DANSK

PROJEKTUDVIKLER - ØSTJYLLAND TIL AG GRUPPEN

AG GRUPPEN

Projektudvikling af ejendomme i Aarhus

Virksomhed:

AG GRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986.

Hos AG GRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere, og skaber med byggeriets arkitektur og funktionalitet attraktive boliger og erhvervsbyggeri. Byggerierne udføres af underentreprenører og styres af AG GRUPPEN’s projekt- og byggeledelse der er placeret på byggepladsen under hele byggeriet. Blandt kunderne finder man de danske pensionskasser og store private ejendomsselskaber. AG GRUPPEN har base i Odense og kontor i København. Der er i dag ca. 60 medarbejdere beskæftiget, primært ingeniører, konstruktører og andre funktionærer. Læs mere om virksomheden på www.aggruppen.dk

Jobbet:

 • Du skal arbejde med at skabe en platform af nye projekter for AG GRUPPEN primært i Aarhus, gennem arbejde med at identificere potentielle eller unikt beliggende grunde eller ejendomme med henblik på køb, og med særligt fokus på byudvikling og konvertering af erhvervsejendomme til boliger.
 • Kontakt og dialog med et stort netværk af ejendomsmarkedets aktører; investorer, byplanlæggere, rådgiver virksomheder, arkitekter, kommunale instanser etc.
 • Undersøgelse af lokalplaner, juridiske problemstillinger og matrikulære forhold.
 • Vurdering af købsmuligheder og byggerettigheder til granskning af byggemuligheder i samarbejde med teknisk afdeling, projektchefer og ledelsen, i projekternes tilblivelses fase.
 • Udarbejde budgetter/estimater i de tidlige faser af projekters tilblivelse, baseret på projektmuligheder og skitseforslag.

Faglige kompetencer:

 • Du har stor erfaring med at drive projektudviklingsforløb fra ideplan til færdigt projekt.
 • Din uddannelsesmæssige baggrund forventes at være baseret på økonomi, jura eller fra ejendomsmægler branchen, og ikke nødvendigvis fra byggebranchen, som ingeniør eller lignende.
 • En god købmandsmæssig indstilling, og evnen til at vurdere det forretningsmæssige i projekter, vægtes højere end byggekundskab.
 • Du har stærke kompetencer indenfor overblik, analyse og struktur, samt gode IT-kundskaber.

Personlige kompetencer:

 • Som person besidder du et højt drive, stor selvstændighed, samt en proaktiv indstilling, ligesom du evner at se muligheder, og kan udtrykke dig præcist i skrift og tale.
 • Du kan etablere og formidle overblik og beslutningskraft i projekterne.
 • Du tager 100% ejerskab på opgaverne, du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og du evner at engagere andre.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Du vil blive grundigt introduceret i AG GRUPPEN’s forretning. Lønpakken indebærer fast løn, bil og pension. Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Ansøgning:

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, bedes du snarest muligt sende en ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular til ERHR Rekruttering, som bistår AG GRUPPEN ved denne rekruttering.

For yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørgen Ole Jensen på 60 17 17 07 joj@erhr.dk Ansøgningsfrist snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed, i henhold til GDPR (Persondataforordningen).

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jørgen Ole Jensen

E: joj@erhr.dk
T: 86800111
M: 60171707

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Automations Ingeniør
Automations Ingeniør Virksomhed
Virksomheden Vores kunde er en sund og velfungerende virksomhed med afdelinger flere steder i hele Danmark, hvor alle 100 medarbejdere arbejder engageret og kvalitetsbevidst med...
Senior Outwear Designer
SELECTED
Senior Outwear Designer for menswear’s dept. of SELECTED in Beijing
Senior Knitwear Designer
ONLY
Senior Knitwear Designer for ONLY, a high street Womenswear brand of Bestseller Fashion Group China.
Senior Graphic Designer
VERO MODA
Senior Fashion Graphic Designer for VERO MODA in Beijing
Teknisk konsulent til betonløsninger
DK Beton
Er du beton-nørd? Vil du være kundernes sparringspartner til at finde de bedste betonløsninger? Vil du sammen med kunderne udvikle nye betonløsninger?...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top