fabrikker i hele Danmark. De er en del af den internationale byggematerialekoncern Heidelberg Cement Group, som omsætter for over 110 mia. danske kroner. Der er 58.000 ansatte i mere end 60 lande – i Danmark er der ca. 160 ansatte.

Se mere på www.dkbeton.dk

Jobbet:

Dit marked vil være hele landet, hvor du besøger entreprenørforretninger, håndværksmester, tegnestuer og ingeniørvirksomheder hvor du tager dialogen om deres ønsker og behov.

Du vil være drivkraften i opgaver, hvor vi skal videreudvikle eksisterende produkter eller udvikle helt nye betontyper, og du vil have dialogen med kunderne, med vores betonteknolog og kvalitetsansvarlig og andre interessenter. Din hverdag vil derfor foregå både ude hos kunderne, i betonlaboratoriet og bag skrivebordet for at undersøge mulighederne i betonen samt anvendelsesmulighederne – og rentabiliteten i produkterne.

Du vil indgå i salgsafdelingen, som består af 5 salgskonsulenter og du refererer til salgschefen

Om dig:

Vi leder efter en særlig profil, der både formår at fordybe sig i betonen og dens egenskaber og hvilke muligheder der er – men også en person, som elsker dialogen med kunderne og som er iderig og bliver udfordret af deres ønsker og input. Du besidder en stor viden om beton, kemien og blandingsforholdene - og er nysgerrig efter endnu mere viden.

  • Du er måske ingeniør, kemiker eller har anden teknisk baggrund
  • Har stor erfaring med beton
  • Du har salgserfaring – eller et ønske om at komme ud til kunderne
  • Du trives både med at arbejde alene og i samarbejde med gruppen
  • Kreativ og iderig
  • Bopæl er ikke afgørende, bare du er indstillet på at besøge hele landet
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

DK Beton tilbyder:

Jobbet er nyoprettet og du får stor indflydelse på din hverdag, og hvordan opgaven gribes an. Du får selvfølgelig en grundig oplæring ud fra de kvalifikationer du kommer med.

DK Beton tilbyder fleksible arbejdsvilkår med hjemmearbejdsplads og firmabil. 5 ugers ferie + 5 feriefridage, feriegodtgørelse, barnets 1. sygedag, pensionsordning, sundhedssikring, tandforsikring og fitnessordning.

Tiltrædelse efter aftale.

ANSØGNING:
Effektiv Rekruttering medvirker ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Heidi Dalkjær Simonsen på mobil 51 88 08 04 eller via mail: hds@erhr.dk.

Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater. Er du interesseret, så send din ansøgning med det samme. Du starter din ansøgning ved at gå til "søg job" til højre her på siden.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Simonsen

E: hds@erhr.dk
T: 86800111
M: 51880804

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Womenswear Design Manager
SELECTED
Womenswear Design Manager – SELECTED Work Location: Beijing, China We are recruiting a Womenswear Design Manager for SELECTED - a high street brand of Bestseller Fashion Group C...
Dygtig og fleksibel håndværker til produktion og lager
Gefion Profiler
Vi søger en dygtig håndværker, der har lyst til at arbejde med både produktion og lager. Du vil veksle mellem produktionsarbejde, som er forarbejdning af de forskellige profiler...
“Efterforsker”
Trekantsområdet
På vegne af en mellemstor dansk virksomhed med hovedkontor i Trekantområdet, og aktiviteter i hele landet, er vi på udkig efter en medarbejder der kan varetage opgaven med efter...
Konstruktionsingeniør - statiker til Wullum Pasgaard i Holstebro
Wullum Pasgaard
Som konstruktionsingeniør og statiker bliver du en del af et meget fleksibelt team med et fagligt højt niveau. Du vil få mange forskellige opgaver da Wullum Pasgaard arbejder me...
Sælger, Hørsholm
Drømmeland
Drømmeland søger sælger med fokus på kunderådgivning til en ny butik i Hørsholm.  Drømmer du om et job, hvor du skal være med til at drive en forretning med højkvalitetsprodukte...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top